Şimdi Ara

Mesut Özil : Kendimi Alman Olarak Hissediyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamı yetiştir et,milli takımlarında oynat,

tam kendini gösterdiği sırada Türk Milli Takımı peşine düşsün

almanlar için de kötü bişey,almanya da oynaması gerekiyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildsould

Türkiye'ye sokmayın lan bunu.Vatan haini

Ulan anlayıp bilmeden saldırma adama :@

Adam Almanya'da doğup büyümüş, orada yemiş içmiş ne olmasını bekliyordun !

• Vatan Haini demek tabii ki ağır olur, ama Türk Milli Takımında oynamak, para ve şöhretle kıyaslanabilecek bir şey değil. Eğer kendini zaten gerçekten Türk hissetseydi, ne olursa olsun Türk Milli Takımında oynardı. Dolayısıyla Mesut gibi bir Almanın gurur duyulacak bir yanı yok. Benim için Müller'den ya da başka bir Alman futbolcudan farkı yok, hatta diğerlerine göre Mesut daha antipatik. Sakatlanıp, futbol hayatı bitse bile üzülmem, beter olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Vatan Haini demek tabii ki ağır olur, ama Türk Milli Takımında oynamak, para ve şöhretle kıyaslanabilecek bir şey değil. Eğer kendini zaten gerçekten Türk hissetseydi, ne olursa olsun Türk Milli Takımında oynardı. Dolayısıyla Mesut gibi bir Almanın gurur duyulacak bir yanı yok. Benim için Müller'den ya da başka bir Alman futbolcudan farkı yok, hatta diğerlerine göre Mesut daha antipatik. Sakatlanıp, futbol hayatı bitse bile üzülmem, beter olsun

Biraz asiri olmadi mi dersin?
    Hem Mesutu al Tûrk takimina koy.Hiç bir faydasi olmaz!Zaten oynatmazlardi!
    Yani ilginç ve saçma bir cevap olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Vatan Haini demek tabii ki ağır olur, ama Türk Milli Takımında oynamak, para ve şöhretle kıyaslanabilecek bir şey değil. Eğer kendini zaten gerçekten Türk hissetseydi, ne olursa olsun Türk Milli Takımında oynardı. Dolayısıyla Mesut gibi bir Almanın gurur duyulacak bir yanı yok. Benim için Müller'den ya da başka bir Alman futbolcudan farkı yok, hatta diğerlerine göre Mesut daha antipatik. Sakatlanıp, futbol hayatı bitse bile üzülmem, beter olsun

Biraz asiri olmadi mi dersin?
    Hem Mesutu al Tûrk takimina koy.Hiç bir faydasi olmaz!Zaten oynatmazlardi!
    Yani ilginç ve saçma bir cevap olmus

Valla sana göre saçma cevap olabilir, bana göre de senin cevabın saçma, bu yüzden farklıyız zaten

• arkadaşlar biraz ayıp oluyor, nedemek vatan haini ???

adam TÜRKiYE aleyihinde mi konustu? polisimize,askerimize el mi kaldırdı ??
    adam akkıllı bir secim yaptı , ve sonuc ortada: yarı Final...
    hem cebine birsürü para gececek, Avrupanın transfer gündeminde ( ManU,Inter,Barca ), hemde
    Türk oğlu Türk ismiyle Ülkemizi başarıyla temsil ediyor....
  • ya vatanı türkiye değilmişki adamın,kendisi söylüyor?nasıl vatan haini olacak o zaman?laf söylediğiniz sizin de şimdi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

arkadaşlar biraz ayıp oluyor, nedemek vatan haini ???

hem cebine birsürü para gececek, Avrupanın transfer gündeminde ( ManU,Inter,Barca ), hemde

Adam Alman diyoruz hala Türkiye'yi temsil ediyor diyorsunuz pes yani Kendi milletini yani Almanları temsil ediyor sadece

