Bildirim
Metal Eriten Çakmak (Iron-Melting Torch)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Piposunu bununla tutuşturan psikopat arkadaşlar gördüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Caveman*
Piposunu bununla tutuşturan psikopat arkadaşlar gördüm.
Hahaha pipoyu eritir yahu bu. -
hanni metall karrrdeşimm -
quote:
Orijinalden alıntı: 34
hanni metall karrrdeşimm
Youtube'dan aynı başlıkla diğer videoları araştır görürsün.
DealExtreme'de 10 dolar, tr fiyatı 25 lira. TR'den alacağım 1 ay çinden gelmesini bekleyemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.
quote:
Hahaha pipoyu eritir yahu bu.
2-3 saniye aynı yere tutunca yakıyor zaten pipoyuMetal falan eritmez bu. Bildiğin çakmak gazı dolduruyor
-
quote:
quote:
quote:
2-3 saniye aynı yere tutunca yakıyor zaten pipoyuMetal falan eritmez bu. Bildiğin çakmak gazı dolduruyor
Normal çakmak gazı değil butane gaz kullanılıyor bunlarda. Youtubedaki videoları izlemedin galiba.
-
ama erittiği metal ne acaba demir falan değildir -
Bizim burada bakkallarda satılıyor aynı şekilde yananı bu çakmak olmasa da -
Türkiyede nereden alabiliriz ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Normal çakmak gazı değil butane gaz kullanılıyor bunlarda. Youtubedaki videoları izlemedin galiba.
normal çakmak gazı zaten butane metal eritmek derken bakır kurşun gibi şeyleri eritebilir demir çelik eritmek iç için propan+butane karışımı lazım
-
quote:
1-2 içinde bundan sipariş veriyorum. Kullananlar var mı merak ettim. Çok hoşuma gitti resmen el tipi kaynak makinası gibi...
Demiri eritirmi bilmiyorum ama alınca bakacağız artık. Metal parayı, alüminyumu, bakırı, camı çok rahat eritiyor.
Aldigin yerin linkini pm atabilirmisin
-
dogrudur eritir kardesım oksi gaz kaynagından farksız alevi war gaz yanında oksijende war bu çakmagın içinde alevin çıkıs hızını kuvvetlendiriyor belli bi süre tut demire eritir dogrudur -
Normal puro çakmağı bu. Çok rüzgar olan ülkelerde bu tip çakmaklar kullanılır. Benzeri bende de var ama hiç metal eritmeyi denemedim. Tek kötü yanı gazının çabuk bitmesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Normal puro çakmağı bu. Çok rüzgar olan ülkelerde bu tip çakmaklar kullanılır. Benzeri bende de var ama hiç metal eritmeyi denemedim. Tek kötü yanı gazının çabuk bitmesi.
Bunlar farklı ama. Yüksek ısılara çıkıyor. Windproof olan çakmaklarda var onlar çok etkili değil. -
DealExtreme üzerinden verdim siparişi. Fiyatı 10.40 dolar. Başlıktaki gibi aratın bulursunuz. 130 adet review'ı var. En iyisi ve pratiği bu. -
Niye böyle bir şey almak istiyon ayıptır sorması? Niye metali eritmek istiyon? -
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Niye böyle bir şey almak istiyon ayıptır sorması? Niye metali eritmek istiyon?
Hem hoşuma gitti hemde lazım olduğunda kullanırım. Mangalda, lehim yapmada vs işe yarar. Sigara içmeyip de zippo taşıyan onlarca kişi var. -
Kaç haftayı bulur acaba gelmesi... -
beyler bu ürünü TÜRKİYE de nereden alabilirim acaba ?
ve şuan ki fiyatı ortalama ne kadar olur
Benzer içerikler
- çekmeköy'ün en güzel mahalleleri
- lcw destek eleman başvuru
- burger king çalışma saatleri
- west navy
- votka alkol oranı
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X