Şimdi Ara

MEZUN DERSHANE...(Bursa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
28.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı millet bildiğiniz iyi bi dershane ? 5-6 bin bütçe var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MEZUN DERSHANE: Bursa'da Üniversiteye Hazırlık

MEZUN DERSHANE, Bursa'da üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yüksek kaliteli eğitim sunmaktadır. Deneyimli eğitim kadrosu ve modern eğitim tesisleriyle MEZUN DERSHANE, öğrencilerin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaya kendini adamıştır.

Bursa'da En İyi Fiyatlar

MEZUN DERSHANE, Bursa'da üniversite hazırlık kursları için en uygun fiyatları sunmaktadır. {fkm bursa fiyat} ile bütçeni zorlamadan kaliteli eğitime erişebilirsin. Kurs ücretleri hakkında daha detaylı bilgi almak için MEZUN DERSHANE ile iletişime geçebilirsin.

Bireysel Öğrenme Planları

MEZUN DERSHANE, her öğrencinin ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanmış bireysel öğrenme planları sunar. Öğrencilerin hedefleri, öğrenme stilleri ve güçlü/zayıf yönleri dikkate alınarak hazırlanan bu planlar, akademik başarıyı en üst düzeye çıkarmayı amaçlar.

Modern Eğitim Tesisleri

MEZUN DERSHANE, öğrencilere konforlu ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak için modern eğitim tesisleri sunmaktadır. Teknolojik olarak donatılmış derslikler, sessiz çalışma alanları ve dinlenme alanları ile MEZUN DERSHANE, öğrencilerin çalışmalarına odaklanmaları ve başarıya ulaşmaları için ideal bir ortam oluşturmaktadır.

Deneyimli Eğitim Kadrosu

MEZUN DERSHANE, üniversite sınavlarına hazırlık konusunda uzmanlaşmış, deneyimli bir eğitim kadrosuyla çalışmaktadır. Öğretmenler, öğrencilere en güncel sınav konularını ve çözüm tekniklerini sunarak akademik başarılarını artırmalarına yardımcı olmaya kararlıdır.

MEZUN DERSHANE'de üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşmak için hemen kayıt yaptır! Bursa'daki en iyi üniversite hazırlık kurslarıyla hedeflerine ulaş ve başarılı bir geleceğe merhaba de.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UPP...

• Bursada o bütçeyle çok iyi yerler gelmez. Ben finale gittim 6.000 civarı bi rakama. Final pişmanlıktır
  • sarimsakk kullanıcısına yanıt
    Bende iki sene nilüferdeki finale gittim . Aynı şekil bin pişmanım . Kültür falan nasıl acaba var mı bi fikrin hocam?

• Ben atolye dershanesine gittim bademlide ama galiba sizin butceyi asiyor 20-25000 yillik ucreti vardi gecen sene ama yinede tavsiye ederim gitmedigim dershane yok bursaaki tum dershanelere gitmisligim vardi gerek ilkokulda gerek lisede en iyisi buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 10 Ağustos 2017; 7:18:19 >
  • fkm düşünebilirsin o bütçeye

• Fkm 10dan aşağı zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bursada kpss için dershane öneriniz var mı? Nilüferdeyim bende yakın olursa iyi olur.

• YEK'in iyi olduğunu duymuştum. Kültüre giden 1 arkadaşım vardı sadece kötü yorum duymadım hakkında. Onun dışında fkmye gidenler vardı orasıda iyi değilmiş sanırım.
  • sarimsakk kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam , peki bu YEK in fiyat aralığı nedir bilyomusun?

• Geçen sene 10 bindi

• Arena özel öğretim kursu var 10 11k dan aşağı değildir tam fiyat bilmiyorum. Ama bursada ki en iyi kurumlardan birisi ondan iyileri zaten 20 25 k minimum (şahinkaya öncü vs ) gidersen asla pişman olmazsın hocaları çok kaliteli. Gidip bi konuşmanı tavsiye ederim
    Kurum ataevlerde , ataevler metro istasyonuna 5 dk mesafede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAÜHF -- 10 Ağustos 2017; 15:58:53 >
  • itl de o fiyatlara eğiitm verir mezunda
  • Baya uzak benim eve hocam , ama sağol bi bakayım genede

• beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Hocaları nasıldır peki ? İki sene final teme lisesine gittim . Sorduğum birçok sorunun cevabını alamadım. Aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyorum?

• ben dershaneye gitmemen taraftarıyım direk. fizikçisine kefilim ama diğerlerine bir şey diyemem. dershen useless
  • FKM'yi öneririm. Bursanın en iyisi.
  • Saçmalama dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: HedeffHukuk

Saçmalama dostum

Neden saçmalayayım Bursanın en iyi öğrencileri Fkm Sayısal şubesindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarkÖzkn -- 10 Ağustos 2017; 19:15:20 >
  • FKM kötü demiyorum ama bursanın en iyisi ŞAHİNKAYA ve ÖNCÜ dür. Mesela benim bahsettigim ARENA ÖZEL ÖĞRETİM KURSU , FKMden bence daha iyi (tm için bu yorumum ) ama final çözüm sınav kültür vs bunlardan kat kat iyidir FKM , en iyisi dediğin için itiraz ettim😊

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.