Şimdi Ara

DH Hearthstone Ligi [Düşünce]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir baktım da f1 2013 gibi forumda küçük sayıda olan toplulukların bile bir ligi var 2012 yıllarında lolün felan da oluyordu sonra kalite düşünce kayboldu her neyse biz de burada kendi aramızda tamışıp kaynaşmak için bir lig yapabiliriz bence öğrenci adam olduğumdan ödül koyamam 1. İçin kusıra bakmasın eğer bir kaç kişi toplanırsak aramızda kurallar oluşturup lig yapabiliriz bence siz ne dersiniz?

Edit: katılmayı düşünenler boş olduğu günleri saatleri yazarsa ortak payda bulmamız daha kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick Valensi -- 13 Ekim 2015; 8:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Organize etmek zor olduğu için kimse kalkışmıyor. Daha önce turnuvalar yapıldı ama lig gibi sürekli bir organizasyon yapılmadı. Herkesin aynı anda oynamasına gerek yok sanırım. maçların oynanması için 2 gün aralık verilebilir mesela. Zaten bi süre sonra herkes birbirini tanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Organize etmek zor olduğu için kimse kalkışmıyor. Daha önce turnuvalar yapıldı ama lig gibi sürekli bir organizasyon yapılmadı. Herkesin aynı anda oynamasına gerek yok sanırım. maçların oynanması için 2 gün aralık verilebilir mesela. Zaten bi süre sonra herkes birbirini tanır.

Aslında dediğiniz gibi aynı anda oynanmasına gerek yok bence de ma en azından pazartesiden pazara 1 haftada tüm maçlar bitsin

• Eğer organizasyon düzenli olursa baya eğlenceli olur, katılımda olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterseniz siz katılım toplamaya başlayın. Win Lost nasıl tutulur bilmiyorum gerçi lig usulünde. Lig için de düzenleyen site vardı sanırım. Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
  • Lig değil de bir turnuva falan düzenlenebilir.

• aynı anda değil de 2 gün içinde yapılması mantıklı yani şu kişiler 2 gün sonra saat 01:00'a kadar maçlarını tamamlasın gibi olabilir.Çok da esnek tutmamak lazım çünkü bu sefer de sonraya atmalar yüzünden oynayacak adam bulamazsınız bir süre sonra,şahsen ben katılım gösterebileceğimi zannetmiyorum turnuva tadında geçiyor zaten oyun benim için son zamanlarda forum seviyesi biraz düştü takdir edersiniz,boş yere 2 tane secret paladinle daha muhatap olmaya gerek yok :)
  • bence de eğlenceli olabilir . 2 gün sürede mantıklı , iki kişide uygun olduğu zaman yaparlar maçlarını . Amaç kazanmak değil eğlenmek sonuçta .
  • Daha önce birkaç kez turnuva düzenlemesi oldu. Eğlenceli geçiyordu maçlar, bende katılmıştım bazılarına. Hiç hakemlik yapmadım ancak genelde gördüğüm kadarıyla olayın büyük sorumluluğu hakeme kalıyordu. Ufak tartışmaların dışında pek sorunda yaşamamıştık ve gayet iyi geçmişti. O zamanlar maçları izleme seçeneği yoktu oyun içinde, haliyle takip etmesi daha zor oluyordu.

Hakem olmayı isteyen ve hakemliği iyi yönetebileceğini düşünen varsa, tekrar yapılabilir bu tarz turnuvalar. Kurallar, maç saatleri vs. hepsi belirlenir, katılımcı sayısına göre bir sistem oluşturularak oynanabilir. Yani oyuncudan çok hakemin isteği önemli bu konuda.
  • Beni ekleyin tokatlayayım Ragnarok 2397

Turnuvaya varım her türlü
  • Bölümde tanınan ve aktif bir üyemizin; @Ywizzle'ın da belirttiği üzere tüm organizasyonu üstlenmesi, düzenlemesi ve takip etmesi durumunda yeni turnuvalar yapılabilir.

Şahsen bu işler için şu an vaktim olmasa da; üzerime düşen kadarıyla ödül olarak da önceki turnuvalarımızda şampiyonlarımıza verdiğimiz 1 aylık tüm forumda geçerli bir rütbeyi (Kaliteli ve şaibesiz bir organizasyon olması dahilinde) verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bölümde tanınan ve aktif bir üyemizin; @Ywizzle'ın da belirttiği üzere tüm organizasyonu üstlenmesi, düzenlemesi ve takip etmesi durumunda yeni turnuvalar yapılabilir.

Şahsen bu işler için şu an vaktim olmasa da; üzerime düşen kadarıyla ödül olarak da önceki turnuvalarımızda şampiyonlarımıza verdiğimiz 1 aylık tüm forumda geçerli bir rütbeyi (Kaliteli ve şaibesiz bir organizasyon olması dahilinde) verebiliriz.

Tüm maçlar haftasonu olacak olsa ben hepsiyle ilgilenirm de haftaiçlerini üniversite hazırlığı ile geçiriyorum arada bir stres atmak için girip 3-4 el oynasam da böyle bir organizasyonla uğraşabileceğimi sanmıyorum

• Hakemlik derken , 2 arkadaşın uygun olduğu bir zamanı ayarlayıp , maçını izleyip kimin kazandığını söylemek dışında görevi nedir ?
    2-3 kişi ortak olarak düzenleyip hakemlik falan yaparak daha rahat halledebilir gibi.
  • _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    Maçları izleme şartı yok lakin turnuva konusunu açıp, katılım talebinde bulunan oyuncuları gereken kriterleri (Toplam Level, rütbe...vs) sağladığını kontrol edip, katılımcı listesi ve braket oluşturmak, turnuva saatinde online olmayan oyuncuların tespiti ve diskalifiyesi, genel anlamda turnuvanın tüm koordinasyonunu sağlamak gerekli ki tüm bunlar bir kişinin halledebileceği hususlar. Önceki turnuva konuları incelenerek, işleyiş hakkında detaylı bilgiye vakıf olunabilir.
  • merhaba öncelikle herkese bencede iyi olur :) katılım saglanır ve cokda kişi çekilir bence :) fakat vakti bol olan biri ayarlamalı . bu arada dh hs bölümüne ilk mesajım herkese tekrardan merhaba
  • Güzel olur aslında ben gelirim

• Takipteyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scropion

Takipteyiz

Haftasonu oynanacak bir ligin kayıtlarını açalım madem

Edit: eve gidince açarım bir dahaki haftasonuna başlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick Valensi -- 16 Ekim 2015; 13:37:22 >
  • Takip.

• İşin zor kısmı birinin sorumluluğu üstlenmesi. Biri elini taşın altına koyacaksa ben her zaman varım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.