Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015) (229. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.571
Cevap
45
Favori
148.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Oyunu %100 bitirdim. Eğlencesine Armor paraziti giyip skulları brennanla silahla tavuk gibi avlıyorum. Kaynak biriktiriyorum. FOB üsleri açmak için mb coins biriktiriyorum. Grade 9-10 olan silahların levelleri çok yüksek. 125-135 isteyen level base'ler var. Üsse asker topluyorum. Haftalık görevler iyi kaynak veriyor. Oyunun sonu yok gibi grade 15'e kadar silahlar açılabilir.
  • Oyunu bitirdim, genel olarak cok begendim. Oynanis stealth cok rahat oynanis ates etme egilerek gitme gibi durumlarla mukemmel zevkli bi oyun kalitesi sunuyor. Spoiler vermeden tek elestirecegim sey bazi durumlarda kursunun bitiyor yada uygun silah yaninda olmuyor merkezden habire istek yapip kursun fln getirttirmek zor olmus catismanin ortasinda habire oyunu durduramadan bunu yapmak oyunun zorlugu degil angarya olmus.

    Bide bazi gorevlerde o ozel askerlerle catisirken ulan zaten oldurme ihtimalin yok hemen kamyonu fultonlayip kacayim diyosun 2-3 kerede hadi fultonladin helikopterle kacayim diyorsun adamlar hem insan ustu hizli hem 4 kisiler yokolup varoluyor. tek yada 2 vurusta goturuyor seni. Sansa bala saga sola zigzag yaparak helikopterin bide gelmesini bekleyeceksinde gebermeden bineceksin fln 20 kere deneyip gecersin belki. bide diger askerlerde kursun skiyor ayni zamanda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-293545EA6

    Beyler bu oyunun analog ayarları ınfamous 2 gibi sanırsam ? Analoğu yukarı kaldırınca kamera aşağı gidiyor , aşağı kaldırınca yukarı gidiyor. Bu ayarın değişme imkanı var mı ?
    Hocam senin hesap niye silindi ya.
  • Oyunun fob kısmınj oynayan arkadaşlar var ise beni arkadaş olarak ekleyebilir; "propontis86."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yaklaşık 80 saatte bitirdim sadece gerekli side op ve ana görevler grom 11, susturucu arm ve sniper ile çok pis dikine gittim hiç kurcalamadım diğer silahları çok karışık tı menüler geliştirmeler vs. Hikayeyi ve yıllar sonra snake i görmek için oynadım ama sadece oynamışım oyun bittimi hiç birşey de anlamadım.

    Oyun oynanış olarak tüm arkadaşların dediği gibi aslında çok güzel esnek kontrollere çok güzel cevap veren bir oyun olmuş ben açıkçası onun haricinde herşeyi çok basit buldum maalesef yılın oyunu seçen ve 9 üzerinden puan veren sitelere saygım tabiiki var ama böyle olmamalı veya bitmemeliydi bu oyun.


    Öncelikle bilader her kapalı mekanda mutlaka resources lar var her görevde mutlaka radar ve elektrikleri kesme var ve yine her görevde specialist vs özel askerler var bana nedense yağmur ve gece efektleri GZ dan daha düşük seviyede geldi.

    Oyunu oynarken bir çok kez assasins creed aklıma geldi hep aynı görevler sırf saygım var diye bitirdim ama bence olmadı sırf diyalog yüzünden değil yahu adamın koşması ile beraber bir süre sonra bende öksürmeye başlıyorum o nasıl nefes ve ses rüzgar efekti çok güzel olmuş ama gereklimi diye soruyor insan.

    Mother Base nedir arkadaşım bomboş bir yer her kapısını büyük bir heyecanla beklerken daha hiç bir kapı açamadım orada elemanlar bizi görünce morali yükseliyormuş ne bileyim en azından onlarıda köpek gibi sevsek adama tokat atıyorum sağol bigboss diyor bu da garibime gitti biraz.

    Açık dünya falan anlamam ancak mermi bitme, biryerden biryere giderken köpek at değişimi can sıkıcı olmuş ve bir çok kez sinir etti beni.

    Sanırım seven arkadaşlar bu kadar çeşit li kombinasyonu olmayan bir oyun olduğu için beğenmiş olmalılar.

    Ben bitirdim ama şu 51 nci bölümde eli nin ne yaptığını gösteren videoyu sanırım açamadım eğer geçmediysem videoyu

    Demem o dur ki saygı duyanlar almalılar ama standart ilk kez tanışanlara kesin tavsiye etmiyorum sadece deneyebilirler ki snake in konuşmamasını vs hiç demiyorum bile odunsun be bilader.

    Konami Kojima kavgasının olgunlaşmamış meyvesi bu olmalı sanırım.
  • Mayako M kullanıcısına yanıt
    oyunu oynayan 3 tip insan var.

    görevleri bitirip hikayeye bakar gider.

    görevleri bitirir hikayeye bakar fob'ta takılır gider.


    yıllarca oynar fob'da takılır devam eder :D ''@propontis86'' ve yüzlerce kişi gibi.

    herkes oyunu hikaye bakımından bakıyor çok harika olmasada güzel bi hikaye yan görevler detaylar vs.'ler vs.ler

    fakat bırakın 80 saati benim 2800 saat oldu hala üretemediğim şeyler eksik adamlarım eksik materyallerim var oyunu %100 bitirseniz bile öyle olmuyor.

    sanırım 1 aya kadar tüm materyallerim sonda üretimlerim bitmiş ve önümdeki 1300 kişinin puanını geçmekle mesgul olacagım.


    hala oynayan arkadaşlar var ise fob savunmaları için destek verebilirim cok pis savunurum
  • Ana görevlerde ki 45nci görev ile yan görevlerdeki 150 nci görev nasıl açılıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal Gear Solid V: The Definitive Experience sürümünü satan var mı?


    İlanlarda kime sorsam satmış

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JazHoyt

    Metal Gear Solid V: The Definitive Experience sürümünü satan var mı?


    İlanlarda kime sorsam satmış

    Neredeyse her ay store'da indirime giriyor 15-20 liraya düşüyor. Takip edin derim.

  • Arkadaşlar oyunun Fob kısmına giremiyorum PSn STORE de update indirin diyor indirdim kurdum ama yinede acılmıyor ne yapmam gerek acaba ?

  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.