Şimdi Ara

Metaya Uymayanlar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle Merhaba,

Kulübümüzün amacı oyunda şuanda bulunan '' Tank Metası '' nın oyuna getirdiği zevksizliğe dur diyebilmek, oyundan tekrar zevk alabilmek.

Konu altında yaptığınız ilginç buidleri, değişik şampiyon kullanımlarını ( AD tresh vb. ), Değişik takım kombinasyonlarını yazabilirsiniz.

Tek kural var, oyunu zevk için oynuyanlar ve zevk almak istiyenler içindir bu konu. Troller çok aşırıya kaçmadıkça olabilir.

konu altına ekle yazan arkadaşları listeye ekliyeceğim,

İmza: ( Kendim Yaptım Arkadaşlar, Kötü Duruyor mu çok ? )

Edit: İmzada sorun var düzeltmeye çalışıyorum.
    Edit2: İmza Sorunu Çözüldü.

[center][image]https://store.donanimhaber.com/38/85/f1/3885f191218471728f1ebe550d42e26e.png[/image] 
    [b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_107423229/tm.htm]Metaya Uymayanlar Kulübü[/link][/b][/center]

Liste:
    - Dark_Knife
    - Seras Victoria
    - 18_Eren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 29 Haziran 2015; 16:54:09 >

• : )) katarina konu açmış
  • Mukemmel bir fikrim var neden hep adc nin yanina sup bundan sonra oyle bir sey yok artik support jungle a yardim etcek bufflayarak en erken sekilde ormani temizleyip gank atcaklar olurmu? Yaptim olacak taktigin ismini bugra 2 1 1 1 yaptim deneyin bakir kardeslerim sizinde celincir olma vaktiniz geldi

edit: bakir lig anlaminda iletken olan madde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shisu -- 29 Haziran 2015; 14:03:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta bana uysun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle hoca
  • Fikir çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen nasıl işsiz bir insansın, kafayı yedin kardeşim pc başında dura dura. az oksijen girsin beynine canım benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nidale ile bugün attığım bir maç, karşıda tank yok ama yinede çok zevkliydi. Bizde alistar ve Nasus vardı, bilmiyorum belkide tank metası oyun kazandırıyor ancak hem çok iş yaptığımı hem de oyunun her safhasında etkili olduğumu söyleyebilrim. Sanırım nidale bu metada zevk alınabilecek bir şampiyon.

Metaya Uymayanlar Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: LejyonerZED

sen nasıl işsiz bir insansın, kafayı yedin kardeşim pc başında dura dura. az oksijen girsin beynine canım benim

Buradaki ciddi çalışmamızı baltalamaya çalışman gerçekten çok üzücü.
  • bence de çık bi hava al
  • Darius konu açmış
  • ulan git yeni hesap aç bu hesapla ne yaparsan yap dikkate alınmayacak xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ravieN -- 29 Haziran 2015; 15:21:29 >
  • denemeyin olmuyor yediğiniz küfürlere değmezhttp://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/272008821/546790
    edit:http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/271856307/546790 gerçekten olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haciz mahallinde raks -- 29 Haziran 2015; 15:32:43 >

• Ekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce anivia jungle yaptım gidip gidip herkese buz attım. Ara sıra bizim adamların önüne buz atıp takibi kurtardım. Trolledim ama oyunu da kazandırdım
  • Arkadaşlar ad tresh bu metada bana iş yapar gibi geliyor, hem hoop etkileri hem Ultisi derken iyi bir Kite yapabilir her nekadar hareketsiz olsada. Zaten e Pasifi büyü gücü vuruyor. Yani hem ad hem ap vuruyor. Böylelikle tanklara iyi işleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank le blank harika.5 kisinin arasina girip tankliyorsunuz.caniniz azalirsa w r ile kaciyorsunuz.
    Saka ulan hic denemedim qma deneyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

Tank le blank harika.5 kisinin arasina girip tankliyorsunuz.caniniz azalirsa w r ile kaciyorsunuz.
    Saka ulan hic denemedim qma deneyecegim

Tarzını Sevdim

Zamanında zed tank ve fiora tank yapmıştım. Zevkliydi

• Klubune direkt butun bronzlari ekleyebilirsin

• Öyle bir meta ki, uymazsan kaybediyorsun. Şuana kadar ilk meta böyle oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.