Şimdi Ara

Metris Cezaevi Görüş Hakkında ve Nasıl Giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cezaevine gitmem gerek haftasonu veya hafta içi görüş var mı? En önemlisi arkadaş sıfatı ile gideceğim akraba olmadığım için görüştürürler mi beni?

İstanbul Avrupa yakası; Kağıthane, Beşiktaş, Levent, Kabataş, Taksim, Mecidiyeköy, Şişli bu çevrelerden en yakın nasıl giderim?

• Niçin gidiceksin onu belirt :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metrobüse bin bayrampaşa maltepede in üst geçitten sağa tarafa devam et

Cezaevi minibüslerini sor önünden geçer. Bulamazsan sor minibüsleri herkes gösterie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamımı söyle,sayılı gün çabuk geçer.
  • Metrobüsten Edirnekapı durağında in, kalabalığı takip et ve Habipler tramvayına bin. Zaten Metris adında bir durak var, hemen önünde indiriyor.
  • Eyvallah arkadaşlar sağolun. Cezaevi minibüslerine bineyim peki son durakta mı iniyor minibüsler. Kaç saat sürüyor yolculuk? Dizimde sorun var ayakta gidemiyorum pek o yüzden soruyorum.

Ayrıca belirttiğim gibi beni görüştürürler mi görüş gününde? Akraba vs olmadığım için bazı kişiler görüştürmez dedi aklım takıldı.

@1881

Hay yaşa hocam bu daha iyiymiş metro daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 1 Nisan 2013; 13:28:01 >
  • Ben hergün gidiyorum evim çok yakın. Bayrampaşa topkapı edirnekapı bunlardan birine gel sultançiftliği habibler arabalarına veya tramvaya bin metriste in.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok sağolun Edirnekapı'da inip şu tramvaya bineyim o zaman. Görüş hakkında bilgisi olan varsa, yazsın çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Arkadaşlar çok sağolun Edirnekapı'da inip şu tramvaya bineyim o zaman. Görüş hakkında bilgisi olan varsa, yazsın çok iyi olur.

Giriş kapısı için indiğin zaman biraz geri yuriyeceksin. Sağ taraftan.

• Arkadaşın görüş listesine adını soyadını yazdırması lazım, kaldığı koğuşun görüş gününde isimin var ise girişini yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Arkadaşlar çok sağolun Edirnekapı'da inip şu tramvaya bineyim o zaman. Görüş hakkında bilgisi olan varsa, yazsın çok iyi olur.

Giriş kapısı için indiğin zaman biraz geri yuriyeceksin. Sağ taraftan.

Anladım, arka tarafta falan indiriyor sanırım. İnşallah görüştürürler de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

Arkadaşın görüş listesine adını soyadını yazdırması lazım, kaldığı koğuşun görüş gününde isimin var ise girişini yapabilirsin.

Çok sağol hocam çoğu kişi böyle diyor araştırayım, mektup yazılacak kendisine bunu da belirtmesini isteyeceğim. Çok iyi olur, moral olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.