Bildirim
metroda ekitap okuyan tipler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ben okumasam da direkt tekerlekli toplu taşımalarda (otobüs/dolmuş) yani kısacası arabalarda midem bulanıyor kusma derecesine geliyorum küçüklüğümden beri bu böyleydi çok kanser bir durum.
O yüzden sürekli metro kullanıyorum çok uzun sürerse onda bile bulanıyor. Çözümünü henüz bulamadım.
Uçakta trenlerde herhangi bir sıkıntı yok. -
Hayırdır telefonu tek kişilik koltuğa mı oturttular niye zorrruna gitti. -
Üstün ırk mensuplarıdırlar -
Nesi komik bunun. Yarım saat gidiş yarım saat dönüş olsa 1 saat kitap okur ki bu da gayet güzel bir kazançtır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kitap okumadığım zamanlar bende böyle alaycı ve dalgacı biriydim bu konuda :)))))))))))) -
Smart phone varken mi ? -
Hocam aynı sorun Yemin ederim bende var çocukluğumdan beridir bu yüzden arabalara binmiyorum 5.dk lık yolu dayanamıyorum kusasım geliyor hastaneye de gittik hala bulamadılar sorunu artık herkese alay konusu oldum gezmeye çağırıyorlar gel gezelim diye bende bu yüzden gitmek istemiyorum tek metrobüste midem bulanmıyor ve trenlerde ama hiç uçağa binmedim çok merak ediyorum ondada bulanır mı diye yaklaşık 1,5 sene mide rahatsızlığı da çekmiştim üstüne çok şükür mide rahatsızlığım bitti ama hala arabalara otobüslere filan binemiyorum içinde kussam rezil olucam bu yüzden hep yürümeyi tercih ediyorum çok lanet bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E8CD1EC3F
Hocam ben okumasam da direkt tekerlekli toplu taşımalarda (otobüs/dolmuş) yani kısacası arabalarda midem bulanıyor kusma derecesine geliyorum küçüklüğümden beri bu böyleydi çok kanser bir durum.
O yüzden sürekli metro kullanıyorum çok uzun sürerse onda bile bulanıyor. Çözümünü henüz bulamadım.
Uçakta trenlerde herhangi bir sıkıntı yok.
-
Sorma hocam kargaşada ne okuyup anlıyor hiç anlamıyorum. Birde yanlışlıkla çarpınca bir afra tafta üstüne yetmezmiş gibi.
tamamen hava atmak ve kız tavlamaya çalışma eylemi -
Yavaş yavaş alıştıracaksın kendini. Her gün gerekirse 1 duraklık in bin yap hakkın bitene kadar. Başka çaresi yok kas çalışır gibi çalışacaksın bunu düzeltmek için.quote:
Orijinalden alıntı: thebiqboss
Hocam aynı sorun Yemin ederim bende var çocukluğumdan beridir bu yüzden arabalara binmiyorum 5.dk lık yolu dayanamıyorum kusasım geliyor hastaneye de gittik hala bulamadılar sorunu artık herkese alay konusu oldum gezmeye çağırıyorlar gel gezelim diye bende bu yüzden gitmek istemiyorum tek metrobüste midem bulanmıyor ve trenlerde ama hiç uçağa binmedim çok merak ediyorum ondada bulanır mı diye yaklaşık 1,5 sene mide rahatsızlığı da çekmiştim üstüne çok şükür mide rahatsızlığım bitti ama hala arabalara otobüslere filan binemiyorum içinde kussam rezil olucam bu yüzden hep yürümeyi tercih ediyorum çok lanet bir şey.
Alıntıları Göster
-
Raylı araçlar hariç ben de okuyamıyorum.
Böyle tiplere imreniyorum benim yanımda biri olsa bile dikkatim dağılıyor sesten bahsetmiyorum bile
her nicki gördügümde aklıma zodiac gelio açip iziom sil baştanquote:
Orijinalden alıntı: Zodion
Üstün ırk mensuplarıdırlar -
hocam daha 5 dk lık yolu dayanamıyorum 1 durak nasıl dayanayım çok zor.quote:
Orijinalden alıntı: xentios
Yavaş yavaş alıştıracaksın kendini. Her gün gerekirse 1 duraklık in bin yap hakkın bitene kadar. Başka çaresi yok kas çalışır gibi çalışacaksın bunu düzeltmek için.
Alıntıları Göster -
müzikte dinlenir,oyunda oynanır,kitapta okunur fakat
eline kitap alıp okumadan sürekli sağı solu kesiyorsan o zaman sıkıntı var işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X