bende de oculus uygulamasını pc de açıp kablo ile bağladığımda bana da "bilgisayarın güncellenen minimum teknik özellikleri karşılamıyor bu durum düşük kaliteli bir vr deneyimine neden olabili" diyor. Kullandığım laptop 4090 ekran kartlı. nasıl uygun olmaz ilginç. ama gayet güzel çalışıyor |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (18. sayfa)

-
-
Bende de masaustu 4070 li sistem var 4k da sorunsuz oynuyorum normal pc oyunlari. Fakat quest uygulamasinda ayni uyari bana da cikiyor kablosuz baglanti yapiyorum ben sizden farkli olarak. Kablolu baglayinca daha mi iyi bir deneyim oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oculus uygulamasının adı son güncelleme ile Meta Quest Link adını aldı. Açıklanan detaylara göre 4000 serisi ekran kartları desteklenen ekran kartları listesine eklenmiş. Güncellemeye rağmen hala hatalı gösterim olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Şubat 2024; 19:19:3 > -
Tykeyoutube
Brief vid to show some updates to my Meta Quest 3 mixed reality Unity project. The NPC is moving around by itself, I'm not using the VR controllers. This was implemented using the Meta Scene API and Unity AI Navigation. Please note, for some reason the video audio isn't in sync with the visuals so the NPC lip sync looks off, it's fine in reality. (Yes I know my home needs re-decorating :-/ lol )https://www.youtube.com/watch?v=U1Gc7D79PBQ -
Merhaba. İlk defa quest alma niyetim var. Sahibinden üzerinden almayı planlıyorum. Ortalama 18 bin lira fiyatı var.
2 ile 3 arasında kaldım. Temiz ikinci el 2’lerin fiyatı 10 bin lira civarında.
Hangisini seçmeliyim bana yardımcı olur musunuz? Özel bir beklentim yok sadece deneyimlemek istiyorum. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben markonshopdan aldım sıkıntısız geldi
-
-
bu gelse efsane olur
Freeaim VR Shoesyoutube
Freeaim’s affordable and easy-to-use VR Shoes let you walk naturally in VR across infinite distances and in any direction, while keeping you safely inside a small area. Our aim is to provide incredible immersion and realistic VR movement to gaming, fitness, training and more! We are solving mobility & immersion in VR with personal autonomous robotics! It's another update video. In this video we talk about how we've worked on making the shoes more stable for turning in place and sidestepping, support tiny steps better, sync fields between the Steam VR menu and mobile app, and more! For news on how to get your VR shoes, please sign-up to our newsletter at: https://www.freeaim.com/ People in the video have prior experience using the prototype VR shoes, or if they are new users, they have been given guidance while being supervised and they accepted any risks. #virtualreality #gaming #vr #quest2 #steamvr #startup #vrgaming #immersive #fps #fpsgames #fundraising #vrexperience #vrtraining #steam #questhttps://www.youtube.com/watch?v=FbS3_mbh7_g&t=0s -
Bilal kardeşim teşekkürler. Deniycem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güncellemeden sonra bende gitti bu uyarı (4060 ti)
-
Bana da yardımcı olur musunuz
-
30 dolar indirim için yardımcı olur musunuz
-
Mesaj attim hocam
Merhaba arkadaşlar bir kaç saat kullanılmış meta quest 3 512gb var satılık ilgilenen olursa...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Meta Quest+ üyeliği aldığımızda tüm oyunlara erişebiliyor muyuz yoksa her ay vereceği 2 oyunla mı yetineceğiz?
-
Fiyatınız nedir?
iptv gibi vr 360 yayın yapan kanallerı steam virtusl destop ile 3 boyutlu izleniyor ama kumandaların işlevi yok buna çözüm var mı? normalde vr nideo indirip izlediğimde yada deovr da kumanda ile yakınlaşıp uzaklaşabiliyorum. ama bunda olmuyor? bsşks spp ys ds bsşks çöxüm ulsnınıx vsr mı
-
Aldığınız tarihten itibaren verilmeye başlanan oyunlara erişiminiz oluyor. Ne kadar uzun süre üye olursanız o kadar oyun birikecek. Daha öncesinde verilen oyunlara erişim yok
Selam üstad, oled c1-samsung q990c-zidoo z9xpro kullanıyorum, LG kullanıcılardan takipteyim.
Bazı araştırma ve denemeler yaparken bu medya playere denk düştüm.
oyun vs oynamıyorum, tv 3d değil ama gerek zdmc gerek zidoo ev sinema medya oynatıcılarını gerekse vlc ve birçok apk uygulamalarını denedim. henüz zidoo yazılım güncellemiyorum son olan beta.
TV nin+zidoonun+soundbarın birlikteliğinde bu medya player iyi bir seçenek gibi bu konuda öneriniz nedir?
zidoo tam bir android serbestisi yok android 11 yüklü ama zidoo onun üzerine kendi işlemlerini yapıyor. Androide kuruluyor mu?
Bu konu ile ilgili diğer yazılarınızı da okudum,TR altyazı gibi, bir platformda (reddit) bir geliştirici kodi ve stremio üzerine xml ile local medya kullanıcısı ayarlamayı anlatmış kodi ve stremioda yapılan işlemle onlarda çalıştıracağınız film için ana medya player ataması yapıyor ve direk 4xvr den başlıyor filmler vs.
Vereceğiniz bilgiler doğrultusunda bir deneme yapmak isterim.
Teşekkürler
-
Sorduğunuz cihaza sahip değilim. Hiç araştırmadım. Bu yüzden bilgi sahibi olmadığım konu hakkında yardımcı olamam.
Ben bilgisayardan KODI'yi DLNA sunucu olarak açıp cihazdan dosyalara öyle ulaşıyorum. Evdeki tüm cihazlarım filmleri ve altyazıları görüyor ancak Quest'teki 4xvr ve diğer hiç bir medya oynatıcı KODI DLNA sunucudan altyazı dosyası çekemiyor. Zaten DLNA sunucularda normalde bu desteklenmeyen bir özellikmiş.
Bu yüzden Windows'ta ilgili klasörleri paylaşıma açarak SMB sunucu olarak kullanmaya başladım. Tüm sorun çözüldü.
LG SMB desteklemiyor bu yüzden televizyondan içerik tüketmek için yine KODI'yi kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 11 Şubat 2024; 16:52:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X