Şimdi Ara

Mezun Kitap Listem ve Çalışma Planım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
4
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl mezuna kaldım. Hedefim ilk 5k. Kitaplarımı 1-2 gün içinde alıp çalışmaya başlıyorum. Kabaca kitap listem ve planım şöyle:

-YGS
    Karekök ygs matematik s.b ile başlıyorum. Geçen yıldan kalma elimde var bomboş. Ardından Apotemi Problemler fasikülü ile devam edeceğim. Son vuruşu da Karekök Rutin Olmayan Problemler ile yapacağım.
    Geometri için yine geçen yıldan kalma Karekök lys geometri s.b var elimde. Çok az çözülüydü. Mezuna kalacağım kesinleşince can sıkıntısından arada çöze çöze üçgenleri bitirdim. Direkt buradan devam etmeyi düşünüyorum. Ardından klasik Birey b geometri s.b ve aynı serinin analitik kitabıyla bu dersi halletmeyi düşünüyorum.
    Fizik için konu anlatımını Umut Öncülden halledip Nihat Bilgin ygs fizik s.b + Palme ygs fizik s.b bitireceğim.
    Kimyaya direkt Palmeden ve sözel soru ağırlıklı belirleyeceğim bir s.b dan giderim. (Önerilerinizi bekliyorum)
    Biyoloji için de Palme a-b ve Fundamentals biyolojiden gitmeyi düşünüyorum.

-LYS
    Ekim gibi lys ye başlayacağım. O tarihten itibaren yüzde 60-70 lys ağırlıklı çalışırım.
    Matematik için geçen yıl Karekök bitirmiştim. Bu yıl da aynı kitapla başlayıp ardından 345 s.b ile devam edip son aşamada da Birey c çözmeyi düşünüyorum. (Öneri lazım)
    Geometri zaten ayırmadan çalışacağım. Üstte mevcut.
    Fizik yine Umut Öncül + Nihat Bilgin + 1 soru bankası(hatta 2 kitap da olabilir. Nihat B. sonra tavsiye lazım.)
    Kimya yine Palme Kimya s.b ve Organik Kimya s.b. (Bir kitap daha lazım olabilir. Tavsiye lazım)
    Biyolojiyi de zaten ayırmadan geometri gibi devam edeceğim.

Bunların yanında Türkçe için lys ye başlayana kadar her gün düzenli 1-2 test paragraf çözeceğim. Lys ye başladıktan sonra bu sayı artacak ve dil bilgisi de çalışmaya başlayacağım. Sosyale de son 1.5 ay bir adet s.b bitirmeyi düşünüyorum.
    Bunların yanında önerdiğiniz neler var? Sizce bu plan yeterli midir? Teşekkür ederim.

• Kaç k dan mezuna kaldınız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_27

Kaç k dan mezuna kaldınız hocam

60k. Gerçek sınavda istediğimi alamadım. Ygs de kaydırma falan yaptım. Sonuçta mezuna kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU sene problemleri zor sordular ve sen de patladın o yüzden anladığım kadarıyla problemler abanacaksın peki 2016 daki gibi olursa problemleri kolay sorarlarsa ve sıralamar 2016 gibi olursa ne olacak moralin bozulacak o yüzden ygs matematik ile başlama ya yazın komple hallet 2 ay içinde sonra deneme kas full yada ygs lys beraber götür ama ağırlık lys de olsun

Orijinalden alıntı: ANIL2697

BU sene problemleri zor sordular ve sen de patladın o yüzden anladığım kadarıyla problemler abanacaksın peki 2016 daki gibi olursa problemleri kolay sorarlarsa ve sıralamar 2016 gibi olursa ne olacak moralin bozulacak o yüzden ygs matematik ile başlama ya yazın komple hallet 2 ay içinde sonra deneme kas full yada ygs lys beraber götür ama ağırlık lys de olsun

Haklısınız hocam ygs bu. Çok kolay problem sorulma ihtimali de var. Ama ne bileyim çok korkuttu gözümü bu yıl :D sene içinde de başım beladaydı zaten uzun bir süre.

• gideri var devam hocam

Temelimde kötüydü benim anca toplayabildim
    Dershaneye gitmeyi düşünüyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper_27 -- 6 Ağustos 2017; 15:44:48 >
  • Alper_27 kullanıcısına yanıt
    Bugün geçen seneki dershaneme kaydoldum. Dershaneyi en çok soru çözümü ve evde tek başıma patlarım diye gitmeyi tercih ettim. Gittiğim yerdeki hocalarla da baya samimi olmuştum zaten. Tercih meselesi tabi. Birey dershanesi bu arada.

Ben de uygun bir yer bulursam yazılmayı düşünüyorum kütüphaneye de bakıcam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper_27 -- 6 Ağustos 2017; 17:0:6 >
  • Alper_27 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Maltepe şubesi benimki. 7.5 dediler bana.

• Maltepe birey efsanedir , kadrosu özellikle ama müdüründen azd ayak yemedik bu sene deniz ;))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.