A

Er
16 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bilgisayar mühendisliği ve arada oyun,edit vs. için beni bozulmadan sıkıntı çıkarmadan uzun süre götürecek bir laptop önerir misiniz? Hangi markalar daha kalitelidir? Hp Victus 16 fiyatina göre iyi gibi geldi mesela

Yardımcı olabilecek

Doğal taşların çeşitli faydaları olduğu kesin bir şey artık. Bende almak istiyorum ama sahte satan çok. Trendyolda güvenilir satıcı var mi?

.

5 gündür karantinadayim. Raporu kapiya gelecek ekiplerden alacaksiniz dediler. Ne gelen oldu ne giden 4-5 defa arayip beni aramalari icin kayit yaptirdim aramadilarda. Ben bu raporu nasil alicam dekana mail atmam gerekiyormus raporu

İkinci öğretimlere neden hiçbir yer burs vermiyor? Kafayı yicem nereye baksam sadece örgün eğitim yazıyor. Asgari ücretli kirada olan aileyiz anlamıyorum ya çok saçma

Online kaydı yaptım. Okula götürülecek belgelerde 12 tane vesikalık fotografta istiyor. Fotoyu götürmesem kaydimi yaparlar mi? O kadar fotografi napacaklar? En az 50-60lira şimdi
.
2003 OSS BIRINCISI EMRE KACAR
O dönemin OSS’i yani üniversiteye giriş sınavında SAY, EA, SO¨Z alanlarında tüm sınavı fulleyerek birinci oluyor. (TYT: 120 net, AYT: 160 net ile aynı şey)
(Bu arada 1960’lardan beri tüm sınavı fulleyen tek ogrenci)
Yetmiyor Bilkent Elektrik Elektronik Mühendisligini 4.00 üzerinden 4.00 ortalamayla sadece 3.5 senede bitiriyor. Üniversite arkadaşları onun inanılmaz sosyal olduğunu ve çok rahat bir şekilde her sınavdan 100 aldığına hocaların dahi şaşırdığını söylüyor. Dâhi deniliyor.
Yetmiyor aynısını ALES sınavında yapıyor. 0 hata ile tüm sınavı fulleyerek SAY,EA,SOZ alanlarında birinci oluyor.
Yetmiyor Stanford Universitesi’nden kabul alıyor ve orayı da kılcıksız bitiriyor.
En son Apple’da yuksek muhendis iken Google’da üst duzey bir mevkiye gecti.
Edit: Konya Meram Fen Lisesinden mezun 😎

Sıralamam 239k

GEÇEN SENEKİ SIRALAMARI:

KTÜ YAZILIM BU SENE ALACAK İLK DEFA

SÜ PC MTOK 244K

SÜ PC MTOK İÖ 288K

SÜ ELKTRİK İÖ 200k

SÜ ELEKTRİK MTOK 276k

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 167
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 16.684 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.