Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.570
Cevap
44
Favori
149.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cikis yilina cok uzun bir sure var.bnc boyle yaparak mgs oyuncu kitlesini(ps1 den beri devam eden kitle) yavasta olsa kaybedebilir.2014 mart dese anlarimda 2015 yazik yani..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015)

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015)

• Erwin paylaşım için teşekkür ederim.Snake'in yaraları Hastane ve Afganistan kısımlarının arasında bir zaman diliminde olmuş olabilir.Boynuzun yer değiştirmesi oyunun bitmemiş karakter modellemelerinden kaynaklı bence,(bkz:MGS3,MGS4).Kaz'in kör olduğunu düşünmüyorum(bende ilk başta kör sandım) Kör olsaydı Quiet'ın işkencesini izlemezdi.
  • biraz canlandıralım. red band fragmanın türkçe alt yazılısı.

patriots'a karşı savaşı açıcaklar ama acayip karışık yine.

ocelot işkence ediyor Huey emmerich'e, miller izliyor. Peace Walker'da adam mother base'de beraber görev yapıyorlardı ilginç.
  • başlıkta 2015 yazıyor ama o söylenti haber değilmiydi ? bu trailer bir harika :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

http://m1307.hizliresim.com/1c/b/q314s.png

Resmi kutu/kapak değildir, kendim yaptım... ^^

Lezzetli olmuş
    />
    , ellerine sağlık.
    />

Metal Gear Solid, Açık Dünya oldu ve saldırı şeklimiz
    />
    />
    , görev yapacağımız vakitler
    />
    />
    , bineceğimiz araçlar
    />
    />
    bize bırakıldı ha? Hâlâ garip geliyor geliyor kulağıma.

Bu arada senaryo nereden devam edecek? Veya ne olacak? Açıklandı mı?
    />
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Şimdi oyunun ilk kısmı Ground Zeroes. Peace Walker'dan 1 yıl sonra geçiyor 1975 yılında.

MSF'iz (Militaires Sans Frontières) Kaz bize görevimizi veriyor.

Görev: Küba topraklarında bulunan Kamp Omega adında gizli bir Amerikan üssüne girip iki kişiyi kurtarıp oradan çıkmak.

görevimizi yapıyoruz ama Mother Base'e döndüğümüzde olaylar çok çok kötüye gidiyor her şey yok ediliyor Ordumuz,Üssümüz, Peace Walker'da kurduğumuz her şey.

Snake komaya giriyor 9 yıl sonra uyanıyor, yıl 1984.

Uyanınca hikayenin ikinci kısmı Phantom Pain başlıyor.

Snake ve Kaz fragmanlarda her şey intikam için ve Cipherı yenmek için.

Cipher nedir diyenler için geliyor bu kısım. Cipher, Patriots'ın Big Boss'un ardından gönderdikleri grup. ikisi aslında aynı Patriots'ın diğer isimlerinden biri Cipher zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

biraz canlandıralım. red band fragmanın türkçe alt yazılısı.

patriots'a karşı savaşı açıcaklar ama acayip karışık yine.

ocelot işkence ediyor Huey emmerich'e, miller izliyor. Peace Walker'da adam mother base'de beraber görev yapıyorlardı ilginç.

Sen mi çevirdin ? O zaman ellerine sağlık.

Fragmandaki adam aynı zaman bombayı çıkaran adam mı ? Ayrıca Foxhound üyeleri gibi bandana takıyor.

İçinden bomba çıkartılan kız Paz olabilir.

