Şimdi Ara

İzmit/Kocaeli Dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar buralarda ikamet eden meslektaşlarıma soruyorum.Dershane işini ne yaptınız?

• Hedef kitleme ulaşamadım.UP
  • Mezun musun 12 mi? Mezunum ben fen bilimlerine gidicem sanirim.genel merkezden haber bekliyorlar.onaylanirsa haftasonu 6sar saat bi de hafta ici cagaricaz dedi tam net degil henuz.hocalari cok cok iyidir.fizik ve mati.kimyacisi kotuydu o da gitmis.tavsiye ederim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunum TMyim pekala fen bilimleri benim de aklımda sözel kadrosu nasıl biliyor musun?
  • Gecen sene fen bilimlerindeydim.bize cok sık sozel dersi konmuyordu.ilk sinifta olmama ragmen.tarihcisi berbat.cografyacisi iyi.kafa bi hoca.ama diyelim iki ders ust uste cografya var.ilk ders yarim saat iklim elemanlarindan sicaklik anlatiyo.10 dakika serbest.ikinci ders de sadece o konuyla ilgili 1 ya da 2 test veriyo.konular yetismiycek demisti zaten sene basinda.oyle de oldu zaten.felsefecisi komedi.paragraf sorularinda cevap anahtariyla celisiyor kendisi.tmlerle daha farkli ilgileniyorlardir belki ama ben sozelinden hic memnun degildim.zaten izmitte tmler genelde ugura gidiyor.oranin matematikcisi karakelek cok iyi sozel kadrosu da iyiymis.ama ugur okul oldu sanirim islerin karsisina yeni bina yapiyolar.karakelek fen bilimlerine gecmis diye duydum ugurdan bi arkadastan.

• Konu anlatımları çok da önemli değil.Etüt sistemi nasıl?Ben sorularımın hepsini sorabileyim yeterli benim için bir de deneme olduk mu tamamdır hiç derse felan gerek yok.Birebir etüt almak zor oluyor mu?Bana genel olarak hangi dershaneyi önerirsin.Sorularımla ilgilendiğin için çok teşekkür ederim...
  • Dersaneye boşuna para verme...Ben de gitmiyorum.Senin var olan potansiyeline bir katkıda bulunmuyorlar.Zaten sen de var olan birşeyi sahipleniyorlar.Sonra ne oluyor.Reklam oluyorsun.Eğer bol video bulabilirsen.Sağlam kitaplara sahipsen,internetten soru siteleri,donanımhaber vs soru sorarsan...Bence dersanede yaptığından daha fazlasını yaparsın.Ama bunlara sahipsen.SEnce benim söylediklerimle dersanenin ne gibi avantaj farkı olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komediaBean -- 15 Ağustos 2015; 17:22:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Sakarya üni vs Kocaeli üni
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Etut sistemi konusunda izmitin en sistemlisi diyebilirim.mezunlar icin cuma 12ler icin cumartesi gunu belli bir saatte etut listeleri acilir.ismail hoca var tonton mudur yardimcisi.o yazar etutleri.genelde 20 dakika yazar.eger son seansi ya da ilk seansi alicaksan 40 dakika yazar ya da konu eksigim var dersen 40 dakika yazar.erken davranirsan avantajlisin.ama gec kalirsan ekmek kuyrugu gibi etut sirasi beklersin.ogretmenler ikiye ayriliyor.ders ogretmenleri ve etut ogretmenleri diye.ismail hoca etut ogretmenlerinin listesini tutar.ders ogretmenleri gunde 10 11 saat derse girdikleri icin fazla bosluklari olmaz ve kendi etut listelerini kendileri acar.20 dakika etut az gozukse de eger sistemli olur sorular birikmeden her hafta sorarsan yeterli oluyor.izmitte nereler dersane nereler lise hala daha tam bilmedigim icin pek bisey oneremeyecegim.sahil fem meshurdur bilirsin.nami deger erkek fem :D fen bilimlerinin sıkıntısı siniflar 20 kisi hatta daha fazla.kimseyi hor gormek degil amacim ama sinifta 7 bininci de var 70 bininci.biri anlar oburu anlamaz.ogrenci icin de zoor hoca icin de zor.fem 12 kisilik seviye sinifi yapcakmis sanirim.orayla da bi gorus derim.parlak bi ogrenciysen femde bas tacisin zaten etutlerini hocalar ayarliyor.fen bilimleri sistem anlaminda iyidir.tm oldugun icin direkt gel diyemiyorum.sayisal olsan derdim ama

