Şimdi Ara

Metin 2'nin görüntü kalitesi ne öyle 😂

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunu oynayanlar emin ol grafikleri için oynamıyor dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

Bu oyunu oynayanlar emin ol grafikleri için oynamıyor dostum

Ne için oynuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

quote:

Orijinalden alıntı: NamusluPavyoncu

Bu oyunu oynayanlar emin ol grafikleri için oynamıyor dostum

Ne için oynuyor?

diğer pek çok oyuna göre daha basit bir yapısı var crafta benzer olaylar yeni geldi ama oda diğer oyunlara oranla daha kolay oyunda karakter gelişimi için diğer oyunlardaki gibi 1 zindani 1000 kere tekrarlamak yerine onunuzede pek çok alternatif var ve grafikler çıktığı zamana göre yeterince iyi sro gibi sirf grafikleri yuzzunde oynamayi engellemiyo

• evet grafik denilen birşey yok...
    güncelleme yok...
    kasma kasılma takılma var... yeni itemlerin entegresi yapılamıyor... bineklere at değil eşya takar gibi biniliyor mesela Lag Bug her türlü b.k var...
    1 ayda bakılmayan yanıtlanmayan tickletler var... hileli, küfürbaz, 12 yaş altı oyuncu çok. Ve o 12 yaşındaki oyuncular 96 level 105 level olarak karşınızı çıkıyor. Oyun birincisi Okçu ninja 12 yaşındaki çocuk genelden küfür ederek hesabını banlattırdığı oyun =)

AMA gel gelelimki, Metin2 den başka oynanabilecek oyun yok. Kolaylığı konusu PARA yatırmadanda Vakit öldürerek oynanabiliyor. günde 4-10 saat metin keserek vss vss... ticaret yaparak Gerçek para yatırmış oyunculardan daha güçlü olabiliyorsunuz oyunda...

İşte yaşadığımız SOSYAL hayat noksan olan bu topraklarda, İnternetede takılsak zaman ölüyor Online oyunlarada =) ama düz internetin bir bağlayıcığılı olmuyor... İllaki bir online oyuna bağlanacaksın... Yoksa gidersin dışarı çıkar gezersin daha çok para gider =)

• Şu durumda tavsiye etmem 76 lwlim çok gereksiz bir oyun olduğunu yeni anladım boşuna vakit kaybı
  • Bence iyi.Zaten oyuna öyle bir kaptırıyorsun ki grafik falan boş.O oyun grafik için oynanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende çok oynadımmm
  • Zamanında çok oynadık ama artık eskisi gibi değil.Grafikleri de kimse takmıyodu zaten
  • Bu moda oldu ya grafikmiş hangi oyunun grafikleri güzel söylesene bana ? Knight mı ? Silkroad mı ya da benzerleri MMORPG oynayan adam grafik aramaz.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Grafik kalitesi önemli

• Grafigin kotu iyi olması umrumda degil o zaman zevkli geldigi icin oynuyorduk :D
  • Oynanmaz bence artık, eskilerden kimse kalmadı
  • Metin2 bizim oynadığımız şartlar ve zamana göre fena değildi ancak kendini hiç bir zaman geliştiremedi. Oyunu bırakalı 4 yıldan fazla oluyor, 1-2 yıl önce öylesine bi girdim iyice çamura batmıştı oyun şuanı düşünmek bile istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Man55

evet grafik denilen birşey yok...
    güncelleme yok...
    kasma kasılma takılma var... yeni itemlerin entegresi yapılamıyor... bineklere at değil eşya takar gibi biniliyor mesela Lag Bug her türlü b.k var...
    1 ayda bakılmayan yanıtlanmayan tickletler var... hileli, küfürbaz, 12 yaş altı oyuncu çok. Ve o 12 yaşındaki oyuncular 96 level 105 level olarak karşınızı çıkıyor. Oyun birincisi Okçu ninja 12 yaşındaki çocuk genelden küfür ederek hesabını banlattırdığı oyun =)

AMA gel gelelimki, Metin2 den başka oynanabilecek oyun yok. Kolaylığı konusu PARA yatırmadanda Vakit öldürerek oynanabiliyor. günde 4-10 saat metin keserek vss vss... ticaret yaparak Gerçek para yatırmış oyunculardan daha güçlü olabiliyorsunuz oyunda...

İşte yaşadığımız SOSYAL hayat noksan olan bu topraklarda, İnternetede takılsak zaman ölüyor Online oyunlarada =) ama düz internetin bir bağlayıcığılı olmuyor... İllaki bir online oyuna bağlanacaksın... Yoksa gidersin dışarı çıkar gezersin daha çok para gider =)

Aion online oyuncu sayısı olarak az fakat bütün MMO RPG oyunlardan daha güzeldir. ZUBABA serverini tavsiye ederim. Hem öyle parayla kral olma yok bazı düşen itemlerin ticareti bile yok her şeyi kendin kasıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstAndLast

Şu durumda tavsiye etmem 76 lwlim çok gereksiz bir oyun olduğunu yeni anladım boşuna vakit kaybı

Hocam biktiysaniz bana verebilirsiniz karakteri

• quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

Metin 2 oynanır mı.😂

Grafik güzel lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

quote:

Orijinalden alıntı: FirstAndLast

Şu durumda tavsiye etmem 76 lwlim çok gereksiz bir oyun olduğunu yeni anladım boşuna vakit kaybı

Hocam biktiysaniz bana verebilirsiniz karakteri

Ne kadar veriyorsun ?
  • İç itemler elindeki neler sen kaç istiyorsun

• İtemler sağlam 120TL verene satçam pazarlık fazla olmamakla beraber var, 100 lwl çarı tek skille kestim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.