Şimdi Ara

Metro Turizm'e İş Başvurusunda Bulundum(Host)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bilet satış veznelerinde çalışmak için başvurdum fakat o pozisyonda yer olmadığını söyledi ve host olmak istiyorsan direk yarın alayım seni dedi ama istemiyorsan bilet satış boşalınca seni ararım dedi.Host olmak tabiki yorucu buluyorum fakat göze alabilirmiyim bilmiyorum bu meslek hakkında neler söyleyebilirsiniz ?

• Her işin zorlugu vardır yaşamadan bilemeyiz tabii ki ama bana göre çok yorulmazsın yani hep birşeyler ikram ediceksin
  • bir konu vardı hatta onu arıyorum bulamıyorum hostluk olma hakkında bilgi veriyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

bir konu vardı hatta onu arıyorum bulamıyorum hostluk olma hakkında bilgi veriyodu

http://forum.donanimhaber.com/m_32469280/tm.htm En uzun bunu bulabildim
  • yukarı
  • quote:

Aslında bilet satış veznelerinde çalışmak için başvurdum fakat o pozisyonda yer olmadığını söyledi ve host olmak istiyorsan direk yarın alayım seni dedi ama istemiyorsan bilet satış boşalınca seni ararım dedi.Host olmak tabiki yorucu buluyorum fakat göze alabilirmiyim bilmiyorum bu meslek hakkında neler söyleyebilirsiniz ?

bro o ilanı bende gördüm ama yapamam diye salladım, ayrıca ben sadece yaz dönemi çalışacam.Ücretlleri nasıl düşük mü ?, ücret iyiyse uzun da düşünüyosan bir dene
  • ücret ne kadar verıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ücret ne kadar verıyorlar

ücret gittiğin yere göre belirlenip 1000/1250 arasında değişiyor ayrıca bu fiyat çalıştığın firmaya da bağlı
  • Kamil koç'a girebilirsin oraya gir metro tırt.
  • vay be
    metro sakat hocam Allah korusun kaza geçirme ihtimali fazla sakata gelme
    Allah yardımcın olsun
  • ram kaç gb hocam kasma yapmassan sorun yok

• 1000 ile 1250 arası fiyat biraz düşündüm de iyi mi kötü mü emin olamadım ama genede ciddi bir para ve şimdiden kolay gelsin dostum.

Ben bir kaç kez Otobüslerde yolculuk ettim iş çok fazla Host'un üstüne düşmüyor. Ufak tefek isteklerde işlerini yapman gerekebiliyor o kadar. Zaten yeni başlayana çok yükleneceklerini zannetmiyorum. Seç Turizm ile geçen gün Adana-İstanbul seferiyle yoldaydım ve işe yeni başlayan biriyle tanıştım o da yaz'ın boş kalmıyayim diye çalışmaya karar vermişti. Onunla biraz konuşunca işin zor olmadığını anlamıştım. Bilmiyorum genede işin ehlini bilenler vardır belki buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

vay be
    metro sakat hocam Allah korusun kaza geçirme ihtimali fazla sakata gelme
    Allah yardımcın olsun

+97648319 . hocam metronun şöförleri çok dikkatsiz , panelvan gibi kullanıyolar otobüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacağın iş sadece ikram servisi+yolcu listesini düzenlemek+mola bittiği zaman yolcuları toparlayıp kontrol etmek+uzun yola gittiğin zaman otobüsün temizliğinde muavine yardım etmek+firma adına yola gittiğin şoför hakkında kurallara uyup uymadığını kontrol etmek+uzun gece yolculuklarında uyumayıp kaptanla muhabbet edip sıkılmamasını sağlamak
  • Turizm sektörü zordur büyük ihtimal haftanın 6 günü 8 saat çalışacaksın gözüktüğü gibide değildir detaylar yorar insanı ama host luk güzel tabi fazla yorulmazsın haftanın 6 günü çalışmak koymazsa direk gir bence hem ilerde geliştirirsen kendini thy de vs. uçaktada host olma şansın var maaşlarıda 10 numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Turizm sektörü zordur büyük ihtimal haftanın 6 günü 8 saat çalışacaksın gözüktüğü gibide değildir detaylar yorar insanı ama host luk güzel tabi fazla yorulmazsın haftanın 6 günü çalışmak koymazsa direk gir bence hem ilerde geliştirirsen kendini thy de vs. uçaktada host olma şansın var maaşlarıda 10 numara.

Bu işte ilerlemekten ziyade tatil dönemi boyunca çalışmayı düşünüyorum.Eğer host olacaksam da metroda çalışmayıp başka bir firmaya başvuracağım.Firmalar hosta aç resmen
  • Host ile muavin aynı şey mi? kolay olabilir ama yorucudur bence ki her işin zorluğu var, onu geçtim şöförler bu muavinlere kimi zaman çok kızıyor sana kızsa sen de atarlarsan sakatlık çıkar ki atarlanırsın muhtemelen :D
  • quote:

quote:

Turizm sektörü zordur büyük ihtimal haftanın 6 günü 8 saat çalışacaksın gözüktüğü gibide değildir detaylar yorar insanı ama host luk güzel tabi fazla yorulmazsın haftanın 6 günü çalışmak koymazsa direk gir bence hem ilerde geliştirirsen kendini thy de vs. uçaktada host olma şansın var maaşlarıda 10 numara.

Bu işte ilerlemekten ziyade tatil dönemi boyunca çalışmayı düşünüyorum.Eğer host olacaksam da metroda çalışmayıp başka bir firmaya başvuracağım.Firmalar hosta aç resmen

Şaşırdım böyle demene yani hostluk pek yapılan bişey değil genellikle bayan mesleğidir bu hosteslik işi erkekler pek tercih edilmez o yüzden sen aç falan diyince şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

Host ile muavin aynı şey mi? kolay olabilir ama yorucudur bence ki her işin zorluğu var, onu geçtim şöförler bu muavinlere kimi zaman çok kızıyor sana kızsa sen de atarlarsan sakatlık çıkar ki atarlanırsın muhtemelen :D

hiç böyle bir olaya denk geldin mi eğer böyleyse zaten 1 gün dayanamaz patlarım ben
  • quote:

quote:

quote:

Şaşırdım böyle demene yani hostluk pek yapılan bişey değil genellikle bayan mesleğidir bu hosteslik işi erkekler pek tercih edilmez o yüzden sen aç falan diyince şaşırdım.

otobüs ile bir çok şehir dışı seyehatte bulundum hiç hostese denk gelmedim.1 kere otogarda bir otobüste gördümGenelde erkekler yapıyor diye biliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.