Şimdi Ara

Metin2'ye 1200 tl yatırdım çöp oldu ağlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni server açılınca dayanamadım. turkey serverinde 1200 tllik ep çektim itemleri efsunlayıp sattım 10won civarı param oldu. parayı beklettim 1-2 hafta sonra won bugu çıktı benim para değersizleşti. 10won piyasası şuan 70 tl. 70 tllik şeye 1200 tl basmış oldum para çöp

Metin2'ye 1200 tl yatırdım çöp oldu ağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 29 Kasım 2017; 1:56:5 >

• eski kullanıcı adı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak etmişsin. Belki ders olur da hayatının geri kalanında paranı mantıklı bir şekilde kullanırsın.
  • Metin 2 oynayan var mıydı hala :D
  • Eski kullanıcı adı: Beyinsiz Adam

Olm Gs bölümüne de uğra arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 29 Kasım 2017; 2:18:43 >
  • Kusura bakma ama haketmişsin.Ölü oyuna 1200 tl yatırma cesaretin olduğuna göre üzülmemen lazım.
  • bitcoine para Yatıranlarda bigün böyle olacak malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

bitcoine para Yatıranlarda bigün böyle olacak malesef

bi ara coin kazma siteleri modaydı orada da 3bin batırmıştım yatırdığım site kapatıp kaçmıştı. çöpe giden para çok koyuyo be günlerce uyku uyuyamıyorum
  • kardeş deneyim böyle kazanılıyor.sana ders olsun kazancı arttırayım diye düşünürken farkına varmadan riski de arttırma.fazla üzülme ders olmuş işte. açgözlü olma.paran varsa git al çeyrek altın gram altın at kenara.açgözlü bitaraflara saldırırsan eninde sonunda gider o para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 29 Kasım 2017; 2:45:55 >
  • Bir daha böyle tehlikeli yatırım yapacağın zaman parayı bana ver yatıracağın yer batarsa veya bug mug çar çöp olursa ben sana paranın yarısını geri veririm daha az üzülürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: em2018

bitcoine para Yatıranlarda bigün böyle olacak malesef

aynenqnq
  • Üzülmedim açık ve net bir oyuna hele metin 2 ye 1200 lira basarsan olacağı bu ..Geçmiş olsun bir ailenin 1 aylık geçim pardon geçinememe kaynağı ..

• Sna su kdrini solim belki biraz rahatlamani saglar, metin2ye yatirdigim parayla temizinden bi ford focus alirdim

• Dolar alsaydın daha cok kazanırdın. Neyse birileri kazanır birileri kaybeder. Uzulme dolandıcılara ev parası kaptıranlar var

• 1200 TL'yi nerden buldun?

• Hayır yani tekrar tekrar okudum ve ilk kez birini öldürme isteği uyandı içimde.
  • Ben steamde 10 tl ustu oyun alirken dusunuyorum bu fiyata degermi diye 1200 tlyi sacma bir oyuna yatirsam camdan atlardim herhalde

• Metin2'yi görünce başına gelenler yüzünden hiç üzülmedim.

• Knight harici hiçbir oyundan verdiğin parayı geri alma sansin yok

• Zevk için para harcanmasına karşı değilim. Eğer oyundan keyif alıyorsan belli bir miktar harcanmasını makul görürüm.

Ama sırf ticari amaçlı bu kadar para harcaman tamamen saçmalık olmuş.

Bu arada ben hiç bir zaman ücretsiz içinde market bulunan oyunlara para harcamam. Ücretli oyunları tercih ederim. Pay to Win bir oyun resmen oyun dünyası için yüz karasıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.