Şimdi Ara

Mesut Özil : Kendimi Alman Olarak Hissediyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dunya kupasindan once patlak verdi bu mevzu. Dunya kupasindan sonra mi aklina geldi Turk oldugu ve Alman Fedarasyonunun yaptigi irkcilik. Kulliyen kolpa bu Mesut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Hala Alman gibi hissediyor mu?
    Hissediyor. Açıklamasını dikkatli okursanız ilk başlarda Türk değerlerimi ve kimliğimi koruyorum derken ilerleyen paragraflarda madalyalar aldım elçi oldum ama beni hala Alman kabul etmiyorlar diyor. Adamın tek derdi tamamen Alman olabilmek. Açıklama üzerine uzunca yazmaya gerek görmüyorum klasik mağdur edebiyatı. Devlet büyüğü abilerinden öğrenmiştir. Almanlar (hem Merkel hem Federasyon) şimdilik pek yemiş gibi durmuyor.

Çağ açığ çağ kapayan yüce devrimci balonumuz açık kapı bırakmayı da ihmal etmemiş tabii. "Irkçı muamele devam ettiği sürece Almanya'da oynamam". Meali: Yarın bir gün Alman milli takımı yerini dolduramazsa ayak üstü bir özür dilerler Mesut da milli takıma döner. Sonra ortamlarda bir Türk bütün Almanya'yı dize getirdi denir.

• Erdoğan gözlerinden öpüyorum demiş.Laf mı sokuyor anlamadım.
  • Gö ile başlayan 2 yer var . Birisini öpüyorsa diğerini .. demektir neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 24 Temmuz 2018; 17:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.