Şimdi Ara

Metal & Rock Müzikk Sevenler Toplanın Abi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onguryıl kardeşiiim ben bu formu açan ve banlanan goelge isimli kullanıcıym böle düşünmen beni nasi kırdı anlatamam....araba formunda metal konusu açmamın muhtesem bi açıklaması var..bilmek istersnnn orda bulunan bi arkadasa nispetn yaptım bunu....ama ndn böle düşünüosun bilmiorum...ben duman dediiin o grubu dinnerm tanısmılıım da var aslen...ismirlym ve metal aşığıım buyur gel bi konserimise katıl tanısalm.....
  • buyruuun metalciii denen kişilk ndn siyahhh giyerrr.... aslen ben metal müsikk aşığım resmen ama hersaman da siyah giyinecem diyede bi kosulm yoq.....mesela üzernde takım elbise warken bile diskmenin de yahut mpplayerında metal müsik dinneyen bi çoq yandasıımıs bulunmakta....saygı duymak gerektine inanıorum onlara... bide sizn düşüncelerinisi aliiim anket yapıom da

• eğer grup şimdi metalcore yapıyorsa metalcore dur tabi. önceden ne yaparsa yapsın.
    atıyorum ephel duath önceleri black metal yaparken şimdi elektronik etkili caz ve metal karışımı garip bir müzik yapıyor. black metal diye versem sana dinler misin?
    yahut ulver döneminin önemli black metal grubu ama şimdi brit pop yapıyor , dodheimsgard yine aynı kökenden ama şimdi elektronik müzik ile uğraşıyor. yattering teknik death metal yaparken şimdi elektronik müzik yapıyor.......
  • kujeste,Ulver'e britpop deme yahu...Alakası yok çünkü...Deneysel/elektronik diyelim...
  • baba bu siyah giyinme meselesi tamamen bir tarz ama yanlış anlaşılmasın özentilik deil Tarz nasılki arabesk dinleip sölerken gözler çatılır we küçük emrah pozisyonu alınır hah biz rock we metalcilerde Asi we bi okadar (Tarz olarak) karanlık görünmeyi seweris ki gothic ler buna daha çok önem werir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

eğer grup şimdi metalcore yapıyorsa metalcore dur tabi. önceden ne yaparsa yapsın.
    atıyorum ephel duath önceleri black metal yaparken şimdi elektronik etkili caz ve metal karışımı garip bir müzik yapıyor. black metal diye versem sana dinler misin?
    yahut ulver döneminin önemli black metal grubu ama şimdi brit pop yapıyor , dodheimsgard yine aynı kökenden ama şimdi elektronik müzik ile uğraşıyor. yattering teknik death metal yaparken şimdi elektronik müzik yapıyor.......

O zaman belirteceksindir,bilmeyen birine al In Flames dinle metalcore grubunun şahıdır,cartıdır curtudur de alsın "Jester Race" yada "Clayman" albümünü metalcore olarak dinlesin...Bir grubun tek bir albümle tarzlarını başka bir kategoriye sokmayı doğru bulmuyorum(gerçi In flames Reroute to Remain ile başladı,Soundtrack To Your Escape ile devam etti Come Clarity ile de bir raya oturttu ama olsun),günümüz müzik piyasasında ticaret uğruna albümlerin ne tarz olduğunu anlamaz olduk zaten... (Aslında bu birazda duygusal bir konu:( )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 2 Ekim 2006; 13:58:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

baba bu siyah giyinme meselesi tamamen bir tarz ama yanlış anlaşılmasın özentilik deil Tarz nasılki arabesk dinleip sölerken gözler çatılır we küçük emrah pozisyonu alınır hah biz rock we metalcilerde Asi we bi okadar (Tarz olarak) karanlık görünmeyi seweris ki gothic ler buna daha çok önem werir...

kardeşim tamamen katılıorum sana .... efet tamamen bi tarz meselesi ve özentiliklede kesnlikle bi bağıntısı bulunmamakta....keski herkes senn gibi aydın düşünse ......önemli olan kişinin ruhu ne hissetti neyi sevdiği deil midr...herseyi ortamına göre yapmak en doru olan değil midir.ben bi heavy grup konserine pembe gyip gidersm benm sorunumdur ama ortamda olumlu karsılanmayabilirim...ki bu benm tarsım deil....neyse ben katılıorum sana ve ayrıca tşk ediorummm

