Şimdi Ara

Metal & Rock Müzikk Sevenler Toplanın Abi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metalcore dinlerim siyah giyerim piercing takarım istiklalde de modada da gezerim...işin özentilik tarafı metali metal kültürü olmadan hede hödeyle birlikte dinlemek veya kızlara hava olsun die giyinmek...yoksa müziğin tarza yansıması çok doğal bişi bunu kimse özentilik kavramıyla bağdaştıramaz...bir gruba bağlanan ve başka hiçbişi dinlemeyen her fırsatta kendi dinlediği grubun ii olduğunu söleyen,yüksek sadakat konserinde headbangers,hornyhead yapan(bknz:rock 'n coke 2006)insanlar özentidir ki bu örneklerden de ne kadar metal müzik fakiri oldukları anlaşılır...
  • yu7kardaki arkadaşlar da metalciyim diyemiyorlar , iyi bir metal dinleyicisiyim diyorlar ilginç:) sanki ben şarkıcıyım ,sanatçı değilim gibi. rahat olun metalciyim deyin bişi olmaz. sınavla falan metalci almıyorlar ya canım. bu arada artık "metalciler toplanın" diye 1 topik daha görürsem kendimi kör bıçakla keseceğim.
  • PAPA ROACH 4EWA
  • quote:

Orjinalden alıntı: onguryıl
    Her siyah giyinip istiklal e çıkan metalciyim diyor...

metal müzik baya bimoda oldu bu aralar( tabi lpyi ve korn u metal olarak düşünenler için) bizim sınıftada bazı elmanlar var linkin park (su rap ciyele düet yapanları) dinliyolar en büyük metalci onlar onlara göre metallica felan boş ...

adamlarla ağız dalaşına girmekten yoruldum.artık orada burada metalciyim felan demiyorum zaten beni bilen biliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 27 Eylül 2006; 17:31:18 >
  • Ben de Buradayım Beyler
    Adana'da Oturan Varsa Elindeki Parçaları Bi Görelim:::
  • BENDE BURDAYIM FALAN DEMEYİN ARKADAŞLAR YOK BÖYLE BİR TOPİC KİMSE TOPLANMASIN BURADA!!!!!!!!!

Ben size asıl özentileri söyleyeyim çilekeş,duman,korn,limp bizket,linkin park,H.I.M işte bunları dün tanıyıp 2 şarkısını öğrenen ben metalci oldum diyor ki bu gruplardan korn da dahil bence metal grbu değil ya hakikaten bu konuları yüz yüze konuşmak lazım böyle olmuyor ben bu tipleri karşıma alıp ezmek istiyorum şöyle bir yerin dibine sokmak istiyorum!
  • quote:

BENDE BURDAYIM FALAN DEMEYİN ARKADAŞLAR YOK BÖYLE BİR TOPİC KİMSE TOPLANMASIN BURADA!!!!!!!!!

Ben size asıl özentileri söyleyeyim çilekeş,duman,korn,limp bizket,linkin park,H.I.M işte bunları dün tanıyıp 2 şarkısını öğrenen ben metalci oldum diyor ki bu gruplardan korn da dahil bence metal grbu değil ya hakikaten bu konuları yüz yüze konuşmak lazım böyle olmuyor ben bu tipleri karşıma alıp ezmek istiyorum şöyle bir yerin dibine sokmak istiyorum!

haklısın...

ya o lordi meselesine ne demeli...eurovisiondan önce lordi desen suratına boş boş bakacak olan adamlar eurovisiondan sonra ''aaa lordi mi süper gruptur...dinlerim yani...harikadır'' diyor...ondan sonra aynı kişi metalciyim rockcıyım demiyor mu?

metalden ve rock dan anlamayan ...................... özentileri gidip soad him duman çilekeş ve bir sürü saçmasapan grup dinleyip, özentiliğin sınırlarını zorlayıp, yanısıra salak salak giyinip gothic takılmaya çalışıyorlar ve metalciyim rockcıyım diyorlar... bütün bunlar yetmezmiş gibi burası gibi toplu buluşma ortamlarına gelip haklılarmış gibi konuşmaya çalışmıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 27 Eylül 2006; 22:54:47 >

• ah be babalar siz bide rock barlara bi gidip baksanaza herkes giriyor artık
    artık rock barlar bile acaip şarkılar çalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

ah be babalar siz bide rock barlara bi gidip baksanaza herkes giriyor artık

Gitmezmiyiz hocam ben istanbulda şişlide oturuyorum evim Beyoğluna çok yakın haftanın 3-4 günü istiklal deyim bar a girip en önde salak salak kafa sallayan tipler yok mu ahhh ahhhh!!!

