Şimdi Ara

Metin2'ye 1200 tl yatırdım çöp oldu ağlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu fake metin2 oynayan bir insanda 1200 tl para olamaz. Bilgisayarında metin2 yüklü biri gördüğümde bile o kişi bana engelli gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac karnini doyurdumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin 2 ne ya kaldı mı oynayan bir de para yatıran. Her yerinden hile fışkıran oyuna niye para yatırır ki insan. İlla oyuna vereceksen para ( ki hiçbir sıkıntı yok ) ne oyunlar alabilirdin o paraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Konu fake metin2 oynayan bir insanda 1200 tl para olamaz. Bilgisayarında metin2 yüklü biri gördüğümde bile o kişi bana engelli gibi geliyor

Engelli kardeşlerimize ayıp ettin. Bu kelimeyi daha özenle kullanmanı öneririm zira metin2 indirenin beyin hücresi 1 tanedir.
  • beyler metin1'i ne zaman bitirdinizde metin2'ye geçtiniz :D asdasd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2 ye 1200 TL yatıran birinin buna üzülmemesi lazım. Yarın da 1500 yatırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 29 Kasım 2017; 9:2:2 >
  • ben şurda wow'a harcadığım 60₺'ye üzülüyorum😂

• Bizim burdada evli barkli elemanlar (42 yaşında) knight online oynuyor.Adamlar bir oturuyor başına abartısız aksama kadar kalkmıyorlar.Elamanin yanina gidiyorum geldigimi görmüyor o derece kaptiriyorlar kendilerini.sözde alip satıyorlarmış para kazanıyorlarmış ben pek ihtimal vermiyorum.

• Bitcoin alsaydin hem zamanin gitmmemis olurmus. Zaten kandirmacs bunlar umutlarla oynuyorlar neyse bence bzoozdurma belkibseneye fln eski duruma diner

• O paraya yillarca WoW oynardin.Yazik olmus.
  • Hocam merhabalar,

Won nedir acaba? En son ortaokulda ve lisede biraz oynamistim. M ve T vardi para birimi.

• millet kafayı yemiş zenginler metin2 pvplere bile deli para gömüyorlar geçen pvp de takılıyorum adam benim orkide çana 19 t değerinde zehir verdi benim çan taş çatlasa 5 t ederdi kafa kafaya takas etti bende onu site çanı ve üste 8t ye takas ettim durduk yere zengin oldum millette fazla çan savunması da yok işten sonra kaşınanlara saldırıp stres atıyorum tabi para basan oyuncular hariç onlar 2 kişi gelirse öttürüyorlar orada amaç sohbet etmek takılmak yoksa oyun kimin umurunda tekme tokat dalıyoruz stres atıyoruz makara kikiri
  • Bir insan oyunun esas fiyatı dışında ona neden yatırım yapar ki ? :) Eğer böyle bir oyun varsa neden oynar ?

Arkadaş oyun oynamaktaki amaç, eğlenceli vakit geçirmek değil mi ? Oyna ve çık, oraya para yatırıp karakteri güçlü yapsan ne yapmasan ne ?

Bizim ülkede bir nesil bu oyunlar yüzünden saçma sapan paralar harcadı.
  • Ağla.
  • İddaa oynasaydın keşke en kötü 500 lira kar yapardın.

• Gf gibi ölü bir şirketin oyununa/oyunlarına bundan sonra yatırım yapma .

Adamların oyun geliştirici sayısı 3 ,denetleyicisi felan 1dir...

• Kafa yokmu olm sende git ders calis

• em2018 E kullanıcısına yanıt

Ahaha öngörüde bu arkadaş gibi olun

• LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt

vay be 1200 lira paraymış o zamanlar. yazılımdan günlük maaşım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 28 Ağustos 2023; 16:0:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.