Şimdi Ara

Metal Müzik İçin Kulaklık Tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar deli gibi metal dinlerim açıkcası ve hiç bir zaman kısık seste dinlemem zevk alamam kısıkta kulaklık içi bir kulaklık arıyorum 50 60 tl civarı ep-630 popüler bir kulaklık fakat yüksek seste bozduğunu duydum o yüzden size sormak istedim.

Hayırlı akşamlar.

• 50-60 liraya biraz zor abi. 150-160 a çıkarsan..
  • hacı 80 e çıkarım da bi kulaklığa 150 koyar hani ailemde aldırmaz zaten
  • ne 150-160 şı saçmalama
    ben veririm ama metal için ksc75 al en az biraz daha ver koss porta pro yada ı grado kulakiçi olsun diyosan cx200 2 ama pek tavsiye etmem
  • Metal müziğin altından kalkmak zordur özellikle kulaklıklar için..

Benim tavsiyemde ksc75 yada 20-30 daha koy porta pro al bence.
  • Porta pro paket hasarlı indirimde :
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=10582
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulakiçi demiştim ama.
  • Onlar da diyor ki, kulakiçi olanlar o fiyat aralığında senin müzik tarzına gitmez.

Gerçekten bahsi geçenler iyi kulaklıklar. Ayrıca o kadar yüksek sesle dinleme, 10 sene sonra kulağında kulaklık değil, işitme cihazı olur! Ben de yüksek sesi severim ama öyle sona dayamak falan da neymiş?!

İlla kulakiçi olsun dersen yine de, Sony Mdr Ex-82'ye de bir bak derim. Bulabilirsen daha üst model temiz bir ikinci el de olur. Rock ile bu ara pek haşır neşir olmadığım için hangi kulaklık uyar tam bilmiyorum. Tavsiyeleri, okuduğum onlarca yoruma dayanarak yapıyorum.

• IEM lerde sesi sonuna dayarsan kulağına yazık olur.

O bütçeye ancak EP630 alabilirsin iyi kulaklıktır ama portapro gibi değildir.

Birisi iyi kulaklık diğeri ise 25 yıllık bir efsane
  • Abi portapro kulağa giren bi kulaklık değil ki nasıl daha iyi oluyor anlamadım?
  • kulağa giren kulaklıklar kulağa ciddi zarar verir ve kulağa girmeyen px100 i-grado gibi kulaklıklar daha DOĞAL ses verir ve tavsiyemdir=) ama kendime ne alıcam hala karar weremedim.
    eskittiklerim
    cx300
    ep630
    pxm100
    i-grado
  • madem 80 e çıkabilirsin ie4 bari al,. arkadaşlar direk kafaüstü olanlardan önermişler ve verdiğin fiyat aralığıne göre de haklılar. yani burdan şu sonucu çıkarabilirsin: belirli bi fiyat aralığında kulakiçi kulaklıktan daha iyi performans veren bir kafaüstü kulaklık alabilirsin.
    ucuz bi kulaklık için metal müziğin hakkını vermek hayli zordur hatta imkansızdır. o yüzden ya daha fazla para vereceksin ya da kafaüstüne yöneleceksin birader. illa da kulak içi olsun dersen benim önerebileceğim kulaklık ise sennheiser ie4.
    son olarak arkadaşın da dediği gibi yüksek ses alışkanlığından yavaş yavaş kurtulmalısın. müziğin sesini değil kalitesini yükselt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 22 Şubat 2010; 23:52:35 >
  • selam dostum,bu linkte de forumdan bir arkadaşın sattığı kulaklıklar var bunlara da bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_37987082/tm.htm
  • İyide arkadaşlar bu kulaklıkların hiçbirini herhangi bir sitede bulamadım portapro ie4 vs yok.
  • ie4 ü forumdan bi arkadaş satıyor ama hakkında bilgim yok sadece gezinirken görmüştüm
    http://forum.donanimhaber.com/m_34775812/tm.htm

portapro'yu da nereden bulabilirsen artık mymemory.com'da olabilir belki
  • Peki bütçeyi biraz daha arttırmak istersek kulakiçi modellerden metal müzik için önerebileceğiniz bi kulaklık var mı? Akg k324 p'yi övüyorlar sanırım bu aralar bayağı. Sizce iyi midir bu tarz müzikler için?

Kulakiçi istememin en çok sebebi ise yalıtım yüzünden. Bıktım 40 senelik belediye otobüslerinin o müziği bastıran motor seslerini duymaktan
  • Yurtdışından alabilirsen, focalprice.com sitesinden Soundmagic PL30 al, 30 küsür lira.. Alabileceğin CX serilerinden felan iyidir...
  • Öyle bir şansım yok ne yazık ki. Türkiye'den alabileceğim bir şey olmalı. Yine de teşekkürler
  • Cx serisinden alacağım bende sanırım kafa üstü alamam okulda falan dinleyeceğim uzaylı gibi olurum.Sesten rahatsız olur zaten millet biraz daha kasıp cx500 alacağım 120 tl ye forumdan arkadaş satıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.