Arkadaşlar, dün akşam bi muhabbet kuşu aldım. 2 aylık açık mavi ve üzerinde siyah benekleri olan bi kuş. İsmi Rıfkı :) Konuya gelelim, Dünden beri yem yemiyor, yemliğini sürekli kontrol ediyorum. ama kabuk göremiyrum. sadece kafesin altına fırlatıp attığı yemler var onlar da yenmemiş :S Acaba kabuğunumu kıramıyor ???? Dünden beri hiç ötmüyor :S olduğuı yerde saatlerce duruyor :S bide biraz önce bi ayağını içeri soktu, tek ayakla duruyo :S ya acaba nedendir ??? çok tatlı bi kuş, ölmesini istemem. Yardımcı olursanız sevinirim. Bekliyorum ????
Bekle
Bi tane dişi al bak nasıl yiyo
Kafesi Yan Yatır 5 Dakka Sonra Sonucu Buraya Yaz
Bekliyorum :S
muhabbet kusu tek ayak uzerinde dinlenir ve uyur diger ayagini karnina dogru ceker hatta :) biraz bekle duzelmesse googlede muhabbet kusu ozelliklerinden bak..nasil beslenir nasil uyur hepsi yazar
kabuksuz yemi dene bir de.ayağını yaparlar öyle onda problem yok,tellere haşlanmış patates,marul,peynir,ekmek falan sıkıştır.oda soğuksa ısıt biraz,yeni olduğu için alışma sürecinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Efhialtes.
muhabbet kusu tek ayak uzerinde dinlenir ve uyur diger ayagini karnina dogru ceker hatta :) biraz bekle duzelmesse googlede muhabbet kusu ozelliklerinden bak..nasil beslenir nasil uyur hepsi yazar
Ayakları düzeldi :D şimdi 2 ayağını kullanıyor.. Kafesi yan yatırdım yine hareketsiz bekliyo :S hiçbi değişiklik yok
quote:
Orijinalden alıntı: halo12
Ayakları düzeldi :D şimdi 2 ayağını kullanıyor.. Kafesi yan yatırdım yine hareketsiz bekliyo :S hiçbi değişiklik yok
Alıntıları Göster
kafesi falan yan yatirma dalga gecio..insan degil onlar...kabuksuz yicek kullan sicakta tut hatta odayi kapat iceriye sal dolansin biraz..uyurken kaldirir ayagini
quote:
kafesi yan yatır 2 dakka salla bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
kafesi falan yan yatirma dalga gecio..insan degil onlar...kabuksuz yicek kullan sicakta tut hatta odayi kapat iceriye sal dolansin biraz..uyurken kaldirir ayagini
sakin ol reizz.
kuşun ismini değiştir düzelir. psikolojik çöküş içerisinde şuanda.Maviş felan koy zıplar oynar uçar.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -QaRizMa-013-
quote:
kafesi yan yatır 2 dakka salla bakalım
Alıntıları Göster
Valla ben odaya salmaktan korkuyorm. daha yeni kendini duvarlara cama falan vurmasın??? korkuyo zaten yaklaşınca falan :S
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
quote:
Valla ben odaya salmaktan korkuyorm. daha yeni kendini duvarlara cama falan vurmasın??? korkuyo zaten yaklaşınca falan :S
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ben kuş bakmayı hiç bilmiyuorum size ilgilenirler dediler bende başvurdum. Dalga geçicekseniz yazmayın bişi... :@
quote:
Arkadaşlar ben kuş bakmayı hiç bilmiyuorum size ilgilenirler dediler bende başvurdum. Dalga geçicekseniz yazmayın bişi... :@
Alıntıları Göster
Doğru düzgün bi yardım edecek yok galiba :S
quote:
tamam dostum özür dileriz kusura bakma şaka yapalım dedik
sen biraz bekle bu forumda besleyen çok kişi var mutlaka yardımcı olacaklardır