Şimdi Ara

Metro 2033 ÇILDIRTAN SORUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • METRO 2033 İNDİRDİM YENİ OYUNU KURDUM AÇILIYOR SORUNSUZ FAKAT İLK BAŞLANGIÇ BÖLÜMÜNDE HANİ BİR ADAMLA MERDİVENDEN YUKARIYA ÇIKTIĞIMIZ BÖLÜM ORDA MERDİVENDEN YUKARIYA ÇIKINCA BENİM ADAM OLDUĞU YERDE KALIYOR DİĞER ADAM GİDİYOR NE YAPMAK LAZIM ADAM MÜMKÜN DEĞİL GİTMİYOR KLAVYEDEKİ BÜTÜN TUŞLARA BASTIM ADAM OLDUĞU YERDE DURUYOR SAĞA SOLA HAREKET EDİYOR AMA GİTMİYOR WİNDOWS 7 32 BİT KULLANIYORUM EKRAN KARTIM 5770 DİVERİNİ FALAN GÜNCELLEDİM 10.4 KULLANIYORUM BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN VARMI NE YAPMAK GEREK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 15 Mayıs 2010; 14:09:10 >

• Oyunu sil,tekrar yükle
  • Orda büyük bir vana var onu çevireceksin adamın karşısında
  • sildim yükledim yine olmadı
  • Kapının hemen sağında vana var, yanına git "E" tuşuna basılı tut... Kapı açılacaktır...
  • adam yerinde kıpırdamıyorki bir gitsem ileriye olduğu yerde korkuluk gibi takıldı kaldı resimdeki gördüğünüz yerde kalakaldı ama hareket edebiliyor sağa sola gitmiyor sadece
  • vana yokmu orda onu söle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Metro exodus yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vana yok vana varsa o adamın durduğu yerde vardır içerde yani
  • aynen kardeşim vanayla ne ilgisi var adam kareket edemiyorum diyo.ayarlardan tuş kombinasyonunu ayarla dostum sora gider açarsın vanayı
  • Nasıl bir bug bu ya
  • Bug değil tuşları ayarlaman lazım ayarlardan.
  • belki kapı yarım açıktır ama tam açık görünüyordur, eğilerek geçmen gerekebilir. denemekte fayda var ama hiç yerinden oynamıyorsa oyunu tekrar baştan oynarken başka yere basarak geç aynı yerdengitme tekrar :)
  • Ya tamam tamam! menüye gidip controls'ü reset controls yap oyna işte aman beee !!!

BENDEDE OLMUŞTU O AMA HEMEN ÇÖZDÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgrand -- 25 Temmuz 2011; 12:11:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.