Şimdi Ara

metal define dedektörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu konuda bende merakılıyım forma yeni katıldım bu baskı kartı ve bobinler diyotlar transistorleri vs işte tam dedektör yapmakicin gereklı tum mazemeyi nasıl temin ederim elektironikcilerde baskı kartı bulamadın tabı bobinleride yada hazırmontajlı kartı nasıl temin ederım el yapımı olacak fabrıka degil tesekurler @yardim

• deltapulse 3 ve pim2 dene iki tür hazır devre mevcut. Nette mevcut. Sanalpazar üzerinden tüm parçaları satıyorlar. Google bir danışın.
  • kendim yaptım yapmasına yanlız ayrımsız yaptım ve bunu nasıl ayrımlı yapa bılırım iki telı cıkışı başlıgını sardım yanlız bu baslıkta kulanacagım bobınlerı bılmedigim icin yardıma ihtiyacım var
  • işte yaptığım makınamın fotoları

• attığın resimler gözükmüyo açıkcası dedektör yapma ile ilgili bi bilgim yok fakat dedektör kullanmışlığım var altın arama dedektörlerine milyarlarca lira para vermemen mantıklı bir iş aslında ben bi kaç cihaz kullandığımda şunu gördüm altın arama dedektörü diye birşey yok videoların çoğu yalan söylenenler yalan bir umut kapısı a dan z ye insanların kandırıldığı bir sektör altın dedektörü yok metal dedektörüde yok tek söliceğim tüm dedektörler gaz tenekesi dedektörüdür ayrım olanlarda herşeye öter olmayanlarda ...vlf sistemler iyi ayırır pulseler derindir ayırmaz lafları boştur örnek veriyorum whites v3i ile çıkarsın araziye heryeri köstebek gibi eşeler durursun tenekeler çiviler he arada gümüş altında bulabilirsin ama sölemek istediğim ayrım diye bişey yok dedektör denen saçmalık herşeye öter tamamen para tuzağı başka bişey deil ...iyiki dedektörünü sen kendin yapıyosun altın ayrımı yapabilecek bir devre üretebilirsen gerçekten köşeyi dönebilirsin bunu yapan bir adam var amerikada youtubede videoları var adam sahilde kumda altın topluyo dedektörü ile altını hiç affetmiyo hemen buluyo.... zaten altın arama dedektörlerinde bir takım yasal yaptırımlar var tüm dünyada adamlar istedikleri gibi cihaz kimi zaman üretemiyo belki bilirsin ... sözüm şu dedektör almak değil yapmak mantıklı ama bu yapacağın dedektördeki devre vs ayrımlı olursa çok çalışıp bu işi iyi kavrarsan altına duyarlı bi dedektör kendine üretebilirsen o cihazı sadece kendin kullanır köşeyi dönersin umarım başarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 19 Şubat 2015; 1:39:23 >

• isa-80 kullanıcısına yanıt
    yenıden atıyorum kardesim pıyasadakı tek para dedektörleri işini haleder altın vs işte hepsı degl sadece orjınalı diyim renkten fark edersin sadece yokasa yandın gıtı ve resmi test ederken arazıde cektım
     metal define dedektörü

• Arkadas cumlelerde ne nokta var ne virgul. bise anlasilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ün radyo Ü kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun deişik olmuş sanırım resimde sağda biyeri kazmışsın bulabildinmi bari bişey :) altın bulmak istiyosan kendin yapıcaksın dediğim gibi öle bi cihaz henüz seri üretimde yok olsada yasalar gereği zaten üretselerde satışa çıkmasına izin vermezler ...avm lerin girişinde garrett dedektörler var üstünde ne olsa öter hani oda bi nevi metal dedektörü artık güvenlikler bıkmış ötsede bakmıyor malum bu dedektör işi böle bişey herşeye öter köstebek gibi heryeri kazcaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa-80

hayırlı olsun deişik olmuş sanırım resimde sağda biyeri kazmışsın bulabildinmi bari bişey :) altın bulmak istiyosan kendin yapıcaksın dediğim gibi öle bi cihaz henüz seri üretimde yok olsada yasalar gereği zaten üretselerde satışa çıkmasına izin vermezler ...avm lerin girişinde garrett dedektörler var üstünde ne olsa öter hani oda bi nevi metal dedektörü artık güvenlikler bıkmış ötsede bakmıyor malum bu dedektör işi böle bişey herşeye öter köstebek gibi heryeri kazcaksın :)

