Şimdi Ara

Metro Turizm Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce annem İzmir'in Dikili ilçesine bilet aldı metro turizmden eve geldiğinde sadece 1 ve 2 numaralı koltukların boş olduğunu söylemiş ordaki yetkili ve o koltukları almış. Fakat internetten online rezarvasyon için baktığım metro turizm internet sitesinde otobüste 1 ve 2 numara dışında pek çok arkada boş yer var. O koltukları online rezarvasyon için mi ayırıyolar? Eğer öyleyse biraz saçma değil mi sonuçta gara kadar gidip yorulan biziz ve sadece gardan bilet satışı yaptıktan sonra boş kalan koltukların onlineda görülmesi lazım. Gerçekten çok sinirliyim çünkü önde giden arkadaşlar bu koltukların ne kadar dar ve rahatsız olduğunu bilir şahsen çok uzun boylu biriyim ve 11 saatin nasıl geçeceğini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gateway_15 -- 13 Ağustos 2008; 19:57:51 >

• Ön bence iyidir bakına bakına gidersin.Rezervasyon yapıldı ise olabilir çünkü onlar internetten boş gözükebiliyor.
  • yok be hacı bızım ark.da yapmişdi.bayanın yanına bayan erkegin yanına erkek yerleşitiryolar
  • çok degısık bı fırmaa
    bı bakıyorsunuz gercekten hızmet ve hurmet guzellll
    bı bakıyorsunuz 2. sınıf muamele soforler muavınlerrr kroooo cınsındennnn
  • metro turızm gercekten berbat tamamen 2.sınıf bır turızm sırketı gecen hafta carsamba gecesı gomec arabasıyla yazlıga gıttım otobuslerı zaten bakımsız vuruk kırık ıcınde koltuklarında ıceceklerı koyulan masaların mandalları kırık dokuk kapanmıyor kapanınca acılmıyor.helekı muavınlerı anlatamam artık otobusun ısıklerını sondurduler bır ara kıtap okuyordum dogal olarak bır sey gremedım ufak gce kıtap okumak ıcın kullandım fenerımı cıkardım kıtaba tutup okuyorum onden muavının sesı bagırarak bı de garıp sıvesıyle '' o ısıgı bır daha gormıyım '' demesı benı cıleden cıkardı yanıma cagırıp konustum bana dıger yolcuların rahatsız olabılecegını soyledı bende bu sekılde uyarabılırdın sen kımsın kı bana o sekılde bagrıyorsun dedım sonra surat asıp gıttı yanımdakı arkadasım su ıstedıgınde bu sefer su getırmedı otobus ferıbota bındıgın de yan sıradakı byan bızımle tanıstı sıgara ıcıyorduk bayana gelıp bır sorun mu v ar dıye sorunca arkadasım cıleden cıktı zar zor ayırdık 10 dakıka sonra ustume uzun kollu bır seyler almak ıcın otobuse dondum baktım arkada sıgara ıcıyor ferıbotta sıgara ıcmek yasak oldugunu bıldıgım ıcın gıdıp guvenlıge sıkayet ettım ıntıkamımı aldım.otobus susurluk ta mola verınce otobusun soforu sans eserı bızım yan masaya oturdu ona da sıkayet ettık sonra gomec e kadar sutten kesılmıs kedı gıbı oldu.
    donuste ıse kamıl koc ıle geldım metro turızm onun yanında taksım-otogar otobusu gıbı kaldı farkı hısettım hızmet ılgı mukemmeldı metroyla basıma gelen ılk olay degıl bu her seferınde bı sa ns daha dıyorum ama bu sene son oldu metroya kocaman bır baan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 13 Ağustos 2008; 20:20:19 >

• genelde kıroluklar fazla oluyor
  • gerçekten sinirlendim önde seyrede seyrede giderim evet ama bacaklarım sığmıyo acayip uzun bacaklarım var ve 11 saat uyuşan bacaklarla nası geçer bilmiyorum
  • eğer boş yer görüyosan bi metro turizm acentasından gidip iptal ettir biletini paranı geri al ve eve gelip internetten online bilet al hemde daha ucuza almış olursun

Ayrıca metronun bazı yönlere doğru kötü olmasının sebebi metro Franchising yöntemiyle sadece adını yerel firmalara belli bi ücret karşılığında satmasıdır... Gerçek metro sadece büyük illere gidiyor ve kendisi işletiyor o hatları fakat gerisinin sadece adı Metro :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 13 Ağustos 2008; 20:31:04 >
  • acentalarımızdan alınan bilet iptal edilemez diye bi koşul var anlamadım valla zaten yarın akşam binicem geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

acentalarımızdan alınan bilet iptal edilemez diye bi koşul var anlamadım valla zaten yarın akşam binicem geçmiş olsun

Evet alınan bilet iptal edilmez anca açık tarih yaptırabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.