• Rica ederim :D

• Şimdi baya baya tırstım bu yıl feme gitttim gölcük şubesine 2 sınıf vardı sınıfımda 5 bine girende oldu 100 binde olanda oldu düşün durumu az kişiydik yani öyle olunca da uçurum vardı aramızda cocuklarla ama aynı sınıftaydık tam bir eziyetti.İlk sınıfa girmekte kararlıyım 130 net felan yapamıyorum ama ygsde bazı sınıflarda ilk sınıfın en kötüsü 120 net yapıyor eğer öyleyse giremem ama 95 felansa en kötü girerim.0 Fen çözüyorum.Etüt sistemi çok uçukmuş ya yine femi düşünmeye başladım.Sahil femden haberim yoktu.Sen öyle dediğine göre aklıma kazıyorum şimdi.Bir teknofem redoks sistemi başka bir dershanede yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorbabanindoktorkizi

Mezun musun 12 mi? Mezunum ben fen bilimlerine gidicem sanirim.genel merkezden haber bekliyorlar.onaylanirsa haftasonu 6sar saat bi de hafta ici cagaricaz dedi tam net degil henuz.hocalari cok cok iyidir.fizik ve mati.kimyacisi kotuydu o da gitmis.tavsiye ederim yani

Haftaiçi hergün olurmu acaba bilgin varmı ?

• Redoks sistemi sadece femozelde var.yok benim kast ettigim ucurum mezun siniflarinda.gecen sene 17binden mezuna kalan da 70 binden mezuna kalan da ayni siniftaydi.ikisinin eksikleri tabiki de ayni degil.sorun orda basliyo.hoca da kime gore anlatcagini sasiriyor.sahil fem iyidir ama gecen sene giden arkadasim muftuluk onlari kovdu ordan falan dedi.fem sakat yani.gecen belsanin ordaki fem de tabelalari sokuyodu.femdeki etut sistemi cok adaletsiz asil.iyi ogrenciysen hocalar kendileri birebir ayarliyor sana kotuysen kimse ilgilenmiyor.neden 0 fen diyosun ki? Hedefin ilk yuzmus madem.mezunsun hem vakit bol.bu sene var ya ygs fixikte termometre sorusu sordular.cok temel seyler soruyolar.hele kimya.simetri kimya incecik bi kitap.al 1 haftada bitir.1 tane de bilfen karekok falan deneme coz.13de en az 10 yaparsin.0 fen diyip kestirip atmamani tavsiye ederim.golcukte oturuyosan ulasim da sorun.her gun 2 saat yol gidip gelmek baya vakit kaybi

• Yok haftaici olmayacak.cunku dersane temel lise oldu.mezun grubu haftasonu cagarcaklarmis.hafta ici de aksam etut icin cagarcaklarmis.yani 12yken nasil gidiyosak mezunken de oyle gidicez.pazartesi konustum ben.genel merkezle toplantilari varmis.daha demin yazdiklarim taslakti.bu hafta bilgilendircekler olup olmadigini.

• doktorbabanindoktorkizi kullanıcısına yanıt
    Öğrendikten sonra bu konu altında bilgilendirirmisin ?Bir de geçen sene mezun sınıfları nasıldı bu 7bininciyle 70binincinin aynı sınıfta olmasını soruyorum

• up
  • Olur haber veririm size de.o 7 degıl 17 yanlış yazmışım .70bınden kalanı da tanıyordum 17 bınden kalanı da. Ikısı de aynı sınıftaydı matematık derslerı sorunlu gecıyodu hoca kıme gore anlatacağını sasırıyomus.sen kac bınden kaldın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin ben 3.senem olucak.Sen?

• 14 bin.ikinci senem

• doktorbabanindoktorkizi kullanıcısına yanıt
    Tıp için galiba,ben de tıp istiyorum

• Redoks tüm femlerde var.Devam eden butik dershane var mı biliyor musun?2 Saat sürecek evet ama bilemiyorum ya çok vaktim olacak herhalde 2 saatimi feda edebilirim.35k dan mezuna kaldım Edebiyatım berbattı.Şimdi emin adımlarla ilerliyorum.Fen çalış dedin ya fen tm-3 de pek etkili olmuyor ama bakacağım.Arkadaşım 0 fen ile 190.000 den 9.000 e çekti bu yıl.Kafam çok karışık 2 saatimi rahatlıla feda edebileceğim bir dershane arıyorum o yüzden.Merkezde olmasını istiyorum adam akıllı hocalar olsun diye.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.