Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.715
Cevap
147
Favori
121.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4xvr ücertsiz denedim kurulmadı bu nedenle yazmıştım.

smb ile plexy kullanıyorum ben de.

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Bende bir sorun olmadı. Amaze file manager tarzı bir uygulama ile sistem uygulamaları listesine ulaşıp önbellek ve aplikasyon verilerini temizleyip kaldırın. Sonra tekrar kurun. Muhtemelen sorun çözülecektir.

• Merhaba Quest 3 İle Araniza Katilmis Bulunmaktayim Üst Kısımlari Baya Gezdim Ama Bulamadim 30$ İndirim Kodu Hakkinda Bilgi Halen Gecerlimi Yoksa Bir Yolmu İzlememiz Lazim Kodu Almak İcin Tesekkur Ederim Cevaplar İcin 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. 30$ indirim kodu için bilgi sahibi arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim. Biraz gezindim sanırım başka bir arkadaş bu kodu yollamalı. Şimdiden teşekkürler

• @Thanoss ve @TofixGX mesaj attim hocam

• NePhThYs kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben de uzun zamandır Samsung Odyyse+ VR kullanıyordum. Bugün Meta Quest 3'e geçtim. 30$ indirimi için yardımcı olabilir misiniz?

Ek olarak şu sorularım var;

Bilgisayara kablosuz bağlanmak istiyorum, burada microsoft flight simulator ve DCS oyunlarını oynamak için Virtual Desktop diye uygulama varmış. Ancak ücretli bunların ücreti tek seferlik mi? Kırma vs. yöntemlerle yüklemek mümkün mü?

Tavsiye ettiğiniz uygulama ve ayarlar var ise dinlemek isterim.

Teşekkürler.

• FIRATBISKIN kullanıcısına yanıt

Kablosuz baglanti icin metanin kendi ucrersiz ozelligi var, airlink diye geciyor. Virtual desktop da mumkun ancak bence airlink'i denedikten sonra dusunun. Ya da ikisini de deneyin; iade politikasi steam ile benzer neticede. Bazi bilgisayarlarda airlink bazilarinda virtual desktop daha iyi calisiyor.

Virtual desktop'in kirilabildigini duymustum ama yapmadigim icin fikrim yok.

Referral icin mesaj attim.

• NePhThYs kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• Bu bizim bölgemiz de yok herhalde değil mi? Bulamadım uygulamayı. Nba lig pass var bende çünkü böyle izlemesi keyifli olur.

Meta Quest 3 [ANA KONU]Meta Quest youtube
    Discover the ultimate NBA experience with the Xtadium app Meta Quest. Feel the energy of live games in immersive 180° VR or check out NBA League Pass in Xtadium and turn your home into a sports bar by watching multiple games simultaneously in mixed reality.
    https://www.youtube.com/watch?v=Gu0svxhZe5c
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt

kisa cevap yok. bu uygulamayi ben cihaza vpn kurarak kullandim ancak baglanti hizi kotu oldugu icin tecrube iyi degildi.

• 30$ indirim kodu ile ilgili yardımcı olabilecek birisi var mı? Teşekkürler.

• Meta quest 3e harici hard disk i bağlayıp içindeki filmleri izleyebiliyor muyuz.?Harici hard diski tanıyor mu.? İlla ki filmleri içine mi atmamız gerekiyor..Evde pc yok o bakımdan soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox gamepass için P1 hakkını mı yoksa P2 hakkını mı almak gerekiyor? Deneyen oldu mu acaba 😂

• beytug16 B kullanıcısına yanıt

APK kurup dosya yöneticisi ile harici diskteki dosyaları görebiliyorsunuz. Oradan dahiliye kopyalanıyor. Tak çalıştır yok gibi düşünün.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Tşk ederim hocam..Bu arada vr videoların gerçek görüntü netliğini ve kalitesini alabilmek için kesinle yüksek gb.lı olanları indirip cihaz üzerinden öyle izlemek gerek..Diğer türlü görüntü çamur gibi hiç tatmin edici değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8K ve 6K'dan aşağısı gerçekten tat vermiyor. Özellikle 180 ve 360 derece videolarda olmazsa olmaz. Ben bilgisayara indirip paylaşım ile kullanıyorum. Kablosuz ağ ayarlarım iyi olduğu için yüksek bitrate videolar sorunsuz kullanılıyor.

Meta Quest TV aplikasyonu içinde gerçekten yüksek kaliteli videolar mevcut. Örneğin yeğenlerim Black Pink konser görüntülerini istedi. Denedik, en yüksek kaliteyi seçince gayet güzel görünüyordu.

Bazı videolar ise 1080p'den hallice. Bulanıklık görünce kapatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 13 Şubat 2024; 16:14:35 >

otg desteklİ type c usb flash disk çalışıyor ama kendi hafızasındaki ya da ftp serverdaki akıcılık olmuyor (yüksek kaliteli videolarda takılma oluyor). Belki daha hızlı otg destekli olan varsa (ssd hızında flash disk gibi) direk başlığa takılıp denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebegen -- 14 Şubat 2024; 14:39:49 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Dosya paylaşımını nasıl yapıyorsunuz gözlükle hocam?

• MKrgz1 kullanıcısına yanıt
  • Büyük ekranlarda 2 maçı birden izleme keyfi bir başka oluyor . Meta Quest 3 [ANA KONU] Paketime dahil olan Tv+ başlangıç paketi fazlasıyla iş görüyor.

Meta Quest 3 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 15 Şubat 2024; 9:15:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.