Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.613
Cevap
140
Favori
113.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iptv stream player apk kurdum çalıştı. ama iptv kanallarda bir kaç vr yayın yapan kanal var onları nasıl vr izleyecem bulamadım. l r 2 parçalı gösteriyor. ip tv de de ona göre bir ayar yok.

• eger android uygulamalarini kolayca yukleyecek bir yol ariyorsaniz sidequest ile bir android app store uygulamasi yukleyin, ornegin ben apkpure yukledim. sonra bu uygulama uzerinden diger android uygulamalarini kurabilirsiniz.

• Arkadaşlar meta quest 3 almayı planlıyorum. Klavuzpazar, Markonshop sayfalarında satılıyor. Sizce güvenilir midir bu siteler?

• google earth vr denemeyen varsa denesin. baya güzelmiş oculus da vpnle konum değiştirmek gerekiyor ülkemizde kullanılamıyormuş.

• emrebegen E kullanıcısına yanıt

Quest Pro için kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Ben Quest 3'e yükleyememiştim.

Desteklenen Platformlar Rift S, Rift, yazıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Şubat 2024; 23:59:37 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

quest 3 de de calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Siz söyleyince belki güncelleme ve Quest 3 desteği gelmiştir diye tekrar denedim. VPN ile de olmuyor. Mağazadan satın alıp hesabıma eklediğim halde indirilmeyenlerde bile görünmüyor.

Nasıl yaptığınızı paylaşırsanız biz de aynı yolu izleyelim.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

1 - vpn ile konum değiştirin ben almanya seçtiydim diye hatırlıyorum ama abd de rahat olur.

2 - kablo ile vr başlığı pc ye bağlayın

3 - pc de oculus uygulamasını açıp mağazadan google earth vr indiriyoruz. uygulama kulaklığa kurulmuyor (yani linkle bağlanmadan gözükmüyor muhtemelen pc ye kuruluyor. ama pc de de göremedim kurulanlarda) quest link ile kütüphaneden açabilirsiniz. bende bu şekilde açıyor

Ben de bundan bahsediyorum. Başlığa kurulmuyor. Pcvr olarak zaten kullanılıyor onda sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. yurtdışından bu model ya da 2 almayı planlıyorum. Çok fazla bi vr bilgim yok arada asetto corsa oynayacağım ve diğer içeriklerini kurcalayacağım. Quest 2 alsam yine de işimi görür mü arada 250 usd fark var çünkü

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt

ben konsolparktan aldım. Sıfır kapalı kutu gönderdiler. Zaten alacağın zaman görüntülü arama yapıyor. Sana gelecek sıfır ürünü gösteriyor. Seri numarasını gösteriyor. Bana öyle yaptı dediği gibi de gönderdi.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-meta-quest-3-128gb-sifir-kapali-kutu-hemen-teslim-konsolpark-1152162173/detay

• BİLALBİLAL_58 B kullanıcısına yanıt

Bilal hocam bilgi iicn teşekkürler.

O ekranın yanlardan kararmasini kapamayi ben bulamadım. Birde bu walking dead de teleport yok mu kontrollerde. Normal analog ile yürümede benim 2 dakika sonra iflahim atıyor :)

• Merhaba

Quest 3 alım yapıldıktan sonra kurulum sırasında 30$ kampanya vardı sanırım. Bu devam ediyor mu? Ediyorsa ne yapılması lazım yazabilir misiniz acaba?

İlave olarak bu 30$ ile virtual desktop ve skybox uygulaması alıyor olmak sizce doğru tercih midir?

Bu uygulamalar için de referans ile indirim vardı galiba değil mi?

Bu referans işi nasıl oluyor?

Sevgiler

• duplexer D kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biraz abartmış ama kullanım senaryosu çok iyi. Meta benzer bir yol izler mi bilinmez.

Himels Techyoutube
    Pushing #applevisionpro to its limits by opening as many tabs as possible. See how it holds up under extreme multitasking. #apple #visionpro #xr
    https://www.youtube.com/watch?v=df0TUKWnMNs
  • bende vr olayı apple vision pro ile gündem olunca erişilebilir olan quest 3 ile 1 hafta önce aranıza katıldım. bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.

-30 dolar kodu nasıl oluyor bana da pm atabilir misiniz?

-ücretsiz oyunu aldım kurdum gayet güzel. bu arada virtual desktop un oculusun kendi uygulaması olan workspace veya immersed den farkı nedir? bu parayı ödemeye değer bir fark var mı?

-pc ile bağlantıda airlink üzerinden gerçekleştiriyorum, kablo hangi durumlarda gerekli? çünkü herkes kablo tavsiyesinde bulunuyor sebebini merak ettim

-sidequest den bahsediliyor ücretsiz oyun ve uygulama indirebilmek için, bunun herhangi bir dezavantajı var mı güvenlik veya online erişimde sıkıntı vb gibi? teşekkürler.

• szhek S kullanıcısına yanıt
  • Selamlar arkadaşlar, Laptopa kablolu veya kablosuz bağlamaya çalıştığımda ekran kartı desteklemiyor diyor, gtx1650 baktığımda desteklemediğini gördüm, bunun bir çözümü var mıdır yoksa Laptopa bağlayamayacak mıyım, ikinci olarak bağlayıp Steam üzerinden oyun oynamak haricinde bağlantının bir ekstrası var mıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de gozluklu veya gozluksuz her iki kullanimimda da ya gozlukte yada quest in lensinde buğulanma oluyor sicak veya terden kaynaklı sanirim. Goruntu kalitesini ciddi etkiliyor bu durum bulanik gibi goruyorum bu sebeple. Buna benzer bir durum yasayan var mi varsa cozumu nedir acaba? Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.