Şimdi Ara

Metro da satılan elektrikli araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar , geçen Metro da gördüm Çin'den elektrikli araçlar getirmişler, 2-4 kişilik motosikletler ve traktör benzeri arkasında römork

olan küçük şirin araçlar vardı, çok hoşuma gitti, motosikletler 2-3 bin, küçük araç 4 bin tl civarında tek şarjla 90 km gidiyor ve

300 kg yük taşıyormuş, şehiriçi için bence ideal, internette fotoğraflarını bulamadım bilseydim fotoğrafını çekerdim, bu zamlar

böyle devam ederse ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım, römork üzerinde bir tentene çek o mis gibi, daha önce bu araçlardan alıp

kullanan yada bilgisi olan var mı?

• Bizim trafikte o araçları yıkarlar. Bildiğin yikarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bine elektrikli arabayı çok merak ettim, Renault twizy performansının yarısını verse yeter

• ufak ılıman sahil şehirlerinde yaşıyorsanız olur tabi. istanbul ankara vs için düşünmemek gerek. bende var bitane memlekette öte beri gitmeye biniyorum. iki kişi %10luk rampada çıkmıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

ufak ılıman sahil şehirlerinde yaşıyorsanız olur tabi. istanbul ankara vs için düşünmemek gerek. bende var bitane memlekette öte beri gitmeye biniyorum. iki kişi %10luk rampada çıkmıyor ama

Bunlar yeni gelmiş, 300 kg taşıma kapasitesi olduğuna göre rampaları rahat çıkar, aslında büyük şehirde de kullanılabilir ne olacak

havalı havalı gez, römorkla beraber uzunluğu bir otomobilden daha küçük, ayıca üstü de kapatılabilir,

yine birçok elektrikli motosiklet çeşitleri de vardı bir tanesi hatırladığım kadarıyla 4 kişilikti(2 ön , 2 arka) ,
  • O araçlar Trafiğe çıkamaz. Köyde kasabada sahilde binersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

O araçlar Trafiğe çıkamaz. Köyde kasabada sahilde binersin.

Ben de ciddi ciddi düşünüyordum, elektrikli motosikletler, araçlar trafiğe çıkmıyor mu, engelleyici bir kanun var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende merak ettim tipi güzelse tek şarjla 90 km çok iyi bir rakam resmini bulursan atarmısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.