Şimdi Ara

METU Clanından bir adam hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın ismini hatırlamıyorum şu an c ile başlıyor adam wallhack duvar izliyor hack diyince de ana bacı düz gidiyor

• METU klanı ile çok karşılaştım ama hiç de şüphe çeken bir durum olmamıştı. İyice araştırıp, tam nickini öğrenip öyle emin olmak lazım. Hemen yargıya varmak yanlış bence.
  • karaktersizlerın önde geleni daha da yazardım da ban yemiyelim bos yere

cok var tamam ben korsan oynuyorum acıkca soyluyayım ama keske oyun yapımcıları multı korsan lara engel olabılse.
    para verenle uzuluyorum.
  • Bana o arkadaş hike yapıyor gibi gelmedi açıkçası. Çünkü ses dinleyen insanları wallhack kullandığı sanılabiliyor.
  • arkadaşlar ses kassa iyi duvarı falan takip ediyor ve adamda uav veya heart sensor falanda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW_FORCE

arkadaşlar ses kassa iyi duvarı falan takip ediyor ve adamda uav veya heart sensor falanda yok

Uav nin herkesde olması şart değilki takımda 1-2 kişide olsa da ondan faydalababiliyorsun değilmi.
  • bu gun bende rastladım 1 2 kişiye aim wall goturuyodu yine neyse şu bad company e az kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kfür neden ediyor ki ?
  • Valla ben BF serisinden hiçbir oyunu sevmem ama bu seferki MW'yi geçecek gibi duruyor. Sırf şu IW'nin multiplayer üzerinde fazla özen göstermemesinden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 7 Şubat 2010; 2:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Valla ben BF serisinden hiçbir oyunu sevmem ama bu seferki MW'yi geçecek gibi duruyor. Sırf şu IW'nin multiplayer üzerinde fazla özen göstermemesinden kaynaklanıyor.

katılıyorum

@emrecandemir oyunu biliyorum merak etme kardeşim demek istediğimi anladın sen
  • quote:

Valla ben BF serisinden hiçbir oyunu sevmem ama bu seferki MW'yi geçecek gibi duruyor. Sırf şu IW'nin multiplayer üzerinde fazla özen göstermemesinden kaynaklanıyor.
    sanmıyorum geçemez ama tahtını sallar mw2 nin buda iw'a iyi bir ders olur yaptıkları hatanın farkına varıp mw3 de dedicated server olayına girerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 7 Şubat 2010; 11:36:32 >
  • uav ve heartbeat sensör gecikmeli çalışan şeyler, eğer adam hareket ederken duvardan takip ediyorsa, sizi daha önce de görmediyse kesin ihtimal wallhacktir.

ayrıca hilecileri yaz yaz bitmez... ben metu klanına hiç denk gelmedi ama hileci türk de var
  • Benim [FFC] Klanıyla ilgili şüphelerim var ama emin değilim.. Herifler çok sağlam oynuyor Demo'da..
  • serverda admin falan olmuyormu
  • Admin ne arar la mw2 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

serverda admin falan olmuyormu

Admin? MW2 sözlüğünde yok öyle birşey.

Ya en azından vote kick getirseler bile kardır yani. Vote spammerlar için de bir kişinin map boyunca sadece bir defa vote açabilmesi güzel bir önlem olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

serverda admin falan olmuyormu

Admin? MW2 sözlüğünde yok öyle birşey.

Ya en azından vote kick getirseler bile kardır yani. Vote spammerlar için de bir kişinin map boyunca sadece bir defa vote açabilmesi güzel bir önlem olur.

belki ilerleyen patchlerde gelir..acba yurtdışındaki serverlarda nasıl vall falan varmı yoksa bizim serverlarımızdaki akıllılarmı yapıyorlar böyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Admin ne arar la mw2 de.

Bize gelmez o işler. Ne tıkırtı var ne sıkırtı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Benim [FFC] Klanıyla ilgili şüphelerim var ama emin değilim.. Herifler çok sağlam oynuyor Demo'da..

Cod4'de de öyleler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Benim [FFC] Klanıyla ilgili şüphelerim var ama emin değilim.. Herifler çok sağlam oynuyor Demo'da..

Cod4'de de öyleler.

cod 4 hiç göremedim yemişim FFC klanını gelsinler onlarıda alırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.