Arkadaşlar ben gerçekten bu tipleri gördükten sonra dinlediğim müzikten soğuyorum! Bu özenti tipler dinliyor diye dinlemek istemiyorum!Şurda bir kaç eleman var linkin park çı sorsak acaba kaç tane hard rock,metal,death metal grubu tanıyor merak ediyorum?Acaba linkin parktan başka grup biliyorlar mı?

Ağzımdan kötü birşey çıkacak diye korkuyorum çok taktım bu aralar bu tiplere sinir oluyorum lavuklara

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

ah be babalar siz bide rock barlara bi gidip baksanaza herkes giriyor artık

Gitmezmiyiz hocam ben istanbulda şişlide oturuyorum evim Beyoğluna çok yakın haftanın 3-4 günü istiklal deyim bar a girip en önde salak salak kafa sallayan tipler yok mu ahhh ahhhh!!!

Arkadaşlar ben gerçekten bu tipleri gördükten sonra dinlediğim müzikten soğuyorum! Bu özenti tipler dinliyor diye dinlemek istemiyorum!Şurda bir kaç eleman var linkin park çı sorsak acaba kaç tane hard rock,metal,death metal grubu tanıyor merak ediyorum?Acaba linkin parktan başka grup biliyorlar mı?

Ağzımdan kötü birşey çıkacak diye korkuyorum çok taktım bu aralar bu tiplere sinir oluyorum lavuklara

burda birkaç kişi için banlanmaktan korkmasam, kesin birşeyler olurdu...

• beyler bu böyle moda falan olmaz .abartmayın. sakin olun. herzaman olur böyle insanlar, 10 yıl önce de vardır 10 yıl sonra da olacak. bunlarla kıyasıya kavga etmenin de bir alemi yok.
  • Şimdi, bende Linkin Park severim ki bir aralar sıkı Fan'ıydım... Ama In Flames, Death, Iron Maiden gibi gruplar dinledikten sonra LP dinlemez oldum... Neyse konu bu değil... Başlıkta zaten Metalciler & Rockcılar gelin değil Sevenler yazılmış... Özentiler dinliyo diye de asla gruptan fln soğumam umurumda bile değiller... Kendime de iyi, Kaliteli metal dinleyicisi demem diyemem çünkü çok fazla anlamıyorum... Yavaş yavaş anlamaya başlıyorum tabi ki... Sadece dinlerim... Giyim kuşam peh bunlar benim için boş şeyler onun için böyle şeylere takmam ^^ Sizde takmayın derim çünkü sizin başınız ağrır...
  • şöle bişi söliim burada herkes bişi yazmış ama olaylar feci bir biçimde yanlış anlaşılıyor şöle ki;

kafa sallamak yani metalcilerin dansı tabir edilen headbangers yapmak kadar eğlenceli bişi yoktur...buna pogolar crowdsurfing ler eklenince bir live performansın değeri ortaya çıkıyor.ben bir iron maiden konserinden ziyade bir chimaira konserine gitmeyi tercih ederim(tabii ki iron maiden a gitmemi kimse engelleyemez ama iki konserin aynı zamana denk geldiğini varsayıyorum keşke öle bişi olsa)neden çünkü ben headbangers yapmaktan(sizin tabirinizle kafa sallama)hoşlanırım...hatta el hareketleri hornyhead ler karamboller de çok hoş olur..sevdiğin bir parça çalarken(tabii ki bunu iron maiden,metallica gibi metal müziğin akustik yönünü ortaya çıkaran grupların konserinde yapmak mümkün değil)yuvarlak oluşturup karambol yaratmak(kısaca herkesin birbirine vurması)kadar hoş birşey yoktur..tabii kişiden kişiye değişir bu benim görüşüm...he kalkıp da kafa sallayanlar,siyah giyenler özenti dersen sadece önyargılı yaklaşmaktan başka bişi yapmazsın...çünkü emin olun bu gibi insanların(kendim de dahil(ukalalık olarak algılanmasın rica ediyorum))metal müzik bilgisi hiç değilse giyiminin yansıttığı tarzdaki bilgisi muhteşemdir ki etfarımdaki insanlar ile girdiğimiz diyaloglardan biliyorum...grup tavsiyeleri,muhabbetler vs vs...