• valla brit pop u o an uydurdum zaten :)) öyle deneysel elektronik diyelim madem.
    metalölmedi arkadaşın da doğruluk payı var söylediğinde. sonuçta sitelerde de early zırt metal now pırt metal diye yazar. ben yine de son zamanları ne çalıyolarsa öyle kategorize etme taraftarıyım. theriona ,sentenceda death metal diyemem (zamanında bir yaram vardı , böyle ufakken chaos ad almışım çok beğenmişim sonra gidip beneath the remains i alınca şaşırmıştım.) (ulan amma da böyle değişken grup varmış , örnek ver ver bitmedi :)
  • bide her cevapta kafa sallayan smile olmasa
  • dostlarr sapık inek adlı grubun parçaları bulunan bi link bilginis warsa alabilir miim ?
  • yok hiç biryerde öyle. ben sırf bu yüzden ankaraya giden bir arkadaşıma arattım buldurdum cd lerini. çünkü legal değil albümleri , satılamıyor isatanbulda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

bide her cevapta kafa sallayan smile olmasa

katılıyorum...
  • quote:

yok hiç biryerde öyle. ben sırf bu yüzden ankaraya giden bir arkadaşıma arattım buldurdum cd lerini. çünkü legal değil albümleri , satılamıyor isatanbulda.

.....tuh yaa neyse saol gene .......
  • ilk önce yazılanlara cevap verelim sonra bikaç bişi yazıcam

quote:

daha öncede yazdıgım gibi chimaria dinledim(bir cok şarkısını) ve freedy jason filminde ne kadar soundtrack varsa her gruptan 2şer 3er şarkı indirdim(en az 10-15 grup var ).İn flames de dinlerdim önceden(yeni albümleri metalcore dur).Ve sen beni bilip bilmeden konuşmakla suçluyorsun,sen demedinmi diğer türleri pek bilmem diye Nese daha yazmıyıcam,gülesim gelio

buna cevap vermiştim ama sağolsun herşeyi görme organı dışında algılayan modlar yine silmiş onun için hiçmi hiç cevaplamicam bunu...

quote:

Şimdi In Flames'in geçmişini bir yana bırakıp son birkaç albüm ile (son albüm ile diyelim) metalcore havasında albüm yaptıkları için, onları metalcore grubu olarak mı etüt edelim yani?

(Sorunun cevabı sanırım haftaya gelecek...Olsun bekleriz :P)

arkadaşım swedish deathmetal kısaca iskandinav death metal ile metalcore çok çok yakın türlerdir aralarında uçurum yok ki birbirine yakın türler....

quote:

metalci olmak ne demek?
    müzik mi yapıyorsunuz da kendinizi bir katogoriye sokuyorsunuz.

bunlar gibiler yüzünden in flames, iron maiden falan dinlemeyi kestim. teoman dinleyip metal dinleyicisi ayağına yatan adam bile var.

asiyim ben hööö

sen iron maiden dinler mistik alemlere gidersin kahramanlık öyküleri düşünürsün başkası anarşi için dinler..mesela ben...şöle söliim bu hep yanlış anlaşılıyo her ortamda algılama uzuvları başka yerlerinde olanlar var...iron maiden dinlerken gırtlak kesmek aynı şekilde cannibal corpse dinlerken mistik bir ortam hayal etmek imkansız..eğer cannibal corpse gibi bir efsane müziğe evrensel bir katkıda bulunursa dinlerim piskopatlığımı da yaparım metal müziğin içinde asilik yok diende zaten metal müziği 1-2 gruptan ibaret zanneder

quote:

O zaman belirteceksindir,bilmeyen birine al In Flames dinle metalcore grubunun şahıdır,cartıdır curtudur de alsın "Jester Race" yada "Clayman" albümünü metalcore olarak dinlesin...Bir grubun tek bir albümle tarzlarını başka bir kategoriye sokmayı doğru bulmuyorum(gerçi In flames Reroute to Remain ile başladı,Soundtrack To Your Escape ile devam etti Come Clarity ile de bir raya oturttu ama olsun),günümüz müzik piyasasında ticaret uğruna albümlerin ne tarz olduğunu anlamaz olduk zaten... (Aslında bu birazda duygusal bir konu:( )
    cevap üstte...