Haberlerde hiç denk gelmedinizmi hırsızlar dedektörlerle ziynet eşyalarını bulduğunu, polis kayıtlarına geçmiş olaylardır bunlar ayrım yapmasa nasıl bulacak altını
  • hanım eller H kullanıcısına yanıt
    işte ötüyor herşeye.... ses verdiği herşeye tek tek bakarsan bulursun gözünle görmeden inanma ben kullandım testinide define forumlarında yazdım altın arama dedektörüyle altın bulan tr de bulamazsın ancak çok eşeleyen bulur oda canına okuduktan sonra bi anlamı yok dünya kadar gez yakıt yol masrafı vs 1000tl harca 300tl lik 1 tane yüzük bul iş deil youtubede testlerini izlediğinde videoların %90 ı yalan denizidir yerli videolarda genelde bilezik kullanırlar bunun nedeni ortası boş cihaz ona öter ancak cumhuriyet altını yada külçe altın koy ötmez örnek dedektörü çivinin üstüne getirir ayrımlı modu açarsın sözde sadece altına yada değerli metale ötmesi gerekir bu modda... çiviye tutarsın ötmez fakat çivi dışındaki demir değersiz olan herşeye altın sinyali verir sen altın modunda sanırsın aslında o sadece gösterdiğin tek bir nesneyi değersiz olarak tanır ve onun dışındakilere değerli sinyali verir eşelemeye devam edersin sonu hep hüsrandır he satıcılar överde över ne defineler neler buldular bun cihazlarla gibi halk arasında konuşulan hayali hikayeler uydururlar ..bir metal dedektörü altına sadece all metal yani ayrımsız modda öter buda çivi mineralli toprak kola kapağı vs herşey dahil ötmesi demek kısaca altın bulma şansın milyonda 1 den daha düşüktür bu işin sahtekarlıkları saymayla bitmez bu işte altına duyarlı sektörde ciddi bir ismi olan minelab var bir araba parası olan gpbx 5000 en iyi modeli ise enteresan ama 14 ayar altına ötmüyor... bu işle hobi olarak uğraştım sonuç alamadım 15-20 milyarlık cihazlar kullananlarla sohpet etme imkanı buldum bu işten dedektörle define bulan da duymadım duyanda olmamış hep orda şu dedektörle şunu bulmuşlar şurda bunu bulmuşlar muş muş muş gider ne bulan nede şahit olan yoktur çünkü altın arama dedektörü define dedektörü diye palavradan tabir edilen cihazlar gerçekte sadece metal dedektörüdür oda dediğim gibi eşele dur ne çıkarsa bahtına bahsettiğimiz metal dedektörinde en iyi yapılacak tek şey tek para avcılığı dır onu bulur affetmez oda iyi bi cihaz olursa... he bu işler zevk işi bozuk para toplamayı seviyosan alınabilir sevmiyosan uzak durmak en hayırlısıdır hayatı yalan olan dedektörcülerin eline düştünmü hem paran hem zamanın ziyan olur gider definenin bir dili yöntemi var sonuçta kaya mezarı tümülüs vb gibi bu tarz yerlerde define bulunur bunun için prof bir arkeolog yada en az onun kadar bilgi sahibi olmak gerekir kayaların üzerindeki işaretlerin anlamları vb gibi bir çok terime ve nerde olacağına ciddi anlamda hakimsen vede şansında yaver giderse ancak bir sonuca ulaşabilirsin gerisi uydurma bir yalan silsilesidir

• kesici61 kullanıcısına yanıt
    kardeş senin türkcen az gibi ilahi noktalı virgulü yazıları kızlar ister
  • ün radyo Ü kullanıcısına yanıt
  • Beyler bu dedektörler nasıl,tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ,

Bir metal altın arama dedektörü yapmak kolay değil hemde hiçdeğil bir sürü devre ve uğraş gerektiren bir şeydir
    Dilerseniz sitemizi ziyaret ederek daha iyi bilgi verebiliriz. Kendi atolyemizde göstermek isteriz.
     metal define dedektörü
  • Birden fazla dedektör çeşidi vardır. Hedeflenen objelerin cinsi gibi arama şartları ve arazi yapısı da farklılıklar gösterir.En iyi işlev gören dedektör insanın ihtiyacına göre belirlenmelidir. Her bir dedektör kendi içinde extra özelikler sergiler. Önemli olan ihtiyacımıza ve yapacağımız işe göre en uygun dedektörü seçmektir. Her ddektörün kendine has özellikleri vardır. Mesela genel olarak dedektörler büyük çaplı nesneleri- altın-gümüş vb tespit etmek içindir, Genel olarak küçük çaplı ve mineralli yerlerde (kaya gibi) küçük çaplı işlere fazla meşguliyet vermemek gerekir. Define dedektörü bu tarz büyük çaplı nesneleri bulmada kolaylık sağlar.
    Çünkü gayet derin ve oldukça büyük arazideki yeraltında gizli nesnelerin bulunmasına çok kolay yardımcı olur. Ve bir üst düzey define dedektörü her türlü nesneyi ayırt eder. (metal-altın-bronz) vb. fakat bunlardan farklı olarak Altın dedektörü de mevcuttur. Altın metallere karşı oldukça hassasiyet gösteren bir dedektördür. Define dedektörüne göre daha özel prensipte ve küçük nesneleri bulmada daha kolaylık sağlayacak şekilde üretilmiştir. Define dedektörüne göre daha küçük nesneleri çok kolay bulabilir.
    Define dedektörü sayesinde geniş alandaki deniz, ırmak kenarı, sahillerde vb gelişmiş teknolojik dedektörler kullanılarak bütün madeni para altın vb şeyler çok kolaylıkla bulunabilir.
    Her çeşit dedektörün amacı farklı olmakla birlikte, en iyisi bu denileni yoktur. Çünkü her sdedektör kendi özel alanında kullanılır. Dedektörler çeşitlendiği için çeşidine göre iyi ya da kötü olarak değil kalitesine göre değerlendirilmelidir. Dedektör kullanırken çok dikkatli olunmalıdır. Herkes doğru kullanamayabilir. Ve beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir.
    Bunun için de dedektör satın alırken alanında uzman kişilere danışılıp, kullanımını tamamiyle öğrenmek gerekir. Bu sayede sağlıklı ve yüksek performanslı iş çıkarmış oluruz.

Dedektör, Altın arama

• ojodedektör O kullanıcısına yanıt
    hocam yok mu şöyle sağlam bir şey yapalım. ben kesinlikle yapmayı düşüyorum ama bobin kısmı kafamı karıştırıyor sağlam bobinajcı arkadaşım var bir şey bulursak orada yaptırrım uç kısmını, geri kalan devre analog mu olur digital mi farketmez hepsini yapabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.