Şimdi Ara

Metro 2033 Takıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panzerle karşılaşıyoruz ... 3 4 vuruşta patlatıyo benim aracı .... o bölümde ne yapmak gerekiyo ... treni ittirerek yol açtığı bölümde.

• hocam ss koyarsan soruna çabuk cevap gelirkaldığınız bölümü anlayamadım tam olarak,aracın birine girip üstten ateş ediyoruz etrafa o bölümümü diyorsunuz acaba?
  • quote:

Panzerle karşılaşıyoruz ... 3 4 vuruşta patlatıyo benim aracı .... o bölümde ne yapmak gerekiyo ... treni ittirerek yol açtığı bölümde.

O bölümde panzere ateş etme,panzerin ilerlediği ray ile senin rayının arasında köprü var.köprüye ateş ederek parçalıyorsun ve sonra panzer aşağıya düşüyor,kolay gelsin.
  • Teşekkürler.
  • hocam bende oyunun en başında takıldım bar gibi bir yerdeyim bir elimde çakmak, bi elimde dosya gibi bisey pusulasıda var lokantda geziyom bisey anlamadım
  • Beyler bende şöyle bir yerde takıldım acaba nasıl geçeceğiz
     Metro 2033 Takıldım
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h1macc -- 12 Ağustos 2010; 23:53:42 >
  • Yukarıdaki bölümün yok mu çözümü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 2 Takıldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konunun çözümü basit, tankın yürüdüğü rayın bulunduğu köprünün ayaklarına ateş edip yıkacaksınız.
  • Köprünün ayaklarına ateş ediceksin Köprü yıkılıcak panzer aşağıya düşücek kolay gelsin...
    Eğer başaramazsan youtube'dan videolara bak tam çözmü var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1macc

Beyler bende şöyle bir yerde takıldım acaba nasıl geçeceğiz
     Metro 2033 Takıldım
    ,

orda bombamı ne yerleştiriyordun etrafı gez görürsün zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1macc

Beyler bende şöyle bir yerde takıldım acaba nasıl geçeceğiz
     Metro 2033 Takıldım
    ,

Evet arkadaşın dediği gibi yukarı kata çıkıyorsun bombayı patlatıyorsun orada canavarlar sınırsız gelir bombayı patlatarak canavarların geldiği yolu kapatıyorsun.
  • D6 da alt kattayım, yerden bitme ateştopları sinir etti beni Kendimi kurtarsam yanımdaki mefta oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.