Şimdi Ara

SAY 35k için Okul ve Bölüm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

35k SAY sıralama için Bilgisayar Müh., Yazılım Müh., Endüstri Müh. ve Diş Hekimliği gibi bölümler düşünüyoruz.

Öncelik devlet üniversiteleri olmak üzere özellerinde %50 burslusunu yazma istimalimiz olabilir.

Üniversite ve bölümleri düşündüğünüzde sizin sıralamanız ne olurdu?

Bizde kafa yorduk ancak farklı yorumları duymak güzel olacaktır.

• R10 davet kodu varmı

• dikeyle mi geçeceksiniz yoksa hedef 35k da şimdiden yerlerimi hazır edelim diyorsunuz?

en berbat sıralama 30-40k arası olan sıralama onu baştan söyleyim. 3-5 soru daha çözeydim de bi 20-25k olaydı denilen ve pişman olunan yer.

okadar baktım yazın, elle tutulan bi halta yarayan tek gazi makina m. liği var. gerisi çoğunlukla tırı vırı bölümler. gazide ve bir kaç başka yerde 30-40k arası endüstri de var ama endüstri de okulun sana katması gereken referans olma ve çevre edinme olayı bu sıralamalı yerlerde yokmuş, işi bilenler öyle söylüyor.

eğer ilgin ve alakan varsa puanının denk geldiği devlet okullarında elektrik elektroniklerden hoca kalite ve çeşitlilği yeterli olan okullar da incelenebilir. makine ve ee. harici bir yer bulamadık biz. ha diş de ilgin varsa düşünebilirsin ama ilgin yoksa sırf puan geliyor diye yazmak pişman edebilir.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız. Eskiden 30 40k arasına en azından yıldızda makina elektrik yazabilirdik hatta belki kontrol otomasyon vs. Artık ne kimya mühendisliği ne elektrik mühendisliği geliyor 30 40k arasına. Ben itü kktc tercih etmeyecek olsam gerçekten üzülürdüm durumuma çünkü 3 4 soru fazla yapsam zaten istediğim yere gideceğim. 30- 40k arası cehennemdir. Hatta daha da geniş alayım, 30 ile 50 arası kötü bir sıralama değildir ama keşke daha çok çalışaydım dedirtir.
  • Güzel diş yazılabilir ama tr diş piyasası sıkıntılı şuan. Eski paralar yok DUS kasmayacak adam için sıkıntı olabilir
    .
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

ayenen. iyi kötü olarak bakarsak; iyinin en kötüsüdür. zira 80-90k lık biri tutup rastgele bi köklü okulda makine okur ve ben zaten makina istiyordum der. 1k da gelse nasıl olsa mak. yazacaktım. ama 30-50 k arası bir kaç güzel bölüm dışında iyikide bu sıralama geldi derdidecek birşeyler yok gibi.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Güzel tespitler yapmışsın.

Bizde çok araştırdık, bazı okulları gidip gezme fırsatımız oldu.

Bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği ağırlıklı yazdık.

Sonuçta Gazi endüstri mühendisliği bölümü oldu.

Hayırlısı olsun artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Mat Kanalı (Üni için)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Bence özelde diş kliniği açabilen birine bu piyasada müthiş para kazandırır. Bir implant için 15000 - 20000 TL fiyat istiyorlar. Tahminime göre de %100 den aşağı kâr bırakmaz bu sektör.

Özelde yer açamazsan da devlette yerin garanti.

Çoğunluk önce devlette 3-5 sene çalışıp işin pratiğini öğreniyor.

Sonra iki üç arkadaş özel yer açıyor.

Heryerde özel dişciler var artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumix -- 18 Kasım 2024; 0:28:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.