Şimdi Ara

Metrobüste Başıma Gelenler [SS'siz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zamanki gibi yine arkadaşlarla buluşmak için avcılar durağında bekliyordum birden uzaktan bir metrobüs belirdi. Yanıma geliyordu..Hemen en önce ben binmeliyim dedim ve metrobüsün duracağı yeri tahmin edip orada durdum yavaş yavaş yaklaşıyordu...birden bire ani fren yaptı ve kapıları açılmıştı. tamda benim tahmin ettiğim yerde durmaz mı ? Kapılar açıldı ve içeriye daldım. şöför ilk benim bindiğimi görünce alkışladı baktımki tüm yolcular beni alkışlıyorlar. ardından arkamdaki kalabalık metrobüse binmeden hoparlörlerde "Tebrikler İphone 4 kazandınız.Hemen arayın hediyenizi alın" sesi geldi. Baktım herkes beni alkışlıyor camlara vurup ritim tutturuyorlar.Hatta arkadaki amca bastonlarıyla ritme ortak oluyor.Öndeki teyzeler örgüsünü bırakmış beni alkışlıyorlar.Bende centilmen bir erkek olarak aynen şunu dedim " Hediyeyi almıyorum,ihtiyacı olanlara verin" beyler alsamıydım sizce yanlışmı yaptım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktycndn -- 9 Haziran 2013; 16:30:41 >

• okumayın
  • en kötü csb adayı
  • Bence metrobüsten inip metrobüsün önüne yatmalıydın.
    O zaman kurtulurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

okumayın

Off keşke güvenseydim
  • lanet girsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 kutu müshil içip metrobüse akşam iş çıkışı bin ve en arka sol kapıya en uzak noktada beklemeye başla.
  • sonuç csb ninde csbsi
    kısacası okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Bence metrobüsten inip metrobüsün önüne yatmalıydın.
    O zaman kurtulurduk.

Bunu yapmalısın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su mu bişey verin içim yandı
  • Migros reklamı varya kadın 4. alışverişini yapıyor yukardan konfetiler falan iniyor herkez işi gücü bırakıp alkışlıyor falan :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEŞKE ZEBANİ OLSAYDI
  • forumdaki saçma sapan hikayelerden sonra bu çok iyi geldi keşke daha önce görseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktycndn

Her zamanki gibi yine arkadaşlarla buluşmak için avcılar durağında bekliyordum birden uzaktan bir metrobüs belirdi. Yanıma geliyordu..Hemen en önce ben binmeliyim dedim ve metrobüsün duracağı yeri tahmin edip orada durdum yavaş yavaş yaklaşıyordu...birden bire ani fren yaptı ve kapıları açılmıştı. tamda benim tahmin ettiğim yerde durmaz mı ? Kapılar açıldı ve içeriye daldım. şöför ilk benim bindiğimi görünce alkışladı baktımki tüm yolcular beni alkışlıyorlar. ardından arkamdaki kalabalık metrobüse binmeden hoparlörlerde "Tebrikler İphone 4 kazandınız.Hemen arayın hediyenizi alın" sesi geldi. Baktım herkes beni alkışlıyor camlara vurup ritim tutturuyorlar.Hatta arkadaki amca bastonlarıyla ritme ortak oluyor.Öndeki teyzeler örgüsünü bırakmış beni alkışlıyorlar.Bende centilmen bir erkek olarak aynen şunu dedim " Hediyeyi almıyorum,ihtiyacı olanlara verin" beyler alsamıydım sizce yanlışmı yaptım ?

tebrikler forumdaki 1.000.000.000. postu attınız, artık gururla ölebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.