Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
5
Favori
14.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesut Çevik ile Canlı 'Konsol mu PC mi?' ve fazlası 21:30'da sizlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 27 Kasım 2013; 21:43:16 >
  • Abi anakart çok fazla vermek doğru değil bencede ama çokta kötü seçilmemeli...ASUS M5A97 R2.0 anakartı yap...Ekran kartı zaten o bütçeye en ideal ve güncel...
  • Önünüzde kaç tane monitör var ? Sürekli ordan oraya bakıyorsunuz merak ediyorum.

Yayın gidip gelmiyor f5 yapınca düzeliyor. Hight ve 240p bölümü mevcut 240p dede hight dede yayın gidiyor baglantımda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12345543 -- 27 Kasım 2013; 21:43:24 >
  • Yayın 3mbit TTNET'DE İYİ

• Mesut bey bosuna Pc toplamayin

iBuyPower'ın SteamOs Cihazının Donanımı Açıklandı!

499 dolar . kesin sizin pc´den daha iyi ola cak

Daha önce de mini PC'ler üreten iBuyPower, bugün itibariyle iki farklı Steam Machine'ini ortaya çıkarmıştı. Gordon ve Freeman adındaki SteamOs cihazlarıyla ilgili teknik özellikler yayınlandı.

Belirtilenlere göre iBuyPower'ın üreteceği Steam Machine'ler, 499 dolardan satılacak. Bu iki donanım arasında tek fark, renk açısından karşımıza çıkacak. Steam kütüphanesindeki bütün oyunları 1080p ve 60 fps'de çalıştıracağı söylenen mini PC'nin donanımı tam olarak açıklanmasa da, bazı detaylar ortaya çıktı.

Belirtilenlere göre Gordon ve Freeman, birden fazla çekirdeğe sahip AMD tabanlı CPU kullanacak. Ekran kartı konusunda ise karşımıza AMD Radeon R9 270 çıkacak. 500 GB'lık hard diskin de yer alacağı mini PC'ler, 2014'te piyasaya sunulacak.

iBuyPower'ın satışa çıkaracağı 499 dolarlık pakette Valve'ın üreteceği Steam Controller da yer alacak. SteamOs işletim sistemi kurulu olacak olan Gordon ve Freeman'da Xbox 360 kontrolcüsü veya Oculus Rift gibi ek donanımlar kullanmak da mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 27 Kasım 2013; 21:42:43 >

• 2 yıl önce aldığım pcdeki dvd okuyucuyu bile taş çatlasa 10-15 kez kullanmışımdır. son 6 ay içinde de hiç kullanmadım.
  • Bütçe 1400TL de olsa bu kasa bu sisteme yakışmaz hocam malzeme kalitesi/hava akışı ve Psu kalitesi bu bütçedeki sistem için düşük malesef

Yayın gayet iyi sıkıntı yok ,
  • test yayınında buton vardı ama ana yayında yok

• Buton var Mesut Abi. Sorunsuz çalışıyor. Benim de takılıyordu, 240p yaptım. Şimdi sorunsuz izliyorum.
  • yayın donmuyor akıcı bende

• High-240p butonu başta vardı kalktı şimdi mesut reyizzz :)

• görüntüde takılma yok.
    edge ile felan mı bağlanıyorlar acaba ? :)
  • button yok
  • PC listesine mutlaka kamera ekle, ben o hataya düştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 27 Kasım 2013; 21:52:14 >
  • pc için dijital oyunlar konsol oyunları yanında çok büyük kar sağlar,sırf bu yüzden bile PC daha doğru bir seçim
  • evin güzelmiş mesut abi
  • yayın güzel takılma yok adsl kullanıcı

• İki konsolda da Bluray var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 27 Kasım 2013; 21:44:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAAZILIM'da koyun XBOX One ve PS4 içinde işletim sistemi var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.