Şimdi Ara

Mezun için dershane önerisi(YER: ADANA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttim arkadaşlar mezun için Adana'da Seyhan ve yakın çevresi olabilir bildiğiniz , gittiğiniz veya duyumu aldığınız güzel dershaneler var mı?

Dün değil ondan önceki gün gözlem için 3 tane dershaneye gittim.

Boğaziçi Pi - Daha açılmamıştı sınıfları falan gezdim oda zar zor tek başıma göndermiyordu ama ısrar edince güvenlikte yumuşadı , çok kalabalık oluyor diyorlar , etüt odaları falan ufak koridorlar dar .. Hocaların bir kısmı stajer diye biliyorum..

Zirve : Bu sefer dallamalık yapmadık direk müdürün yanına gittim hocam gezmek ve bilgi almak istiyorum dedim.. Oda tamam dedi gezerken anlattı gerçekten güzel her hafta sınav var 1 hafta deneme 1 hafta tarama genelde her dershanede olan şeyler birde yukarda 2 oda var etüt odası diğer büyük bir oda var orda 30 tane öğretmen oturmuş sizi bekliyor sen gidip soru çözdürüyorsun.. Güzel bir uygulama.. Ayrıca her sınav sonunda 1 hafta içerisinde tüm sorular slayt ortamından bize anlatılacakmış..

Doruk : Tam klasik bir dershane arkadaşlar küçüksaat durağının ordakine gittim üst katta merdivenden çıkayim derseniz yanarsın asansörle çıktık üst katta böyle .. zaten binanın yerleşimi güzel sınıflar ayrı yine standart ?

Evet , bunlardan başka Adana da önerebileceğiniz bir dershane var mı? arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semblance -- 16 Ağustos 2012; 11:19:51 >

• Up Up?
  • mahmutpaşa - ışık
    toros - ışık.
    önerim toros ışık
  • sular ekstrem öneririm. 2 yıldır kurum adı kavramken oradaydım ve memnundum. Kadro hala aynı bir git görüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turn Me On

mahmutpaşa - ışık
    toros - ışık.
    önerim toros ışık

Eyvallah hocam bakacağım bir. Toros iyi diyorlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

sular ekstrem öneririm. 2 yıldır kurum adı kavramken oradaydım ve memnundum. Kadro hala aynı bir git görüş

Ekstrem' dershanesine bu yıl gidecektim ama şansızlıklar oldu gidemedim.Bir bakayim buna da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

mahmutpaşa - ışık
    toros - ışık.
    önerim toros ışık

Eyvallah hocam bakacağım bir. Toros iyi diyorlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

sular ekstrem öneririm. 2 yıldır kurum adı kavramken oradaydım ve memnundum. Kadro hala aynı bir git görüş

Ekstrem' dershanesine bu yıl gidecektim ama şansızlıklar oldu gidemedim.Bir bakayim buna da.

torosa gittim geçen sene.kesinlikle iyi.
    bu sene akıllı tahta sistemi başlattılar bir de.en yakın zamanda bir uğra torosa.

• quote:

torosa gittim geçen sene.kesinlikle iyi.
    bu sene akıllı tahta sistemi başlattılar bir de.en yakın zamanda bir uğra torosa.

Anlaşılan yarın baya gezeceğim :) Eyvallah hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sularda ki Ekstrem'i bende merak ediyorum.
    AKP İl başkanlığının orda Birey var orayıda merak ediyorum.
    Kavram ve Final'in hocaları ortak olarak Gelişim diye bir dershane açmış Özal'ın orda.Benim arkadaş oraya gidecek.Çok övüyo ama bilemiyecem.
  • MPaşa Işık(iyi sınıflara girebilirsen memnun kalırsın)
    Işık'a gitmezsen de tavsiyem finalden uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn2

MPaşa Işık(iyi sınıflara girebilirsen memnun kalırsın)

finalden niçin uzak durmalı ?
  • Adana'da olup da tüm Finallerin merkezi, Merkez Final dışında bir yeri düşünmek çok acayip.
    Hele ki sözel öğrencisi isen. Bütün Türkiye Bölüm başkanları dersinize giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colemerg1

quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn2

MPaşa Işık(iyi sınıflara girebilirsen memnun kalırsın)

finalden niçin uzak durmalı ?

kaynakları kötü birkaç hoca hariç kötü, ilgilenmiyorlar. 300 kişinin 1 rehber hocası var. Çok fazla öğrencisi var. 60 kişilik etütleri var. Rezalet yani
  • Zirve kafama yattı sınıfları falan güzel , bilmiyorum belki ışıkta olur.
  • quote:

Zirve kafama yattı sınıfları falan güzel , bilmiyorum belki ışıkta olur.

Bende Adana'ya yeni yerleştim. Mahmutpaşa Işık'a kaydoldum ama fazla bir bilgim yok açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: morqq

quote:

Zirve kafama yattı sınıfları falan güzel , bilmiyorum belki ışıkta olur.

Bende Adana'ya yeni yerleştim. Mahmutpaşa Işık'a kaydoldum ama fazla bir bilgim yok açıkçası

aynen ben de yeni yerleştim final merkez'e kayıt yaptım,hiç bilgim de yok dershane hakkında
  • Bakalım beyler yarın bir gidip göreceğim size burdan bilgi aktarırım.
    Yarın gideceğim Dershaneler

Mahmutpaşa Işık , Kampüs, Method(Abim tavsiye etti , arkadaşı varmış) .. Final'i düşünmüyorum.
  • quote:

Bakalım beyler yarın bir gidip göreceğim size burdan bilgi aktarırım.
    Yarın gideceğim Dershaneler

Mahmutpaşa Işık , Kampüs, Method(Abim tavsiye etti , arkadaşı varmış) .. Final'i düşünmüyorum.

Bulabildin mi hocam güzel bir dershane?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.