şimdi bi de özenti kavramına gelelim...birçok hede hödeyi dinleyen,kız tavlamak için giyinen,ben metalciyim ulan die artistik taslayan ama güncel grupların bi iki parçasını bilip orada burada gezen,bir önceki posttumdaki gibi yüksek sadakat konserinde hornyhead yapan,örümcek kafalı,taşıdığı misyonun belirsizliği içinde olan,illa bişi dinlicekse ''ulan ben farklıyım hepinizi heyleylöy hede höde yaparım'' dien ama aslında metal müzik dinleidği zaman içinde hiçbir kıpırtı olmayan insanlardır...ancak;

him,lp,korn ve benzeri hedeleri dinleyenlerin hepsine özenti sıfatını yakıştırmak,tekdüze görüşlülüktür,beynin düşünce alımına kapılı oluşudur,kendini dünya'nın zirvesinde görmektir,o insanlardan üstün olma çabasıdır,aynı zamanda kendi özentiliğidir...çünkü him in vokali ville(ismi doğru mu yanlışsa editlerim)nin ayakkabı numarasını bilen arkadaşım var...ayrıca bilmediği konularda yorum yapmaması,güncel metal veya rock(bu sonra tartışılır)dinleyip anladığı konularda konuşması ve kimsenin müziğine ''pis,kaka'' dememesi özenti olmadığının işaretidir...özenti dinlediği şeyin ne olduğunu bilmeden ''ben metalciyim alayına giderim'' diendir...yoksa içinde metal müzik aşkı olan,her kalın gam sound u kulağında hissettiği an birşeyleri kırma hevesine giren,kafa sallayan,küfürler savuran(bu müziğine ve yerine göre kimse iron maiden konserinde böle bişi yapmaz)canım metal dinleyici kitlesi özenti olarak suçlanamaz...

yukarıdaki metni bi-vakit özetlersek;
    belli bir metal kültürü olan insan ister giyinir ister giyinmez,ister kafa sallar ister sallamaz bu insana da kimse karışamaz özenti diemez...aksi halde '' ben metal dinliyorum giyinmiyorum o giyinmiş hemen özenti'' felsefesini savunmaktan ve kendini üstün görme çabasından başka bişi olmaz...heeeeee böle özentiler hiç mi yok var forumda da var...dinlediği şeyin ne olduğunu bilmeden,her fırsatta ''ben bu hedeyi dinliyorum en iisi bu''dien ama aslında dinleidği şeyi hiçbirşeyle kıyaslama çabasına girmemiş insanlar aramızda...körü körüne bişilere bağlanmış insanlar aramızda...çünkü onlar heryerde..çünkü bu insanlar kişiliklerini oturtamamışlar,hiçbir kızın elinden tutamamışlar(hiçdeğilse onlar bunun büyük bir kayıp olduğunu zannedip bu hedeyi dinliyolar)bir arayış içindeler,sınavdan 100 aldığı bir gün ''nie 200 değil lan die bunalıma giren ama banyoya giridğinde onu da beceremeyen '' ulan faça atıcam acır mı??'' dien yani depresyonluyu bile oynayamayan insanlardır.en acısı ne biliyor musunuz???BU İNSANLAR LAFTAN KESİNLİKLE ANLAMAZ...Ne sölerseniz söleyin bildiklerini okurlar ve yaptıkları şeye devam ederler...çünkü at gözlükleri burunlarının ucunu bile kapatmıştır...Ama bu insanlarında ''ya ben bu işi tam anlamıyla kesinlikle bilemicem ii bir dinleyici olamicam'' dedikleri an çıkar ve en güsel an odur..an şudur ki;dinlediğiniz müziğin ne kadar uzak olduğunu anlamıştır çünkü o daha önce dinlediğisandığı gerçek metali hiç dinlememiştir ve enstürman çalanlar için sölüyorum en güsel nokta budur;siz çalarken ve koparken ağzının suyu akarak size bakmasıdır..oysa gerçek metal dinleyicisi çalamasa bile kopar...aslında özenti ve antiözentileri ayırt etmek o kadar kolay ki...