• bir kac sene öncesine vermiş olduğu bir basın acıklamasında, kararının kesinlikle
    Türk kökenine alınmış bir karar olmadığını söylemişti.
    " Evet Türküm, ama ailem 3. jenerasyonda bu ülkede yaşamaktadır.Burada doğdum,burda
    okula gitti, burada futbolu öğrenmeyi yasadım,burada mutluyum ve büyük bir Futbol ekolü
    olan alman milli takımında başarılı olmak icin varım.
    Evet, karardan sonra ülkemden cok tepki aldım ve bu gayet doğaldşr.
    ama almanyada yaşayan gurbetciler benim kararımı olumlu karşıladılar ve beni
    yürekten destekliyorlar ".
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarIyer1-2

arkadaşlar biraz ayıp oluyor, nedemek vatan haini ???

bana mantıklı bir şekilde ülkemizi (TÜRKİYE) nasıl temsil ediyor bi anlatırmısın arkadaşım ?

şimdi soruyorum ispanya , italya , ingilterede mesut'un Türk oldugunu mu söylüyorlar ? adamlar şöyle diyor dimi "Vay be Gerçek bir Türk ve Mesut Almanyada oynamasina ragmen Türkiyeyi Çok güzel temsil ediyor !"
    Sizce böyle mi diyorlar bu tarz ülkelerdeki spikerler. ya komik olmayın Allah aşkına kendi kendimize havalara giriyoruz.

ben yukarda da yazdim bu adamın adı Türk olsa ne olucak , kendi diyo ki "ben Almanım" , "alman gibi Hissediyorum kendimi" ismi Türk oldu diye mi temsil ediyor.

• adam tercihini yapmış, üstelik doğru yapmış ve dürüstçe de ifade ediyor, populizm yapmıyor.
    güzel gözlerinden öpüyorum mesut'um.
  • Orijinalden alıntı: 2000watts

hey hey Laflarına dikkat et bikere. Sen kim oluyorsunda benım Türk'lüğüme laf edebiliyorsun. Sen kimsin ?
    sen kimsin ki benım Türklüğüme ettiğim hizmeti nerden biliyorsun da böyle bir itham'da bulunuyorsun !
    lütfen ettiğin Sözlere dikkat et ve o yazdığın cümleyi hemen düzelt. kimse benım Türklüğüme laf edemez. Sen bile !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 4 Temmuz 2010; 15:22:43 >
  • @bana mantıklı bir şekilde ülkemizi (TÜRKİYE) nasıl temsil ediyor bi anlatırmısın arkadaşım ?

KONUYU BIRAZ SAPTIRACAM AMA BIR ÖRENEK VERMIS OLURUM BU VESILIYLE:

HAKAN SÜKÜR INTERDEYKEN; NIHAT ISPANYADAYKEN, tUGAY INGILTETREDE OYNARKEN
    BIZ TÜRKLER ONLARLA GURUR DUYMUYORMUYDUK ?HELE ATTIKLARI
    HER GOLDEN SONRA

ALMANYADA BIR COK KISI,VATANDAS ALMAN VATANDASI OLDU. SORARIM SIZE: ONLAR SIMDI
    VATAN HAINLERIMI ???

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 5 Temmuz 2010; 22:51:13 >
  • Dostum bak o konu farkli senın vermiş oldugun Türk olupta Dünyanın hangi ülkesine gidipte orada hizmet veren kişiden ben Gurur duyarim.
    isterse Türkiyeden en nefret ettigim adam olsun avrupaya gitsin gurur duyarim mesela Gs'de oynayan Server Çetin sevmiyorum kardeşim ama gitsin avrupada oynasın yaptiklarindan gurur duyarim helal olsun derim. alkışlarım. bu farklı bi konu. bunlar zaten Gerçek Türk Dünyanın neresine giderse gitsin Türkiyeyi bir şekilde temsil ediyorlar.