gelelim yazacaklarıma...
    donanımhabere yakışmayan modları barındırıyoruz gibime geliyor benim.fake nick alıp burda verip veriştirecektim ama bi de haksız duruma düşmiim dedim.banlanmam %100 doğru bir karar ama neden banlandım???''Ceza Nedeni:Hakaret'' bravo donanımhaber modları bravo aferim size siz en büyüksünüz yürüyün aslanlarım...bir ben hakaret ettim değil mi bir ben saydım burda bravo çifte standart olur da bu kadar mı olur...tek boyuttan bakma olurda bu kadar mı olur...o zaman bende yazsaydım son postta atıp tutsaydım sonra''sen terbiyesizsin sen ahlaksızsın sen hedesin sen hödesin''deseydim de beni de banlamasaydınız...en az 5 postta hakaret içeren ibareler varken son postta geri vites yaptığı için ban almayan kişilerin taklidini yapsaydım o zaman burada...helal olsun size benim ve tartışmayı yürüten kişiliklerin hakaret içeren postları siliniyor ama nedense sadece ben ban yiyorm...ya bilmiyorum beni hangi mod banladı gelsin desin ki karşındaki sana hakaret etmedi bende söliim ne sölediğini...iş işten geçti artık ama biraz dikkat lütfen biraz dikkat edin hepsini okuyun öle yargıya varın gerçi okumuşta hakaretleri görmüş silmiş ama silinen post sahipleri 1 haftadır forumda cirit atmış atıp tutmuş...neyse...

burada tartışma yürütmicem kimseyle...örümcek kafalı,sofistike diyaloglarla engin bilgeliğinin gösterişini yapan ama aslında bir halta yaramayan hemen önyargıyla yaklaşan bilmeden konuşan sonrada ezmek için çeşitli envarterleri öne süren insanımdan dinlemeden konuşan,terbiyesizliğin alasını yapan sonra da birden 180 derece dönüp sanki kendisi bişi yapmamış gibi sen terbiyesizsin dien fiziksel her türlü hedeye giremeyecek olmasına rağmen bol keseden atan insanımdan nefret ediyorum artık...bunu sölemek istedim...

şurda ''yok ben hede hödenin soundtracklerini dinledim iş yok'' dien aslında dinlediğinin ne oluğunu bilmeyen gerçekten şuna inanıyorum aslında bu insanların belli bir bilgi birikimi var fakat bilmedikleri konularda konuşmayı alışkanlık haline getirmiş insanlarla tartışıyorum...yok birisi numetal kırması dio kulğı alışık değil ya müziğe ritme alışık değil ya onun tarzı başka tuttudandik metal ya o yüzden alışık olmadığı her müziğe çamur atma eğiliminde...ya bi dinle ya..sonra ben diorm ''fazla bilgim olmayan türlerde konuşmam'' adam dio ''diğer türleri bilmiyosun''ya böle bir algılama yetisi olabilir mi ben insanlara inanamıyorum...ya bilmeden yapıolar ya önyargılılar ya da farkındalar ama hala kasıyolar...birisi dior ticari amaç ya siz 5 has metalcore yapan grup sayın ticari kazançları ne kadar bi bakın ya...biwww.****.com u açında kaç tane diskografia ları var bunların bi bakın ya...kaç satmış araştırın hala ticari amaç diorsunuz ya...slayer elemanı kerry king in 1 sene chimaira t shirt ü giyip grubun reklamını yaptığı için grubun buralarda olduğunu bilin ya...''nu metal kırması'' gibi benim cannibal corpse un vokallerini karıştırmamdan bile daha büyük bir gaf olduğunu bilin ya ya biraz dinleyin şu allahın cezası müziği de bana hak verin iskandinav death metaline ne kadar benzediğini...hatebreed e hardcore dien zihniyet gitsin biraz gerçek hardcore ve gerçek metalcore dinlesin ya...