yukarıdaki güya metin özetini yeniden özetlersek(bu sefer kısa);
    siz siz olun her gördüğünüz insana özenti demeyin(bazı özentiler birinci sınıf hemen görünce anlıyorsunuz onlar hariç)muhabbet kurun ne kadar çok bilgisi olduğunu göreceksiniz..zaten muhabbete abi şu grup çok ii aşığıyım diip 3 saat onun muhabbetini yapan adamın yanından koşar adımlarla uzaklaşın özentilik bulaşıcı olabilir...

aman çok yazdım okumayın bildiğinizi okuyun daha kısadır...

• quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

şöle bişi söliim burada herkes bişi yazmış ama olaylar feci bir biçimde yanlış anlaşılıyor şöle ki;

kafa sallamak yani metalcilerin dansı tabir edilen headbangers yapmak kadar eğlenceli bişi yoktur...buna pogolar crowdsurfing ler eklenince bir live performansın değeri ortaya çıkıyor.ben bir iron maiden konserinden ziyade bir chimaira konserine gitmeyi tercih ederim(tabii ki iron maiden a gitmemi kimse engelleyemez ama iki konserin aynı zamana denk geldiğini varsayıyorum keşke öle bişi olsa)neden çünkü ben headbangers yapmaktan(sizin tabirinizle kafa sallama)hoşlanırım...hatta el hareketleri hornyhead ler karamboller de çok hoş olur..sevdiğin bir parça çalarken(tabii ki bunu iron maiden,metallica gibi metal müziğin akustik yönünü ortaya çıkaran grupların konserinde yapmak mümkün değil)yuvarlak oluşturup karambol yaratmak(kısaca herkesin birbirine vurması)kadar hoş birşey yoktur..tabii kişiden kişiye değişir bu benim görüşüm...he kalkıp da kafa sallayanlar,siyah giyenler özenti dersen sadece önyargılı yaklaşmaktan başka bişi yapmazsın...çünkü emin olun bu gibi insanların(kendim de dahil(ukalalık olarak algılanmasın rica ediyorum))metal müzik bilgisi hiç değilse giyiminin yansıttığı tarzdaki bilgisi muhteşemdir ki etfarımdaki insanlar ile girdiğimiz diyaloglardan biliyorum...grup tavsiyeleri,muhabbetler vs vs...

şimdi bi de özenti kavramına gelelim...birçok hede hödeyi dinleyen,kız tavlamak için giyinen,ben metalciyim ulan die artistik taslayan ama güncel grupların bi iki parçasını bilip orada burada gezen,bir önceki posttumdaki gibi yüksek sadakat konserinde hornyhead yapan,örümcek kafalı,taşıdığı misyonun belirsizliği içinde olan,illa bişi dinlicekse ''ulan ben farklıyım hepinizi heyleylöy hede höde yaparım'' dien ama aslında metal müzik dinleidği zaman içinde hiçbir kıpırtı olmayan insanlardır...ancak;

him,lp,korn ve benzeri hedeleri dinleyenlerin hepsine özenti sıfatını yakıştırmak,tekdüze görüşlülüktür,beynin düşünce alımına kapılı oluşudur,kendini dünya'nın zirvesinde görmektir,o insanlardan üstün olma çabasıdır,aynı zamanda kendi özentiliğidir...çünkü him in vokali ville(ismi doğru mu yanlışsa editlerim)nin ayakkabı numarasını bilen arkadaşım var...ayrıca bilmediği konularda yorum yapmaması,güncel metal veya rock(bu sonra tartışılır)dinleyip anladığı konularda konuşması ve kimsenin müziğine ''pis,kaka'' dememesi özenti olmadığının işaretidir...özenti dinlediği şeyin ne olduğunu bilmeden ''ben metalciyim alayına giderim'' diendir...yoksa içinde metal müzik aşkı olan,her kalın gam sound u kulağında hissettiği an birşeyleri kırma hevesine giren,kafa sallayan,küfürler savuran(bu müziğine ve yerine göre kimse iron maiden konserinde böle bişi yapmaz)canım metal dinleyici kitlesi özenti olarak suçlanamaz...