Siz maçları hangi kanaldan izliyorsunuz TRT'den mi ? Alman kanalından mı ? bunu kim söylüyor merak ettim.

son olarak ben kimseyi ..... ülkenin vatandaşı oldu diye Vatan haini demem. diyenler vardir benı ilgilendirmez. önceki mesajımıda okumussanız eğer kimin hangi ülkenın vatandaşı olduğu kimseyi ilgilendirmez. sadece o kişiyi bağlar.
    ki ben Mesut'a zaten kızmıyorum diye yazdim. kendisi için en iyi seçimi yapmiştir elbet.

Benim tepkim sadece Türk basınına. onları yazdim önceki mesajımda sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum.

• imparator dediğiniz adam .bizi dünya kupasından mahrum bırakan adam yüzünden mesut şu anda türkiye milli takımında değiil..

helal olsun adama .gayet güzel oynuor ve daha 20 yaşında yarı finali gördü..

vatan haini ne demek ya .olur mu öle şey.
  • maçları genelde Alman kanalından izliyoruz. ( ARD veya ZDF )
    genelde burda yaşayan biz Türkler alman milli takımını desteklemeyiz,daha cok
    Mesutun başarısını takip ederiz.Ve inanın : mesutun TÜRK kökenli bir
    oyuncu oldugunu artık tüm dünya biliyor.
    Zaten turnuva biter bitmez memleketi Zonguldaga gitcek,gecen hafta babaannesi
    Rahmetli oldu.

Türkiyede yabancı bir futbolcu " ben Türk gibi düsünüyorum " dese, inanın
    tüm Türkiye bundan gurur ve onur duyar onun icin lütfen mesutun bir kac kelimesini
    yanlış anlamayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 4 Temmuz 2010; 15:29:19 >
  • ben zaten yine yine yine söylüyorum tek tepkim Türk basınına.

ha bide şöyle bişey var. Ben mesutu desteklerim. Ordaki Alman kökenli biri ön plana çikacagına en azından Anası babasi vs vs Türk olan birinin ön plana cikmasini isterim. başarılı olmasınıda isterim,dahada çok olsun.
    Ama Gurur duymak başka bir olay. Neden Gurur duyucam yani Almanyayı Temsil ediyor diye mi ? Türkiyeyi orada sadece kökeni Türk diye temsil ediyor ama Almanyanın BAŞARISI için oynuyor. orda gerçek temsil olarak Almanyayi temsil ediyor Türkiyeyi değil.

peki , 2012 Avrupa Şampiyonasinda A Grubunda Türkiye ve Almanya var mesut Türkiyeye gol atarsa yine gurur duycakmısınız merak ediyorum (bunu art niyetli olarak sormuyorum çünki böyle bir maç var)

bende şimdi BBC'den almanya-arjantin maçini indiriyorum birazdan izliycem, dün izleyememiştim bugun pür dikkat özellikle spikerin söylediklerini dinliycem bakalim ingiliz spiker Mesut hakkında ne diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 4 Temmuz 2010; 16:07:00 >

• Türklükten vatan milletten bahsedenler... Sizler çok mu vatanperversiniz çoğunun forum adı yabancı bir isimden geliyor madem bu kadar milliyetçisiniz forumda kullandığınız isim bari Türkçe olsun çok zor değil.Bir isim kullanmakla olmuyor ama ''ayinesi iştir kişinin işi lafa bakılmaz.'' Naylon milliyetçiler...
  • Türkiye Almanya maçlarında Mesut bize bir kaç gol atıp maçı kaybedince çok gurur duyucam.

Bırakın artık tatışmayı. Adam Almanyayı seçti. Başarılı yada başarısız olmasının Türkiye'ye bir fayda sağlamayacak.

Sorun bizim medyamızda. Adamın herşeyinden pay çıkarmaya çalışıyorlar.
  • podolski,mesut milli marslari soylemiyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.