''nwoahw'' kavramının ne olduğunu bilmeden çamur atmakta insanımın üstüne yok..kulağına değişik geliyor ya müzik metal olmuyor..nu metal dior tutmasalar banu alkan dicek...

benin söliceklerim bu kadar artık hayatın her dalında konu hakkında fikri olmadan düşünce bolluğu yapan insanıma çok alıştım ben...''nu metal kırması'' gibi talihsiz bir açıklamayı da ömrü hayatım boyunca duymadım...eskiden bu nick i ''linkin8888'' olarak kullanan(ortak kullanılan) demişti laf anlatamazsın demişti dinlememiştim...haklıymış gerçektende bişilere çok önyargılı yaklaşılıyor burada..gerçekten bilmeden konuşuluyor burada...insanlar biliyor ama daha fazla bilmek istiyorlar ve hepsine nu metal diip dinlemeden zırvalıyorlar...neyse tamam metalcore ''nu metal kırması'' ''hatebreed metalcore'' hepsi kabul bişi anlatmicam ben daha kendimi boşu boşuna yoruyorum...hakaret edip sonra sen ahlaksızsın dien,daha 3-5 şarkı dinleyip bir konu hakkında bütüne sahip olmadan parçalar kendi beyninde birleştirip yorum yapan arkadaşlardan hiçbirşekilde ortayol bulamam...eminim burada biri gelir ve şu ''nu metal kırması'' yazısının üstüne sağlam bir kahkaha atar...neyse benim söliceklerim bu konu hakkında bu kadar...heee yazıya cevap gelir hemen ardından pc başındaysam cevap veririm sonuna kadar veririm....modlarda bu yazıda hakaret buluyorlarsa bu sefer 1 ay ban versinler...ama sildikleri postlara bi baksınlar bakalım ''nu metal kırması'' idolünüzle sabitfikrinizle sizleri başbaşa bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 11 Mart 2008; 0:20:42 >

• oo amerikan metalcore sevenler derneği türkiye genel sekreteri pure hatred geri dönmüş.
    yine bir makale döktürmüş. yine üstü kapalı vermiş veriştirmiş. 1 hafta geçmiş yine aynı şeyleri yazmış ama olsun biz onu öyle kabullendik.
  • quote:

oo amerikan metalcore sevenler derneği türkiye genel sekreteri pure hatred geri dönmüş.
    yine bir makale döktürmüş. yine üstü kapalı vermiş veriştirmiş. 1 hafta geçmiş yine aynı şeyleri yazmış ama olsun biz onu öyle kabullendik.

bravo büyük laf ettin ya senkeşke öle bi mevkide olsaydım da metalcore un içinde olan insanlar gelip şu ''nu metal kırması'' felsefesini bi değerlendirseydi burada...hayır anlayamadığım tarafı nasıl bu kadar bişeye körü körüne bağlanılıyo...tamam bilmeden konuşmuşsundur birilerine ben en büyüğüm fikrini empoze etmeye çalışmışsındır onu da geçtim nu metal kırması demişsindir onu da geçtim hatebreed ile metalcore u bağdaştırmışsın(8 yıllık batericide ne kulak varmış be)onu da geçtim tenezzül edip birkaç parça indirip te kıyaslama yapmadan fikir zikretmişsin tamam da nie hakaret ettikten sonra aynaya bakmadan sıfat yakıştırması yapıp ''ahlaksız'' demişsin ben onu idrak edemedim..tamam metalcore u bilmediğin aşikar(allahım inşallah şuradan birisi çıkar da şu ''nu metal kırması'' felsefesini açıklar dinleyen bilen biri çıkar inşallah)sırf metalcore demek yanlış olur geniş bir yelpaze neyse öle sölemek istiyorum....neyse ben bişi sölemek istemiyorum dediğim gibi 2*2=4 gibi garanti birşey senin dinlemeden yorum yapman çünkü iki dünya biraraya gelse metalcore u nu metalle bağdaştıran bir felsefe ortaya çıkmaz ama insanlar dediğim gibi işitme uzuvlarını düşünce yollarını açmamakta ve ''NU METAL KIRMASI'' felsefesini bilmeden bağnaz bir şekilde desteklemeye ileri gidip death metale bu kadar benzeyen bir müziği nu metalle karşılaştırmaya devam ediyorlar ve edecekler..bir kere tartışmaya girdi ya kabullenmez,anadolu gururu var çünkü eziklik hisseder bunu bu kadar da geri bi düşünceye taparlar genellikle...

