Bildirim
Metin2 Güzel Bir Oyun Mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk baslarda çok fena sıkıcı gelebilir lvl aldıkça eğlenceli oluyor hele bide kız sevgili bulun , dügünler yapıyorsun sevgilinden güç alıyorsun evleniyosun vb.
grafikleride knight a 1000 çeker. -
okula gidiyorsan hiç deneme.çok bağımlılık yapan bir oyunmuş. -
quote:
okula gidiyorsan hiç deneme.çok bağımlılık yapan bir oyunmuş.
bu oyun da bağımlılık yapıyor deniyorsa silkroad online'ın veya WoW'un yanından bile geçmeyin.
bence oyun bence berbat. -
oyunun adı ile konusunun bir ilişklisi varmı merak ediyorum metin2 ismi yüzünden hep itici geldi bana
online oyun arıyorsan piyasada çok wow,aoc,warhammer online bunlar p2p oyunlar silkroad online,cabal online,2moons bunlarda f2p oyunlar bir gözat istersen
f2p oynamak istersen tavsiyem silkroad
p2p oynamak istersen tavsiyem wow -
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
oyunun adı ile konusunun bir ilişklisi varmı merak ediyorum metin2 ismi yüzünden hep itici geldi bana
online oyun arıyorsan piyasada çok wow,aoc,warhammer online bunlar p2p oyunlar silkroad online,cabal online,2moons bunlarda f2p oyunlar bir gözat istersen
f2p oynamak istersen tavsiyem silkroad
p2p oynamak istersen tavsiyem wow
aynen ya banada tavsiye ediyolar metin2 diyip duruyolar bende ''metin''lafı geçince bu ne lan falan diyorum.Aklıma iki seçenek geldi ya bu oyunda metinler var yani yazılar var yada kıronun biri oyun yapmış adınada kendi ismini vermiş gibi.
Oyun daha isimden kaybediyo -
Bende çok merak ediyorum bu oyunu bi denicem bakıyım nasıL bişiymiş şuanda da indiriyorum hoşuma gitmezse siLer atarım -
quote:
Orjinalden alıntı: Frost_Nova
quote:
okula gidiyorsan hiç deneme.çok bağımlılık yapan bir oyunmuş.
bu oyun da bağımlılık yapıyor deniyorsa silkroad online'ın veya WoW'un yanından bile geçmeyin.
bence oyun bence berbat.
aynen silkroad a hiç birşeyi değişmem ama çok bağımlılık yapıyo 3.5-4 yıldır oynuyorum çok bırakmaya çalıştım ama nafile -
Oyunda boss yerine metin adı verilen eski taşlar var nerden nasıl gelmişler bilmiyorum hikayesini ama büyülü güçleri olan taşlara metin adı veriliyor. -
ne bunun konusu. türklermi yapmış bu oyunu -
alman gameforce olması lazım -
quote:
hayrola bir sorunmu var -
Birazdan metinT'de gelir tam olur -
Evet Türk oyunu , Kurduğum internet cafelerde knightan eser yok herkes metin2 oynuyor -
Şuanda servarLar kapaLı heraLde??? -
ServerLar hala kapaLı heraLde tıkLıyorum gırmek ıcın BLOCK_LOGİn yazıyor :S -
bebe oyunları hiç tavsiye etmem ayrıca bağımlılık falanda geyik beyler knight silkroad metin 2 hepsini oynadım 10 dakka sonra pcden sildim gereksiz ve sıkıcı saçma benim tavsiyem fps den sasmayın -
nayta benziyor ama hiç başlama mal gibi bir oyun -
quote:
Orjinalden alıntı: metin
quote:
hayrola bir sorunmu var
var -
Bence en iyisi Knight online
İlerleyen pacthler ile grafikler düzeltilmeye çalışılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarkDun -- 12 Kasım 2008; 16:20:30 >
Benzer içerikler
- 90 ton altın kaç tl
- kolonya içersek ne olur
- eski sevgiliye ne yazılır
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor sesi geç geliyorsa
- paxera 20 mg kullananların yorumları
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X