Şimdi Ara

Metin2 kasma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha onceden bi sorun yokdu fakat son zamanalrda metin2 kasmaya basladı.
    Laptop markam Casper nirvana.
    Özellikleri :
    4Gb Ram
    iNTEL CORE İ5-2450M CPU @ 2.50GHZ
    64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ VE
    2 gb ekran kartı .
    Ve bir diğer sorunum ise Video müzik vs dinlerken aniden ses kesiliyor ve reset atıncaya kadar gelmiyor coğunlukla sesi son seviyeye getirdiğimde kesiliyor .
    Vede yanında program acıkken.
    Bu konular hakkında bilgisi olan ve yardımcı olacak varsa cok teşkkrler.

• garip benim 8400 gs var işlemci amd sempron 1.6 ama bende kasılma yok
  • Ekran kartı modelini yaz dahili ise kasma yapar.
  • http://j1306.hizliresim.com/1b/h/p6gj2.png
    Ve nvidia sanırsam markası
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteroguz

Merhaba arkadaşlar,
    Özellikleri :
    4Gb Ram
    2 gb ekran kartı .
    Ve bir diğer sorunum ise Video müzik vs dinlerken aniden ses kesiliyor ve reset atıncaya kadar gelmiyor coğunlukla sesi son seviyeye getirdiğimde kesiliyor .

Termal macun kurumustur, fan tozlanmistir. Bi temizletmeni ya da yapabilcegini dusunuyosan temizlemeni, termal macunu yenilemeni oneririm. Yuksek ihtimalle kasma gider bunlari yaparsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isı değerlerini kontrol et yüksek mi diye . Birde harddiskde bad sector var mı bak bu işlem çok uzun sürer detaylı taratırsan (harddisk boyutuyla doğru orantılı)
  • Badsectoru ilk defa duydum biraz aratşırma yapdım cmd den bulunablyormuş kısa surede tarattı chkdsk şeklinde komut yazarak. Ve bir sorun bulunamadı yazısı cıkdı sanırım bad sector yok. Speed fan değerleride şu şekilde.
    http://o1306.hizliresim.com/1b/h/p6nuj.png
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Badsectoru ilk defa duydum biraz aratşırma yapdım cmd den bulunablyormuş kısa surede tarattı chkdsk şeklinde komut yazarak. Ve bir sorun bulunamadı yazısı cıkdı sanırım bad sector yok. Speed fan değerleride şu şekilde.

Bad sectorun daha detayli taramasi varda onemli degil artik. Islemcin sicak belki o yuzden donuyo olabilir. Laptop sogutucu alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan fan var altında . Garip ama arkadaşın laptopu tutulmucak kadar sıcak oluyor cpu su 100 lerde oluyor onun kinde hiç kasmıyor bence bunun sıcaklıkla alakası yok başka bişiy var. Daha bşaka onerisi olan yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kâğân

quote:

Badsectoru ilk defa duydum biraz aratşırma yapdım cmd den bulunablyormuş kısa surede tarattı chkdsk şeklinde komut yazarak. Ve bir sorun bulunamadı yazısı cıkdı sanırım bad sector yok. Speed fan değerleride şu şekilde.

Bad sectorun daha detayli taramasi varda onemli degil artik. Islemcin sicak belki o yuzden donuyo olabilir. Laptop sogutucu alabilirsin.

laptopum bozulduğu için eski sistemi kurdum ... p4 1.80 512 ram 256 ekran kartı ile çok az kasıyor ... bence donanımsal bir problemin yoksa yapman gerken işlemci fanındaki tozları temizlemen ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ioriyagami-Fighters

quote:

quote:

laptopum bozulduğu için eski sistemi kurdum ... p4 1.80 512 ram 256 ekran kartı ile çok az kasıyor ... bence donanımsal bir problemin yoksa yapman gerken işlemci fanındaki tozları temizlemen ...

Sanrım pazartesi casper yetkili servsine goturucem. Garantisi oldğundan kendim ellemek istemyorum.

• Uzun uraslarımın sonucunda advanced systemcare 6 prgoramını indirip sağlam bir temizlik yapdım kesinlikle ve kesinlikle sizede oneririm pc niz kassada kasmasada cok yararlı bir program Pro sunu inidirirseniz daha iyi olur.
    + Olarak Güvenli moddan msconfigden başlarken acılan programların tümünü kapattım .
    Ve sonucunda 0 kasma.
  • Millet kasılsın diye uğraşıyor sen kasıyor diye dert ediyorsun
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Özellikleri :
    4Gb Ram
    2 gb ekran kartı .

İnternet hızında bir problem olabilir. Ayrıca görev yöneticisinden de donanımınızı kullanan programlara bakabilirsiniz.

İsterseniz altınızda imzamdaki gibi bir bilgisayar olsun, internetiniz yavaş olduğunda Metin2'yi o bile kaldırmaz, kasar.

• Isınıyor olabilir dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ioriyagami-Fighters

quote:

quote:

Sanrım pazartesi casper yetkili servsine goturucem. Garantisi oldğundan kendim ellemek istemyorum.

Elleme o zaman

• Alakasız ama jargon mu oynuyorsun
  • Jargonmu oynuyorsun derken metin2 oynuyorum :) pvp ama artık kasma sorunum yok tek sorunum Aniden ses keislmesi yeni konu acıcam
  • quote:

Jargonmu oynuyorsun derken metin2 oynuyorum :) pvp ama artık kasma sorunum yok tek sorunum Aniden ses keislmesi yeni konu acıcam

jargonmt2 pvp oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: leauge_of_legen

quote:

Jargonmu oynuyorsun derken metin2 oynuyorum :) pvp ama artık kasma sorunum yok tek sorunum Aniden ses keislmesi yeni konu acıcam

jargonmt2 pvp oda

yok o pvp yi oynamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.