Edit:Ya bu arada hep aynı şeyleri sölüorm çünkü hala bu sapına kadar doğru olan aynı şeyleri anlamamakta ısrar ediyosun ya da anladın ama çaktırmıyosun...neyse burda sen saçma ve bilip bilmeden fikirlerini yazıya döktüğün sürece(Bakınız:Nu metal kırması)ben burada aynı şeyleri sölicem...he güsellikle sölerdim ama tartışmanın boyutunu sen buraya getirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 8 Ekim 2006; 19:13:22 >

• demin saydım (silinen msj ların hariç) 9874569877898459684564566634ı8uuy78697423589798 kez "bilip bilmeden" yazmışsın.şimdi buradan hepsine cevap veriyorum. biliyorum ulan alayını :)
    senin dinlediğin tüm grupları da biliyorum, bu kıtipiyoz türü başlatan denyo lambofgod u da biliyorum.(onlar da slayer dan arak yapa yapa amma ünlendiler be) trivium diye yazıp durduğun grubu da biliyorum (takdir de ediyorum onları) avengen sevenfold diye iğrenç grubu da , bullet for my valentin şoparlarını da , as i lay dying araklamacılarını da .....
    numetal kırması dedim diye amma alındın canım.sanki numetal kötü bişimiş gibi. güzel yapanlar var onu da , dinlerim gayet. numetal kırması kavramını birinin çıkıp açıklamasına gerek yok zaten ben açıklamıştım. death metalle benzeyen müzik diyorsun,yok iskandinav death i ile çok alakalı diyorsun.ben de diyorum ki iskandinav death ile alakası nasıl olabilir onca AMERİKALI grubun?mesela türkiyeden 50 grup çıkıyor bir anda ve hepsi japon halk müziği melodileri içeriyor.şimdi bu nedir? evet bunlar japon halk müziği ile çok alakalıdır 50 si birden demek mi mantıklıdır? bunlar belli ki caponlardan araklamışlardır paso. numetal+swedish death= metalcore. nesi zor bu denklemin? kötü bişi de demiyorum ki.kimse dinlemesin de demiyorum.şaka maka kapışırken ilk başta ne demek istediğimi unutmuşum. bu topik ilk açıldığında özentiler lp dinleyip metalciyim diyor diye herkes delleniyordu.ben de dedim ki içinde metal geçiyorsa numetal metaldir. ha yok illa ki değil diyorsanız numetal familyasındaki metalcore da metal değildir.bunu sizin söylemlerinizden ürettim. ben değildir demiyorum kısaca.
    bana burada derebeylik kurmuşum gibi de davranma.herkesle iyi anlaşıyorum burada.kimseye de bişi empoze etmeye çalışmıyorum. öneri isteyenlere öneri yapıyorum , fikir alışverişi , beyin cimnastiği yapıyoruz. ahanda bu sayfada daha bir arkadaş hatamı düzeltti dedim eyvallah üstad. sen yokken buralar daha güzeldi yani :)
    bir de örümcek kafalı diyorsun bana işte onu nereden çıkardığını da anlamadım ki. gayet açık fikirliyim. sıkıcı 80ler heavy metali dışında çok geniş bir yelpaze ile aram iyi halbuki.
    bir de hatebreed diye tutturmuşun. dikkat et onu başka bir arkadaş söyledi(sanırım tylor) git ona anlat hatebreed i çok biliyorsan. sanki adam rammsteina death metal demiş gibi (bi başka topikte biri söyledi de :) de üstüne gitmeye gerek yok.hardcore ile metalcore u karıştırabilir. unutma ki senin gibi büyük bir metal üstadı da cenotaph a noisecore demişti. sözlerimi burada şöyle önemli bir filozofun deyişiyle sonlandırmak istiyorum. ayyheeytevriivaaaaaan.

• quote:

