merhaba dostlar. 12. sınıfım ve açıkçası hedefim 25-30k arası fakat bu sürede olur mu emin değilim. Mezuna bırakmak mantıklı mı şu an için yoksa asılmam mı gerekir? |
Mezun kararı için çok mu erken?

-
-
Niye? 30k yapılmaz mı 6 ayda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdiden mezuna bırakan seneye de bırakır
-
Sen mezuna bırakılır mı diye sormuyorsun ki mezuna bırakıp yatışa geçilir mi diyorsun.
Madem mezuna bırakmayı düşündün adam gibi tyt çalış git tyt den iyi bi sıralama yap seneye de ayt yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınava yakınlaşınca ulan ne kadar zamanım varmış aslında dersin eğer şimdi çalışmazsan. Yani erken.
-
Kesinlike çok erken. -
hocam şu an da öyle düşünüyorum fakat bir yandan konular gözüme çarpıyor yetiştirecek güç var mı bilmiyorum
-
hocam yüksek bir sıralama bence. kapasite olayı da var tabii
-
sakın sakın sakın -
quote:
Orijinalden alıntı: diğerize
Sen mezuna bırakılır mı diye sormuyorsun ki mezuna bırakıp yatışa geçilir mi diyorsun.
Madem mezuna bırakmayı düşündün adam gibi tyt çalış git tyt den iyi bi sıralama yap seneye de ayt yaparsın.yani hocam benim bunu düşünmemin sebebi istediğim sıralamayı bu sürede yapamayacağımı düşünmek diyeyim. sonuçta mezuna da kalsam kalmasam da er ya da geç çalışıcam
-
hata mı olur
-
Şu an erken 2-3 ay sonra bırakacaksın mezuna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 16 Aralık 2020; 21:47:44 > -
6 ay varını yoğuna kat çalış 20 K olmasın 35-40 K olsun. Sonrasında mezuna mı kalırsın ne yaparsın senin bileceğin iş. Şimdiden mezuna bırakırsan önünde çok uzun bir zaman olacak ve muhtemelen gevşeyip seneye de istediğini alamayacaksın. Fakat şimdiden 20 K için çalışırsan bu yıl olmasa bile seneye büyük ölçüde derece garantilersin.
-
evet. tecrübeyle sabit -
Bu sene sınava 1 ay kala bile zaman çok yavaş geçmişti. Zamanının ne kadar fazla olduğunu iş işten geçene kadar öğrenemiyor çoğu kişi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden lysye daha kısa süre çalışıyorlardı ve müfredat daha yoğundu eşek gibi dişini sık otur çalış bu işi bu sene kes bitir yoksa seneye böyle olma
-
haklısınız sanırım hocam. artık ne yapıp ne edicem eksiklerimi kapatıcam. tek sevindiğim yanım ayt fende biyoloji ve kimyada sağlamım. eğer ki olmazsa mezuna kalırım daha iyi geri dönerim.
-
öyle yapacağım hocam. elimden geleni yapıcam başka şans yok
-
Bir hocam sınavdan sonra bile değil, sonuçlar açıklanınca mezuna kalmayı düşünün dediydi. Çok doğru bir söz bence. -
düşündüğüm sıralama aralığı geniş benim için 30-35 civarı da yeterli. görüşünüz için teşekkürler.
En Beğenilen Yanıtlar

şimdiden mezuna bırakan seneye de bırakır |
Madem mezuna bırakmayı düşündün adam gibi tyt çalış git tyt den iyi bi sıralama yap seneye de ayt yaparsın. |
Benzer içerikler
- eşit ağırlıktan tıp okunur mu
- 2025 diş hekimi atamaları ne zaman
- kitapyurdu güvenilir mi
- mutlak değerin türevi
- bilkent sınıf öğretmenliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X