Ooo sende mi? Evet bendeki cihazda hemen fan çalıştırmaya başlıyor. Kafasına göre çalışıp duruyor. Hesap aynıysa ve meta mağazasından aldıysan zaten indirilmeyenler de görünüyor olması lazım. Oradan tıklayıp indirmen yeter. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Şubat 2024; 15:24:39 > |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (21. sayfa)

-
-
virtual desktop bende steam de mevcut almıştım bu bahsettiğiniz direk başlığa mı kuruluyor pc bağımsız mı ?
bir farkı varmı varsa almaya değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebegen -- 18 Şubat 2024; 15:5:11 > -
Bobovr ile Aubika arasında kaldım. Aubika 8000 mah, Bobovr 5300 mah ve fiyatları da aynı. Aubika daha iyi gibi duruyor ama bilemedim. Kullanıp da deneyimleyen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar virtual desktop uylamasında 3 boyutlu filmlerde altyazı ekranın sağında ve solunda yarım yamalak görünüyor, bunun çözümü varmıdır?
-
Steam'deki virtual desktop kablosuz çalışmıyor diye biliyorum. Gözlüğe direkt kurulan kablosuz çalışıyor
Bende quest 3 alarak aranıza yeni katıldım. 30 dolarlık referral için pm atabilirmisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PM attım hocam
Quest 3 konusunda zayıf olduğumdan sizlere sorum olacak. Ben şimdi Arizona sunshine 2 yi oynamak istiyorum. Oculusun kendi sitesinde 50 dolar. Steamde ise 30 dolar. Steamden aldığımı düşünürsek gözlükte nasıl oynayacağım. Kablosuz bağlanabilir miyim? Steamda minimum PC özelliklerini yazmış. Benimki uymuyor. 3 sene önce aldığım Excalibur 1650 ekran kartlı bir bilgisayar. Boşuna alıp oynayamamak adına soruyorum. Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler
pc desteklemiyorsa oyun kasar muhtemelen düşük ayarda da grafik leş olur. pc den oynamak için link bağlantı şart. kablolu yada kablosuz deneyebilirsin. kablosuz için iyi bir wifi lazım (i kesilme olmasın ( zaten pc de kesilebilir bir wifi ekleme bence direk kablo dene)
ben senin yerinde olsam başlıktan oynardım direkt. hatta korsan da yüklenebiliyor ben öyle oynayıp bitirdiydim
-
Merhaba
Quest 3 yeni aldım. Daha önce Quest 2 dereceli gözlükle kullanıyordum. Ve kutu içeriğinde gözlük takanlar için bir aparat vardı. Quest 3 de bu aparat çıkmadı. Mutlaka almak gerekiyor mu, yoksa Quest 3 de lensleri koruyan bir yapı mı var?
-
Merhabalar, bu konuyu bende araştırmıştım.
Aşağıdaki şekilde ürünler kullanabilirsiniz.
aliexpress.com
212.14TRY 20% OFF|Meta Quest 3 reçete lensler için Anti mavi miyopi Lens hızlı sökmeye manyetik çerçeve cam Quest3 VR aksesuarları için| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005006209760203.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.7eaa187aL72b6O&algo_pvid=4f84e6a0-57fa-471e-8fb9-528143f31604&algo_exp_id=4f84e6a0-57fa-471e-8fb9-528143f31604-0&pdp_npi=4%40dis%21TRY%21265.17%21212.14%21%21%218.10%216.48%21%402101fb1117083438865977479e8f93%2112000036290583949%21sea%21TR%21795239153%21&curPageLogUid=vwWF0ZWSCR15&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A
-
quest 3 gözlük içinde yanlarda gözlük takanlara mesafe sağlayan bir ayar var. 4 kademeli nokta halinde görürsünüz. Quest 2 deki gibi ayrı bir parça değil.
-
şu an alma aşamasındayım ama şuu sormak istiyorum. meta mağazasında herşey ciddi manada pahalı ( aslında ahalıdan ziyade dolar kurundan dları ) yani 2-3 uygulama bir kaç oyun ekledin mi güzel oara edecek gibi. ücretsiz alternatif vb bulunabiliyor mu uygulamaların ? özellikle film izleme yada virtual desktop gibi uygulamaların. dışarıdan uygulama yüklenebilior mu ?
-
Bende yeni sayılırım ancak ücretsiz uygulamalar haliyle daha basit. Bazılarını da ücretsiz indirdikten sonra uygulama içi satın alıma dönüyor. Telefonuna Meta Quest uygulamasını indirerek markete göz atabilirsin.
Ücretsiz olarak Asgard's Wrath 2 veriyor. Virtual Desktop referans koduyla alırsan %25 indirim yapıyor. Aynı şekilde ilk kurulumu referans koduyla yaptığında 30 $ kadar bir bakiye veriyor. Bu 30 $ olayı Türkiye de geçerli olmadığı için VPN ile ya da Yurtdışındaki bir tanıdığınıza onaylatmanız gerekiyor gibi bir durum var.
Aldığınızda referans olayını halledemezseniz yardımcı olmaya çalışırım.
-
çok teşekkürler hocam. aldığım zaman takıldığım yerlerde tekrar yazarım size.
-
Bu ilk defa kullanan herkesin başına illa gelir düzenli kullanım ile alisilabilecek birşey.
Bu artırılmış gerçeklikle alakalı önerebileceğiniz uygulama ve oyunlar varmı arkadaşlar. Evin odasını görüp oynanabilen oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenturk1750 -- 20 Şubat 2024; 11:49:31 >
Sanırım bu şekilde yeni çıkmaya başladı.
Quest3'ün bunu tanıttığı bi oyunu vardı, ismini hatırlayamadım, odanızı önce taratıyorsunuz, sonra tavanı kırıp uzay gemisi yere veya masanıza iniyor. Küçük top şeklinde tüylü uzaylı yaratıklar mekanı basmaya başlıyor, duvarları falan kırıyorlar, siz de onlara ateş ediyorsunuz. Tabi masa, koltuk vesaire ne varsa tanıyor, birisi size koltuktan zıplamaya çalışıyor mesela, bir diğeri masa ayağı arkasına saklanıyor.
Bu şekilde yapılmış bir de bir çatışma oyunu vardı Counter Strike gibi ama çok başarılı görmedim grafiklerini. O da evin içerisindeki görüntü ile birleştiriyor, koridorda adam avlıyorsunuz.
Ha bir de Lego Bricktales var.
Demeo ve bir oyun daha böyle idi yanılmıyorsam. Masa üzerinde oynuyorsunuz gibi gösteriyor.
-
Quest 3 ile gelen bedava First encounter
Drop Dead: The Cabin – Home Invasion
Stride Fates
Cubism
The Thrill of the Fight VR
Blaston
Eleven: Table Tennis
Demeter
uploadvr
Best Mixed Reality Games & Apps On Quest 3 – Top MR Experiences To Try Right Nowhttps://www.uploadvr.com/best-mixed-reality-games-quest-3/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 20 Şubat 2024; 12:38:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X