demin saydım (silinen msj ların hariç) 9874569877898459684564566634ı8uuy78697423589798 kez "bilip bilmeden" yazmışsın.şimdi buradan hepsine cevap veriyorum. biliyorum ulan alayını :)
    senin dinlediğin tüm grupları da biliyorum, bu kıtipiyoz türü başlatan denyo lambofgod u da biliyorum.(onlar da slayer dan arak yapa yapa amma ünlendiler be) trivium diye yazıp durduğun grubu da biliyorum (takdir de ediyorum onları) avengen sevenfold diye iğrenç grubu da , bullet for my valentin şoparlarını da , as i lay dying araklamacılarını da .....
    numetal kırması dedim diye amma alındın canım.sanki numetal kötü bişimiş gibi. güzel yapanlar var onu da , dinlerim gayet. numetal kırması kavramını birinin çıkıp açıklamasına gerek yok zaten ben açıklamıştım. death metalle benzeyen müzik diyorsun,yok iskandinav death i ile çok alakalı diyorsun.ben de diyorum ki iskandinav death ile alakası nasıl olabilir onca AMERİKALI grubun?mesela türkiyeden 50 grup çıkıyor bir anda ve hepsi japon halk müziği melodileri içeriyor.şimdi bu nedir? evet bunlar japon halk müziği ile çok alakalıdır 50 si birden demek mi mantıklıdır? bunlar belli ki caponlardan araklamışlardır paso. numetal+swedish death= metalcore. nesi zor bu denklemin? kötü bişi de demiyorum ki.kimse dinlemesin de demiyorum.şaka maka kapışırken ilk başta ne demek istediğimi unutmuşum. bu topik ilk açıldığında özentiler lp dinleyip metalciyim diyor diye herkes delleniyordu.ben de dedim ki içinde metal geçiyorsa numetal metaldir. ha yok illa ki değil diyorsanız numetal familyasındaki metalcore da metal değildir.bunu sizin söylemlerinizden ürettim. ben değildir demiyorum kısaca.
    bana burada derebeylik kurmuşum gibi de davranma.herkesle iyi anlaşıyorum burada.kimseye de bişi empoze etmeye çalışmıyorum. öneri isteyenlere öneri yapıyorum , fikir alışverişi , beyin cimnastiği yapıyoruz. ahanda bu sayfada daha bir arkadaş hatamı düzeltti dedim eyvallah üstad. sen yokken buralar daha güzeldi yani :)
    bir de örümcek kafalı diyorsun bana işte onu nereden çıkardığını da anlamadım ki. gayet açık fikirliyim. sıkıcı 80ler heavy metali dışında çok geniş bir yelpaze ile aram iyi halbuki.
    bir de hatebreed diye tutturmuşun. dikkat et onu başka bir arkadaş söyledi(sanırım tylor) git ona anlat hatebreed i çok biliyorsan. sanki adam rammsteina death metal demiş gibi (bi başka topikte biri söyledi de :) de üstüne gitmeye gerek yok.hardcore ile metalcore u karıştırabilir. unutma ki senin gibi büyük bir metal üstadı da cenotaph a noisecore demişti. sözlerimi burada şöyle önemli bir filozofun deyişiyle sonlandırmak istiyorum. ayyheeytevriivaaaaaan.

hala numetal familyasında diyo ya komik şey seniya ikisi ayrı dünyaların insanı alakalarını söle bana alakalarını göster????
    tabii biliosun alayını biliosun aferim sana çok biliosn dinlediğim bütün grupları da biliosun aferim batericisin ama kulak denen uzuv yok...grup saymışsın bir sürü ya biraz aç da gerçek metalcore dinle bullet for my valentine kimdir ya???hand of blood single ı metalcore andırır(!)başka hiçbir numarası yoktur...
    ben numetal kötü bişi anlamına getirmedim ii güsel yapan gruplar var (deftones,mudvayne) ama alakası olmayan bir tür nasıl bağdaştırılıyor ben anlamıyorum adam hala bağdaştırıyor ya helal olsun sana...
    BURAYA DİKKAT MANTIĞA BAK:
    quote:

