Şimdi Ara

Metro Exodus %100 Türkçe Yama SAM'S STORY ve TWO COLONELS DAHİL (Anonymous Çeviri) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
45
Favori
17.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece tek bir kişinin karşılık beklemeden 1 ayda yaptığı çeviriyi ekip olarak 4 ayda yapamayan kişiler yaptıkları çeviriyi satamayacakları için yan hesaplarıyla burdan eleştiri yapıyorlar.
    İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 4 Haziran 2019; 3:56:36 >
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    Qnoops aslında merak ettiğim tek bir şey var. Tahminim tüm metni çevrilebilir hale getirip google translate'den önce genel olarak çevirtip sonra da İngilizce ve Türkçe eşleştirmelerini kontrol edip sonunda da oyun için test yapıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bu sayede makul bir sürede çevirebildiğinizi öngörüyorum. Yoksa tek tek oturup İngilizce cümlelerin Türkçe karşılıklarını birebir yazsanız çok uzun süre alabilir. Dediğim yöntem doğru mu yoksa başka bir yöntem mi izliyorsunuz? Zira bunun yanıtı, sizin gibi gönüllü ve ücretsiz çeviri yapmak isteyenler için örnek oluşturacaktır. Yanıtınız için teşekkürler.
  • Bazı eleştiri yorumlarını gördükçe aklıma şu söz geliyor. ''Hiçbir başarı cezasız kalmaz''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çakır91

    Sadece tek bir kişinin karşılık beklemeden 1 ayda yaptığı çeviriyi ekip olarak 4 ayda yapamayan kişiler yaptıkları çeviriyi satamayacakları için yan hesaplarıyla burdan eleştiri yapıyorlar.
    İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar.
    - Süleyman Çakır


    Metro Exodus %100 Türkçe Yama SAM'S STORY ve TWO COLONELS DAHİL (Anonymous Çeviri)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Haziran 2019; 11:2:28 >




  • Elin adamının yapıp çıkarttığı oyuna resmî olmayan bir yama yap ve hakkın olmadığı halde o oyunun üzerinden illegal bir şekilde para kazanmaya çalış, sonra ücretiz yama yapana türlü ithamlarda bulun. Kebap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qnoops bildiğin headshot çekti.
  • Eskiden nice oyunlara çeviri yapıldı ne böyle bağış muhabbetleri ne de bu tür tartışmalar olurdu adamın biri çıkar yaptım der bir teşekkür alır konu kapanır qnoops gibi ama nolduysa şimdi hurra kavga dövüş adam.yapmis kardeşim isteyen nerden istiyorsa indirir para öder isteyen şimdi bedava olanı yükler oynar. Olay bu kadar basit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tarafla en ufak bir alakam yok. Bu olayda Anonymous'u desteklerken farklı bir olayda Qnoops'u destekleyebilirim. Bu duruma göre değişir. Kendimce inandığım doğrular üzerinden hareket ediyorum. İki tarafla da ne bir bağım var ne de bir sorunum.

    Git şikayet et mevzusuna gelince ne zaman dedim ya da dedim mi hatırlamıyorum. Ama demişsem de bir sonuç çıkmayacağını kastederek demişimdir.
  • Bir tane oyunu 1 ay erken Türkçe oynamak için gelecekte belkide çok daha güzel projelerin önünü tıkayan insanları görmek gerçekten üzücü.Forumda ki insanları tanıyoruz hepside anlık düşünen,günü birlik yaşayan insanlar.Ne desem bilemiyorum elinize sağlık.Ölmüş olan sektör yeniden ivme kazanacakken tekrardan dibe batırdınız.Aynı şeyleri Animus Projesine de yapıyorsunuz devam edin böyle.Yazık.

    Qnoops ve walküre sizlerde boş yere tartışıp da daha fazla kendinizi ve ortamı geriyorsunuz.Olan olmuş bu mübarek günde tartışmayın.

    Kolaylıklar dilerim hepinize.İyi bayramlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 4 Haziran 2019; 15:49:2 >
  • resmen para için qnoops un ümüğüne çöküyorlar. utanma arlanma 0 (sıfır).

    anonimus bi yandan animus diğer yandan adama saldırıyor ve bu gerçekten çok hoşuma gitmeye başladı. çünkü benim aylardır anlatamadığım/dinletemediğim bunların gerçek yüzlerini kendi kendilerine ortaya koyuyorlar.

    bu grupların Türkçe oyunlara destek olmak, Türkçe oyunları çoğaltmak gibi bi amaçları olmadığını ve sadece insanların cebindeki paraya göz diktiklerini defalarca söyledim ve doğru söyleyen 9 köyden kovulur sözünü/haksızlığını herkesin gözü önünde yaşadım.

    Qnoops dan Allah razı olsun bunların maskesini GÖRMEK İSTEYENLER için düşürdü. tabi halen para benim değilmi diyerek görmek istemeyenler olacaktır o ayrı. bu kadar yazılan çizilenden sonra halen bu PARA ODAKLI gruplardan Türkçe oyun bekleyenlerde ne biliyim yani...

    para ile yama yapmayın demiyorum hobi olarak yine yapın ancak fikriniz para kazanmak değil icraat ortaya koymak olsun sonrasında para işin hediyesi olur ancak...


    neyse bu arada nasıl rahatım anlatamam çıldırın lan animus ahauaahuahau




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.