belli bir metal kültürü olan insan ister giyinir ister giyinmez,ister kafa sallar ister sallamaz bu insana da kimse karışamaz özenti diemez...aksi halde '' ben metal dinliyorum giyinmiyorum o giyinmiş hemen özenti'' felsefesini savunmaktan ve kendini üstün görme çabasından başka bişi olmaz...heeeeee böle özentiler hiç mi yok var forumda da var...dinlediği şeyin ne olduğunu bilmeden,her fırsatta ''ben bu hedeyi dinliyorum en iisi bu''dien ama aslında dinleidği şeyi hiçbirşeyle kıyaslama çabasına girmemiş insanlar aramızda...körü körüne bişilere bağlanmış insanlar aramızda...çünkü onlar heryerde..çünkü bu insanlar kişiliklerini oturtamamışlar,hiçbir kızın elinden tutamamışlar(hiçdeğilse onlar bunun büyük bir kayıp olduğunu zannedip bu hedeyi dinliyolar)bir arayış içindeler,sınavdan 100 aldığı bir gün ''nie 200 değil lan die bunalıma giren ama banyoya giridğinde onu da beceremeyen '' ulan faça atıcam acır mı??'' dien yani depresyonluyu bile oynayamayan insanlardır.en acısı ne biliyor musunuz???BU İNSANLAR LAFTAN KESİNLİKLE ANLAMAZ...Ne sölerseniz söleyin bildiklerini okurlar ve yaptıkları şeye devam ederler...çünkü at gözlükleri burunlarının ucunu bile kapatmıştır...Ama bu insanlarında ''ya ben bu işi tam anlamıyla kesinlikle bilemicem ii bir dinleyici olamicam'' dedikleri an çıkar ve en güsel an odur..an şudur ki;dinlediğiniz müziğin ne kadar uzak olduğunu anlamıştır çünkü o daha önce dinlediğisandığı gerçek metali hiç dinlememiştir ve enstürman çalanlar için sölüyorum en güsel nokta budur;siz çalarken ve koparken ağzının suyu akarak size bakmasıdır..oysa gerçek metal dinleyicisi çalamasa bile kopar...aslında özenti ve antiözentileri ayırt etmek o kadar kolay ki...

siz siz olun her gördüğünüz insana özenti demeyin(bazı özentiler birinci sınıf hemen görünce anlıyorsunuz onlar hariç)muhabbet kurun ne kadar çok bilgisi olduğunu göreceksiniz..zaten muhabbete abi şu grup çok ii aşığıyım diip 3 saat onun muhabbetini yapan adamın yanından koşar adımlarla uzaklaşın özentilik bulaşıcı olabilir...

Hocam baştan sona okudum çokta güzel yazmışın ama bir sorun var!
    Benim söylediğim şey belli gündemde olan grupları dinleyip sonra her yerde sen şunu biliyon mu bu klibi çok güzel zaten albümüde süper adam gay miş şarksının sözleri manyak bu tiplerden bahs ediyorum adam televizyonda bir kere görüyor ondan sonra evet ben rock çı oldum diyor ya hocam şuanda ikilmizde hangi tiplerden kimlerden bahs ettiğimizi iyi biliyoruz ama sokaktaki siyah giyinmiş her adamada özenti demem ufak bir muhabbet etmeden denmez yani neyse işte biz ne kadar konuşursak konuşalım onlar anlamak istediklerini anlayacaklar...