death metalle benzeyen müzik diyorsun,yok iskandinav death i ile çok alakalı diyorsun.ben de diyorum ki iskandinav death ile alakası nasıl olabilir onca AMERİKALI grubun?
    aferim ya sana 2 dk da kurguladın olayı..rap amerikanların ceza rap yapıyor ama ceza nın yaptığına rap denmiyor mu şimdi ceza türk ya ne alakası var türkün amerika ile....yani amerikalılar yapıyor die amerika death metal mi dicez...sen şimdi onun yöresel bi müzik olduğunu sanıyosun pardon çok biliyosun yamantığa bak ya
    yazdığın formülde şöle olacak hardcore+swedishdeath metal=metalcore olacak...lp nu metal falan değildir bu gibiler yüzünden nu metal özenti müziği olarak anılıyor nu metal kötü bişi değil ama METALCORE un NU_METAL ile ALAKASI YOK!
    ya ne derebeyi gibi davranıcam sana ben kimseye öle davranmam düşünce empoze etmeye çalıştığını hala savunuyorum...ben kimseye benim üstümdeymiş gibi davranmam bana davranılır!ona bakarsan sende benim hatamı düzelttin tarihin en büyük gafını yaptım düzelttin ben bişi dedim mi???
    acaip açık fikirlisin saydığın grupların hala metalcore olduğunu savunuyosun yukarıda dediğim gibi tamam belli bilgi birikiminiz olabilir birimizin bildiği şeyi başkası daha ii bilebilir ama o grupları biliyorsun die metalcore biliyorum zannetme pure_hatred_88 i ekle gerçek metalcore dinletiim sana...hala cenotaph ta..cenotaph çok farklı grindcore un hala anlamsız ritm aralığı olduğunu sananlar var..gorgoroth ne şimdi???black metal...hiç grindcore/noisecore tarzı şarkıları yok mu var???peki ben orada cenotaph a sırf noisecore mu demişim???anladım ben seni...
    o filozof çok doğru sölemiş o filozof mark hunter oluyor zannedersem kendisi ayrıca ''f*** your power trip'' de demiştir

• Öncelikle 'metal müzik dinleyen neden siyah giyer, zorunlumudur ?' hakkında bir kaç görüşüm var.

Bence herkes istediğini giymekte özgürdür tabiiki.Ama metal müziğin de bir teması var.Karamsarlık ön plandadır.Kimi zaman nefrete kimi zaman kalp acısına kimi zaman ölüme karşı bir karamsarlık.Böyle uzayıp gider.Karamsarlığı en çok belli edebilen renk siyahtır tabiiki de.Metal müziği zaten dinlerken düşünen benimseyen biri bence kendine açık renk giysiler yakıştıramaz.Mesela ben cıvıl cıvıl etrafıma neşe saçan biri olmak istemem.Beni gören anlasın nasıl biri olduğumu ilk bakışta ona göre davransın da isterim.

H.I.M. in metal müzik yaptığını duymak istemiyorumAma dinleyenleri de ezmek istemem sadece muhattap olmam.

Ayrıca iyi bir metalci bence tüm metal gruplarını bilmek zorunda değildir.Ana olayı kavramalı işin üstadlarına saygı göstermelidir.Ama sen nasıl metalcisin bu grubu bilmiyosun demeye gerek yok.Tabii önemli grupları da bilmeli.Yoksa metal sevigisi özentilikten ileri gidemez.

• quote:

Orjinalden alıntı: KendinCoş!

Öncelikle 'metal müzik dinleyen neden siyah giyer, zorunlumudur ?' hakkında bir kaç görüşüm var.

Bence herkes istediğini giymekte özgürdür tabiiki.Ama metal müziğin de bir teması var.Karamsarlık ön plandadır.Kimi zaman nefrete kimi zaman kalp acısına kimi zaman ölüme karşı bir karamsarlık.Böyle uzayıp gider.Karamsarlığı en çok belli edebilen renk siyahtır tabiiki de.Metal müziği zaten dinlerken düşünen benimseyen biri bence kendine açık renk giysiler yakıştıramaz.Mesela ben cıvıl cıvıl etrafıma neşe saçan biri olmak istemem.Beni gören anlasın nasıl biri olduğumu ilk bakışta ona göre davransın da isterim.

H.I.M. in metal müzik yaptığını duymak istemiyorumAma dinleyenleri de ezmek istemem sadece muhattap olmam.

Ayrıca iyi bir metalci bence tüm metal gruplarını bilmek zorunda değildir.Ana olayı kavramalı işin üstadlarına saygı göstermelidir.Ama sen nasıl metalcisin bu grubu bilmiyosun demeye gerek yok.Tabii önemli grupları da bilmeli.Yoksa metal sevigisi özentilikten ileri gidemez.

son paragraf şu iki sayfayı özetlemiş işte bu yüzden ben içeriğini bilmediğim bişi hakkında konuşmam..sağolsun @tylor arkadaşımız hemen metalcore dan başka bişi bilmiyorsun demeye getirdi çarpıtmakta forum elemanlarının üstüne yok

@kujeste:o hatebreed zaten sana sölenmemişti neden üzerine alındın anlamadım???bak burda isim verdim bakalım anlayabilecek misin...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.