Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı '2013'ün En'leri' bu akşam saat 21:00'da sizlerle (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi BF4'ün hep sorunlarından bahsediyorsunuz 2si1 dahil olmak üzere bari şimdi oyun hakkında , haritalar hakkında konuşun .

• Uzun zamandır izlemiyordum özlemişim

• abi Meraba. Bilgisayarımı Ateşle Yarışmasına Arkadaşımla Ayrı Ayrı Katılıcaz Ancak Çekeceğimiz Videolarda İkimiz Olacağımız İçin (Çevremizde Oynatacak Başka İnsan Yok) Bi Problem Olur mu ??

• bence bu yılın en kötü olayı dizimag ın kapanmasıydı siz teknoloji editörleri bununla ilgili ne diyorsunuz
  • Mesut abi senin mikrofon ne marka çok net

• Mesut abi tekrar soruyorum. Asus gtx 650ti boost aldım iyi mi ettim?
  • Mesut abi
    1)oyun laptopu olarak www.casperstore.net/?urun-3913-casper-nirvana-csy-4200-4l45a-s 2200 tlye i7 16gb ramli 1tb hdd ve gt 745m olan casper alınır mı? Ekran kartı sorun çıkartır mı?arkadaşlar casper çok sorun çıkartır diyor başka tanınmış markalardan al diyor.sizin önerebileceğiniz marka ve model var mı?
    2)sizin note3 te son güncelleme ile android os pil kullanımı yükseldi mi ve yükseldiyse nasıl çözdünüz ?bu soru note 3 kullanıcıları için önemli.
    3)ben de suan a350-233 toshiba laptop var buna yeni ekran karti taksam maliyeti cok olur mu?
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb168 -- 25 Aralık 2013; 22:56:46 >

• adamların kulağında kulaklık var nasıl arkadan sesin geldiğini anlasınlar
  • General Mobile'a Kit Kat güncellemesi gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajesT3

Mesut abi benim sana tek bir sorum olacak yarışmada dublaj ve freeze frame yapcam yani dondurup arkadan ses versem efekt olmaz değil mi?

soruyu cevaplarmısın abi
  • huawei 3x tr gelir mi? gelse kac tl olur

• lütfen tekel oyun firmalarına daha fazla yoğunlaşın

• Mesut bey xperıa z mi htc one ile takas etmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz??
  • iyi yayınlar, general mobile discovery 16gb ürününün bazılarında ekranına çapraz açıdan bakıldığında renklerde negatifleşme oluyor, bu ekranın IPS olmadığını iddia edenler var. sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

• ersin bsc yılın oyunları ne zaman açıklanıyor ?
  • Dh bildirim çıktı fakat daha işlevli haberleri ve videoları, forumları takip edebileceğimiz güzel bir uygulama ne zaman gelir.Hem dh hem de bsc için.Eskiden app store kabul etmiyor diyordunuz fakat bildirim geldi o da güzel ama bize daha kaliteli işlevli bir app lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stüdyolarınıza ziyaretçi olarak misafir kabul ediyormusunuz gelmek isteriz grafik öğrencisi olarak
  • Abi GTA V Pc sürümü hakkında ne düşünüyorsun optimizasyon sorunu olur mu GTA IV teki gibi yoksa sorunsuz bir sürüm mü bekliyorsun ve tahminen kaç gb olur ?
  • Selamun aleyküm iyi akşamlar Mesut abi . LG G3 hakkında sızıntılar çıkmaya başladı bu konuda neler düşünüyorsun? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.