• arkadaş ii güzel yazmışta yani metalci olmak için ne bileyim tüm grupları bilmek deil hedef yani hoşlandığı bi grup olur sırf onu dinler çok sever fanı olur adam herşeyini öğrenir dinler yani haklısın metal müzik duydu mu insan ondan haz almalı kim sölerse sölesin yani en azından düzgün olsun ne bilim şöle diyeyim mesela demir demirkan konserine gitmiştim full metal tarzı çaldı ve o konserde kendimdem geçtiğimi hatırlarım gerçekten içten gelen bişi olması lazım haz almak lazım kendini müzikle kaybetmen lazım ama bunu illaki yok ben in flameside bilirim yok orphened landde bilirim yok metallica slayer megadeat iron maiden zaten hak getire olarak deil yani ben hepsini bilirim ama metallicadan(slayer ve birazda iron maiden) başkasınında böle gidip mp3ünü indirip dinlemem yani sonuçta aynı kulvarda giden farklı atlar bunlar ha o ata binmişsin ha bu ata bi yerden sonra aynı şeyler gibide gelebilir insana

• quote:

yanlış düşünüyorsunuz...

metalcore dinlerim siyah giyerim piercing takarım istiklalde de modada da gezerim...işin özentilik tarafı metali metal kültürü olmadan hede hödeyle birlikte dinlemek veya kızlara hava olsun die giyinmek...yoksa müziğin tarza yansıması çok doğal bişi bunu kimse özentilik kavramıyla bağdaştıramaz...bir gruba bağlanan ve başka hiçbişi dinlemeyen her fırsatta kendi dinlediği grubun ii olduğunu söleyen,yüksek sadakat konserinde headbangers,hornyhead yapan(bknz:rock 'n coke 2006)insanlar özentidir ki bu örneklerden de ne kadar metal müzik fakiri oldukları anlaşılır...

• quote:

quote:

şöle bişi söliim burada herkes bişi yazmış ama olaylar feci bir biçimde yanlış anlaşılıyor şöle ki;

Hocam baştan sona okudum çokta güzel yazmışın ama bir sorun var!
    Benim söylediğim şey belli gündemde olan grupları dinleyip sonra her yerde sen şunu biliyon mu bu klibi çok güzel zaten albümüde süper adam gay miş şarksının sözleri manyak bu tiplerden bahs ediyorum adam televizyonda bir kere görüyor ondan sonra evet ben rock çı oldum diyor ya hocam şuanda ikilmizde hangi tiplerden kimlerden bahs ettiğimizi iyi biliyoruz ama sokaktaki siyah giyinmiş her adamada özenti demem ufak bir muhabbet etmeden denmez yani neyse işte biz ne kadar konuşursak konuşalım onlar anlamak istediklerini anlayacaklar...

zaten benim bahsettiklerimi özetlemişsin ben sadece dinlediği müziği tarzına yansıtan insanların hepsinin özenti olmadığına açıklık getirdim bunu da onaylamışsın zaten...
    zaten televizyonda bi kere gördüğü için ''ulan bu müthiş yok bundan ötesi'' dio ben rock çı metalci oldum dio ama dinleidiğinden başka bişi bilmiyo...aynısı rapçilerin,technocuların içinde de var ve bu her zaman olacak...dediğim gibi önemli olan bunlardan uzak durmak çünkü gerçekten bunlar metal müzik muhabbeti açtığı zaman fitil oluyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: fen0men0

arkadaş ii güzel yazmışta yani metalci olmak için ne bileyim tüm grupları bilmek deil hedef yani hoşlandığı bi grup olur sırf onu dinler çok sever fanı olur adam herşeyini öğrenir dinler yani haklısın metal müzik duydu mu insan ondan haz almalı kim sölerse sölesin yani en azından düzgün olsun ne bilim şöle diyeyim mesela demir demirkan konserine gitmiştim full metal tarzı çaldı ve o konserde kendimdem geçtiğimi hatırlarım gerçekten içten gelen bişi olması lazım haz almak lazım kendini müzikle kaybetmen lazım ama bunu illaki yok ben in flameside bilirim yok orphened landde bilirim yok metallica slayer megadeat iron maiden zaten hak getire olarak deil yani ben hepsini bilirim ama metallicadan(slayer ve birazda iron maiden) başkasınında böle gidip mp3ünü indirip dinlemem yani sonuçta aynı kulvarda giden farklı atlar bunlar ha o ata binmişsin ha bu ata bi yerden sonra aynı şeyler gibide gelebilir insana