Sonra olarak Phantom Pain fragmanındaki Hemşire(Eva'ya benziyor) bence Eva(Big Mama).Ocelot ile Eva Big Boss'u kurtarmak için çalışıyorlar,Eva içeri sızmak için hemşire kılığına giriyor ve Big Boss'u buluyor,Ocelot'un görevi ise Snake'in hastanenin dışından eşlik etmek.İshmael karakteri ise Araba kazasından sonra kayboluyor çünkü İshamel gerçek değil Snake'in hayelinde yarattığı bir karakter bu yüzden aynı sese sahipler ve Snake'in yürümesine yardım etmiyor.
  • Eyvallah, çok teşekkürler.
  • hikaye bu kadar karmaşık olmak zorunda mı?

snake'in 6 ay ömrü kalmıştı bunun son 3 ayından sonra genleri mutasyona uğrayıp canavara dönüşecekti, bununla 5. oyun arasında bağlantı kurar mıyız=?
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum çünkü 5. oyun eskilere big boss dönemine gidicek
  • MGS: Ground Zeroes'tan Yepyeni Bilgiler + Video

Metal Gear Solid V: Phantom Pain ile MGS: Ground Zeroes arasındaki bağlantı sık sık tartışıldı. Hala bu iki yapımın ayrı oyunlar olup olmadığı netlik kazanmadı, ama 19-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Tokyo Game Show'da bu durumun netlik kazanmasını bekliyoruz.

Diğer taraftan Kojima Productions, Metal Gear Solid: Ground Zeroes'u basın mensuplarına ayrıntılı bir şekilde tanıttı. Söylenenlere göre Ground Zeroes, MGS 5: Phantom Pain'e giriş bölümü niteliğinde olacak. Dediğimiz gibi oyunların ayrı olarak mı satılacağı, yoksa tek bir kutuda mı geleceği belli değil.

MGS 5: Phantom Pain her ne kadar açık dünya bir oynanışa sahip olsa da, Ground Zeroes sınırlı bir alanda geçecek. Muhtemelen önceki Metal Gear Solid oyunları ile benzer bir yapıda olacak. Ayrıca Ground Zeroes şimdiki nesilde 30 FPS'de çalışacakken, yeni nesilde 60 FPS'de çalışacağı söylüyor.

Snake'in enerjisinin kendi kendine dolduğu da ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor. Aşağıda yeni ekran görüntülerini ve Quiet rolündeki Stefanie Joosten'in 3D tarama ve motion capture çekimlerine ait bir videoyu görebilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-MGS_Ground_Zeroestan_Yepyeni_Bilgiler__Video-41434.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015)

• İGN de ps3 de çıkacak deniliyor şimdi çıkmayacakmı bu oyun ps3 e ya ?
  • MGS 5'te Uzun Sinematikler Olmayacak

Metal Gear Solid 4'te hatırlarsanız çok sayıda ve uzun sinematiklerle karşı karşıya kalmıştık. Bu durum bazı oyuncuların hoşuna gitmemişti. Hideo Kojima, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in açık dünya bir yapıya sahip olmasından ötürü çok sayıda sinematik düşünmediğini söyledi.

Kojima, sinematiklerde sadece tek bir kameranın kullanılacağını, kameralar arası geçiş gibi şeylerle karşılaşmayacağımızı söylüyor. Bu duruma sinematiklerden oynanış sahnelerine geçerken de sadık kalınacakmış.

Bakalım Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain'in açık dünya bir yapıya sahip olması sinematiklerin dışında başka neleri etkileyecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-MGS_5te_Uzun_Sinematikler_Olmayacak-41460.htm

• Yeniden dolan sağlık barı olacakmış diye birşey okudum internette, umarım öyle birşey olmaz.
    Eğer ki olursa oyuncu kaybedeceklerdir mutlaka.
  • arkadaşlar zaten mgs 3 ve 4' de yere uzanıp dinlendiğimiz zaman sağlık barı dolmuyor muydu? Yoksa ben konuyu yanlış mı anladım?

• Konu çok girdi birbirine.sürekliilerigeri yapıyor Kojime kronolojik olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

arkadaşlar zaten mgs 3 ve 4' de yere uzanıp dinlendiğimiz zaman sağlık barı dolmuyor muydu? Yoksa ben konuyu yanlış mı anladım?

3 te Ful dolmuyordu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Konu çok girdi birbirine.sürekliilerigeri yapıyor Kojime kronolojik olarak.

Evet öyle oluyordu Peace Walker içinde geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.