< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mezun kararı için çok mu erken? (2. sayfa)

-
-
DEVAM BRATAN CALIŠMAYA -
quote:
Orijinalden alıntı: Oldschool00
ÇOK ÇOK erken. Ben de Aralık'ta bırakmıştım geçen sene. Birakmasam unideydim çoktan. Cidden 6 ayda çok şey hallediliyor. Hocam son güne kadar devam edinhocam üzüldüm adınıza bu sene mi giriceksiniz tekrar
-
Evet hocam İnşallah ilk temiz 5k tereyağından kıl çeker gibi -papaz artin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyle olucak sanırım :)
-
Hocam size özel değil üzerinize alınmayın dediklerimi ama
Bi mezuna bırakma modası olmuş herkes sıraya giriyor bi sene sonra daha iyi yaparım diye.
Ya arkadaş garantisi var mı bunun bu sene noldu sınavı 1 ay ileri aldılar sonra geri aldılar ondan önceki senelerde sosyali kaldırdılar geri getirdiler.
Nereden biliyorsunuz sınava yine aynı şekilde gireceğinizi?
Bak çalışırsın çok çalışırsın sınav gelir bi şanssızlık olur başka bir şey olur dersin ki bu sene olmadı.
Daha kaç ay var sınava siz şimdiden sormuşsunuz daha sene başı aynı soruyu soranlar var çok eksiğim var vs mezuna bıraksam mı ?
Ya arkadaş diyelim öyle karar aldın 1 sene dicen ki ya zaten bu sene pas geçiyorum 1. viteste takılacaksın kandırmasın kimse kendini işler sıkışmayınca çoğunluk rahat gider istisnalar vardır tabi ki.
Hocam sonuç olarak siz sınava kadar en iyi şekilde sınavınıza çalışın sınavdan sonra bakarsınız duruma başarılar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler hocam. dediğinizde haklısınız. sınav sistemini geçtim konular bile muallakta zaten. artık yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışacağım
-
Ben daha çalışmaya başlayamadım hedefim 30bin ne mezunu daha hocam -
Şu müziği dinleyince Amerigayı tek başıma fethedesim geliyor.
-
50k'dan mezuna kalmak var 150k'dan mezuna kalmak var. Şimdiden mezuna bırakmayı düşünen birisi seneye de 150k'dan 30k'ya çekilir mi diye sormaya başlar.
-
ya bir sonuçlar açıklansın 1 ay bunu düşünmeye vaktin olacak ne bu acele
-
bence bırakmalısın,ne kadar az rakip o kadar iyi,hatta sınavada girme boşver,şimdiden böyle düşünüyosan çoktan elendin demektir,geçmiş olsun seneye yine bu forumda takılırken biri demişti dersin...
-
hocam aralıktan sonra hiç çalışmadınız mı şuan netleriniz iyi çünkü baya
-
1-2k istesen anlarim da hedefine gore cok cok erken. 6 ayda halledilemeyecek YKS dersi yok
Psikolojimin buradakiler kadar güçlü olmaması benim suçumsa tamam takılırım seneye de
Başarılar hocam
Dershanede ders dinledim evde bisi yapmadim bi de haziranda dershane geri açıldı deneme çozdum 1 hafta
Sakın mezunluk falan düşünme. Çalışmaya odaklan.
çok mu zor hocam mezuna kalma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X