zaten tüm grupları bilmene imkan yok benim sölediğim şey şu,adam ''güncel metal!!!''denen zırvayı dinliyor...sonra bi de çok bilinmeyn bişimiş gibi ''olm bunu dinledin mi la'' dio eft dinledim biliyorum dediğin zaman bile kafana sokmaya çalışıyo..tamam bi grup dinlersin aşığı olursun(mesela ben chimaira fan ıyım)da hiçdeğilse aynı tarz veya türevleri hakkında bilgi sahibi olursun direk bi grup hakkında bilgi sahibi olup ''ben rockçıyım metalciyim'' dienler özenti zaten...yoksa ben biliyorumki burada bi grubu dinleyip tarzı ve türevleri hakkında bilgi sahibi olanlar var...yok adam yüksek sadakat konserinde hornyhead yapıyo işte bu özentilik..grup 84 konserinde hornyhead yapıyo(bi de düzgün yapabilseler)işte bu adam özenti...hatta bunu bir magazin programında gösterdi izleyeniniz olmuştur...grup84 konseri sırasında hülya avşar oradan geçiyo ve metalci işareti(hornyhead) nasıl yapılır dio direk metalci sıfatı koyuyo...şimdi hülya avşar metalciyim dese özenti olacak kulaktan dolma bilgilerle millete vaaz veren insan...demek istediğim tek grubu dinleyen insan zaten türevlerini de biliyordur hiçdeğilse diğer gruplarla kıyaslama yapmadan en iisi nu ben metalciyim dedikten 15 dk sonra sagopa dinlemiyordur...

• haklısın şu sıralar özentilik hat safhada.Ama bunu gelipte siyah giyinip taksimde yürüyen tiplere baglayamazsın.Bende siyah giyerim(özellikle son zamanlarda),marduk tişörtüm olsun metallica tişörtüm olsun her zaman severek giyerim,hayran olunan grupların eşyalarını almak onların her yönünü bilmek müziğini anlamak yanlış değil,yanlış olan lp,korn,soad(kendisindende dinleyenindende nfret ederim)gibi abuk müzik yapan grupları dinleyip ben metal dinliyorum diyen özentidir.O dinlediği müziğin içine kim metal ibaresi koyduysa zatn ona lanet olsun,bunun içinde ilgi çekmek,fark yaratmak,yeni ve daha soft bir akım bularak pazar payını artırmak vardır.ayrıca metalcore da bana göre cok saçma,gereksizdir.metalcore yapan grupları "heeöö biz sertiz böeeü,böle kuru gürültü yapan başka kimse yok yihuu" tavrında oldukları kanısındayım(biraz abartılı olbilir).Ayrıca

quote:

Bu ne yaa bu ne??? Her kelimenden sonra koymanın anlamı ne? Senin gibiler yüzünden metal dinliyorum demeye utanıyorum! Her siyah giyinip istiklal e çıkan metalciyim diyor...

Bu banlanan arkadaşın pofiline bakın attığı mesajlara bakın otomobiller bölümünde bile metal e çarptırmış konuyu.

Şimdi büyük bir ihtimalle fake bir nickle buralarda gezip eski nick iyle açtığı konuları takip ediyordur!!!
    Rezillik yaa dostum sen buralardasın bu yazdığımıda okuyorsun git tipo ya bin duman falan dinle dar bir siyah pantolon giy istiklal e çık!!!!!!

quote:

sevdiğin bir parça çalarken(tabii ki bunu iron maiden,metallica gibi metal müziğin akustik yönünü ortaya çıkaran grupların konserinde yapmak mümkün değil)yuvarlak oluşturup karambol yaratmak(kısaca herkesin birbirine vurması)kadar hoş birşey yoktur

bir cok metallica konserinde bu karambol olayı mevcuttur ve tamamen embesillikten ortaya cıkmıştır
    ayrıca bu müzik dinlerken sağı solu kırma,küfürler savurma olayıda saçma,bana göre asıl özentilik budur.

ben cogunlukla black-death agırlıklı,thrash ve heavy dinlerim,ama hiçbir zaman orda burda heööy ben sertim ben şunu dinlerim adam değilsiniz siz diye cıkışmam.Ama cıkıpta greenday dinleyip metal dinlediğini sanan avanaklarada kafa göz girişmekten alamıyorum kendimi(okulda gerizekalının biri greenday e slow metal demişti)

