< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 29 Kasım 2017; 1:56:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 29 Kasım 2017; 1:56:5 > |
Hak etmişsin. Belki ders olur da hayatının geri kalanında paranı mantıklı bir şekilde kullanırsın.
|
Üzülmedim açık ve net bir oyuna hele metin 2 ye 1200 lira basarsan olacağı bu ..Geçmiş olsun bir ailenin 1 aylık geçim pardon geçinememe kaynağı ..
|
eski kullanıcı adı
|
Kusura bakma ama haketmişsin.Ölü oyuna 1200 tl yatırma cesaretin olduğuna göre üzülmemen lazım.
|
kardeş deneyim böyle kazanılıyor.sana ders olsun kazancı arttırayım diye düşünürken farkına varmadan riski de arttırma.fazla üzülme ders olmuş işte. açgözlü olma.paran varsa git al çeyrek altın gram altın at kenara.açgözlü bitaraflara saldırırsan eninde sonunda gider o para.
|
Metin 2 oynayan var mıydı hala :D
|
Ben steamde 10 tl ustu oyun alirken dusunuyorum bu fiyata degermi diye 1200 tlyi sacma bir oyuna yatirsam camdan atlardim herhalde
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 29 Kasım 2017; 2:18:43 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 29 Kasım 2017; 2:45:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|