Şimdi Ara

Metacafe paramı dağıtıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar metacafe videosu 2000 hit alan herkese 5$ mı veriyor? Bu parayı alan varmı? Bu uygulamayı yapan başka site varmı?

• dostum ben de metacafe senin paranı almış kaçırıp millete dağıtıyor sandım yanlış yazdığından dolayı.

doğrusu Metacafe para mı dağıtıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

dostum ben de metacafe senin paranı almış kaçırıp millete dağıtıyor sandım yanlış yazdığından dolayı.

Ben konuya hiç bu açıdan bakmamıştım.Ama değişik bakış açılarına saygım var Yokmu arkadaşlar bilgisi olan bu konuda??????
  • Evet ama her videoyaya deil senin kendi evinde yaptigin kisa filmlerden olmasi lazim hem paya bi hit almasi lazim hatirliyorum ReelStunts diye biri yaklasik 5 bucuk milyon kisi seyretmis diye 22.000$ aldi.
  • Bende aşağıdaki yazıyı buldum.Ama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum.Yani diyelim kısa film çektik koyduk milyonlarca hit aldı.Para alabilmek için ne yapmak gerekiyo?

Youtube para dağıtıyor

07 Mayıs 2007 Pazartesi 09:45
    İçeriğini kullanıcılarının oluşturduğu web sitelerinin hızla yaygınlaşmasıyla birlikte kızışan rekabet geçtiğimiz yıl Google’ın satın aldığı YouTube’u da harekete geçirdi.

İnternet kullanıcılarının gönderdiği görüntüleri kendi sitesine çekerek, ziyaretçi sayısını artırmayı başaran YouTube şimdi bu görüntülerden elde ettiği reklam gelirlerini amatör videocularla paylaşmaya hazırlanıyor. YouTube bu gelir paylaşım modeline ilk etapta videosu en fazla tıklanan 30 amatör yapımcıyı dahil etmeyi planlıyor.

6 AYDA 500 BİN DOLAR
    Amerika’da üyelerle gelir paylaşımını ilk kez başlatan video paylaşım sitesi Metacafe’nin Başkan Yardımcısı Allyson Campa bu modelin en iyi içeriğin kendi sitelerinde yer almasını sağlamak için hayata geçirildiğine dikkat çekiyor. Campa, modelin uygulandığı 6 ay boyunca üyelerine 500 bin dolar dağıttıklarına dikkat çekerek, "Bu süre içinde paylaştıkları görüntüler sayesinde 21 üyemiz 5 bin doların, 9 üyemiz de 10 bin doların üzerinde gelir elde etmeyi başardı" diyor.

20 BİN BARAJI VAR
    Bir videonun her bin kez izlenişinde, yapımcısına 5 dolar kazandırdığını da belirten Campa, "Ancak, bir videonun ödüle layık görülmesi için öncelikle 20 bin tık almış olması önem taşıyor. Üyelerin gelir elde etmesi de bu 20 bin ziyaretçiden sonra sözkonusu oluyor" diyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: collossus

quote:

dostum ben de metacafe senin paranı almış kaçırıp millete dağıtıyor sandım yanlış yazdığından dolayı.

Ben konuya hiç bu açıdan bakmamıştım.Ama değişik bakış açılarına saygım var Yokmu arkadaşlar bilgisi olan bu konuda??????

Dostum hala yokmu diye yanlış yazıyorsun. YOK MU? ayrı yazılır. Hatırlatayım da gençlerimiz yanlış alışmasınlar ağebeylerine bakarak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: collossus

quote:

Dostum hala yokmu diye yanlış yazıyorsun. YOK MU? ayrı yazılır. Hatırlatayım da gençlerimiz yanlış alışmasınlar ağebeylerine bakarak.

Cevap yazmim ("yazmayayım" la vakit kaybetmedim) dedim ama neyse.Bir zamanlar bu uyarıları bende yapar yazılarımı kitap gibi yazardım dilbilgisi kurallarına uyarak.Ama şu an acil cevaba ihtiyacım var ve bunlarla uğraşamam.Ayrıca forum dili msn diline benziyor artık çoğunlukla benimde kolayıma geliyor.Açıkcası uğraşmakta istemiyorum.Artık msn deki gibi yazıyorum.Buda benim tercihim olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu gün kaçıncı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.