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 29 Eylül 2006; 12:12:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tylor

haklısın şu sıralar özentilik hat safhada.Ama bunu gelipte siyah giyinip taksimde yürüyen tiplere baglayamazsın.Bende siyah yiyerim(özellikle son zamanlarda),marduk tişörtüm olsun metallica tişörtüm olsun her zaman severek giyerim,hayran olunan grupların eşyalarını almak onların her yönünü bilmek müziğini anlamak yanlış değil,yanlış olan lp,korn,soad(kendisindende dinleyenindende nfret ederim),him gibi abuk müzikler dinleyip ben metal dinliyorum diyen özentidir.O dinlediği müziğin içine gibi metal ibare koyduysa zatn ona lanet olsun,bunun içinde ilgi çekmek,fark yaratmak,yeni ve daha soft bir akım bularak pazar payını artırmak vardır.ayrıca metalcore da bana göre cok saçma,gereksizdir.metalcore yapan grupları "heeöö biz sertiz böeeü,böle kuru gürültü yapan başka kimse yok yihuu" tavrında oldukları kanısındayım(biraz abartılı olbilir).Ayrıca

quote:

Bu ne yaa bu ne??? Her kelimenden sonra koymanın anlamı ne? Senin gibiler yüzünden metal dinliyorum demeye utanıyorum! Her siyah giyinip istiklal e çıkan metalciyim diyor...

Bu banlanan arkadaşın pofiline bakın attığı mesajlara bakın otomobiller bölümünde bile metal e çarptırmış konuyu.

Şimdi büyük bir ihtimalle fake bir nickle buralarda gezip eski nick iyle açtığı konuları takip ediyordur!!!
    Rezillik yaa dostum sen buralardasın bu yazdığımıda okuyorsun git tipo ya bin duman falan dinle dar bir siyah pantolon giy istiklal e çık!!!!!!

quote:

sevdiğin bir parça çalarken(tabii ki bunu iron maiden,metallica gibi metal müziğin akustik yönünü ortaya çıkaran grupların konserinde yapmak mümkün değil)yuvarlak oluşturup karambol yaratmak(kısaca herkesin birbirine vurması)kadar hoş birşey yoktur

bir cok metallica konserinde bu karambol olayı mevcuttur ve tamamen embesillikten ortaya cıkmıştır
    ayrıca bu müzik dinlerken sağı solu kırma,küfürler savurma olayıda saçma,bana göre asıl özentilik budur.

ben cogunlukla black-death agırlıklı,thrsh ve heavy dinlerim,ama hiçbir zaman orda burda heööy ben sertim ben şunu dinlerim adam değilsiniz siz diye cıkışmam.Ama cıkıpta greenday dinleyip metal dinlediğini sanan avanaklarada kafa göz girişmekten alamıyorum kendimi(okulda gerizekalının biri greenday e slow metal demişti)

.

allahını seversen şu imzamdaki videoya bi baksana metalcore gürültü mü???he sana göre gürültü saygı duyarım ama bi izle
    bu arada karambol kadar güsel bişi yoktur bunun özentilikle de alakası yoktur..sağı solu kırma kadar,küfürler savurmak kadar da güsel bişi yoktur bu da özentilik değildir...tabii ki bunlar sosyal hayattaki davranışlara yansıtılmadığı sürece...metallica da bunlar olabilir işte onlar özentidir çünkü metallica da karambol yapmak anlamsızdır müziğin doğasına aykırıdır...ama bir metalcore konserinde i hate everyone die bağırırken bunu yapmak o kadar eğlencelidir ki böle bir zevki ben seks ten bile alamıyorum(bunda çok ciddiyim)...onun için lütfen görüşlere saygı duyalım metalcore u sevmeyebilirsin bunu ayrı platformda tartışırız bak bu iidir kötüdür falan...ama müziğin temasına göre hareket etmek(yerini ve zamanını bilerek)o gırtlak vokali çıkarmaya çalışmak,bagetleri hi hat te sektirmek,sevdiğin riff geldiğinde hornyhead yapmak,corey do you want some f**/ing one dediğinde orta parmak kaldırmak bunlar güsel duygular bence tabii ki ve yine belirtiim yeri ve zamanına göre...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.