Arkadaşlar İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsünde okumaya başlicam..şimdi öncelikli olarak bu metrobüsün en son durağı kampüsün orda galiba dim,yanılıyosam düzeltin lütfen..benim asıl sormak istediğim,beyazıt sultanahmet taraflarına gitmek kolay,metrobüsle cevizlibağ,topkapı taraflarında inip ordanda tramvayla gayet rahat gidiyo o taraflar..ancak diyelimki beyoğlu beşiktaş taraflarına,özellikle taksim taraflarına gitmenin kolay bi yolu var mı? yani sonuçta metrobüs E-5 üzerinden gidiyo ve indiğim duraktan ikinci bi vasıtaya daha binmek zorundayım..bunun daha kolay bi yönü var mı yada indiğim duraklardan belirttiğim yerlere hangi araçlar gidiyo acaba?
metrobüsle cevizlibağ,oradan üst geçiten karşıya geçip oradan sıkça geçen taksim otobüslerine binmen yeterli beşiktaş'a 3. vasıta şart, aksaraydan geçen topkapı-beşiktaş otobüsü gider
Bende aynı şeyleri merak ediyorum.
Ayrıca bölüm neydi senin?
azcık dandik maaselef jeoloji mühendisliği
seninki neydi? bu arada macro verdiğin bilgi için çok teşekkürler..
metrobüs hattı uzadı bildiğim kadarıyla
uzadı mecidiyeköye kadar ama dediğim gibi E-5 üzerinden gidiyo..ordanda beşiktaşa ikinci bi vasıta götürüomuş..
Keşke direk bide onu anadoluya bağlasalar bide daha çok yol yapsalar warya o zaman gör sen istanbuldaki trafiği azalır yemin ediyorum..
bagliyolar zaten goztepeye kadar gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Inv21
uzadı mecidiyeköye kadar ama dediğim gibi E-5 üzerinden gidiyo..ordanda beşiktaşa ikinci bi vasıta götürüomuş..
zincirlikuyuya kadar uzadı sadece
Taksime gitmek için Metrobüsten Zeytinburnu'nda inersin. Oradan tramvaya geçip Zeytinburnu'ndan Fındıklıya kadar gidersin otura otura... Fındıklıdan da finükeler ile taksime çıkarsın. Hem otobüse binip trafiğe takılmazsın, hem de otura otura rahat rahat gidersin. Bence bundan daha rahatı ve kolayı yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Taksime gitmek için Metrobüsten Zeytinburnu'nda inersin. Oradan tramvaya geçip Zeytinburnu'ndan Fındıklıya kadar gidersin otura otura... Fındıklıdan da finükeler ile taksime çıkarsın. Hem otobüse binip trafiğe takılmazsın, hem de otura otura rahat rahat gidersin. Bence bundan daha rahatı ve kolayı yok...
tranvaylar tıklım tıklım oluyor,durmadığı durak yok,güzergahı da uzatıyor,ayrıca fazladan akbil basacak firküler için
cevizlibağdan oturarak gidilebilir ,yeşilköyden gelen araçlar rahat oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: Inv21
azcık dandik maaselef jeoloji mühendisliği
Dandik demeyelim ya, önemli olan çalışmak.
Benim metalurji malzeme...
dandik olsun o kopruyu de gecip kozyatagına vardıgı zaman cok guzel olacak, sabah trafiginde 15 dk da mecidiyekoyde olmak hayal gibi geliyo insana
Keşke...
İstanbul'un trafik sorunu metrobüs,otobüs gibi dandik şeylerle çözülür mü?
beşiktaşı tarif edeyim.. metrobüse bin cevizlibağda in.üstgeçitten karşıya gec tramvaya bin kabataş tramvay gecer 5dakkada bir ona bin kabataşta in zaten barbaros bulvarına 5dakkalık yer kabataş iskelesi ordanda herhangi bi otobüs beşiktaşın içinden geçer BKM taraflarına falan..
quote:
Orjinalden alıntı: Calpi84
İstanbul'un trafik sorunu metrobüs,otobüs gibi dandik şeylerle çözülür mü?
akaryakıt gerektiren sistemlere yatırım yapılmasını ben de pek hoş karşılamıyorum ancak avcılar-topkapı arasında günde 224.000 yolcu taşınıyorsa, bu pek kötü bir şey değildir. ki yarın açılacak yeni etapla da günlük yolcu sayısı çok daha artacak ve kullanışlı olacağına inanıyorum.
Bugün yeni hatta gittim güzel olmuş
Taksime Mecidiyeköyden metrobüsten inip metro ile gidebilirsin
Beşiktaşa da Zincirlikuyadan otobüsle 5 dakikada ulaşabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme