Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı '2013'ün En'leri' bu akşam saat 21:00'da sizlerle (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC nin Beats Audio yla yolları ayırmasının HTC yi artık sıradan bir android telefon üreticisi yaptığını düşünüyormusunuz? teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhsyn23 -- 25 Aralık 2013; 21:53:53 >
  • DİSCOVERY:
    çoklu ekran diğer android telefonlara kuruluyor mu

• abi soru sorma videonn sonunda mı .? bide asus yarışmasından bahsetcekmisiniz ?

• Mass Effet serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Mass Effect 4'ten haber varmı?

• yetişiiin! steam left 4 dead 2'yi bedava dağıtıyor arkadaşlar...
  • steam mağaza çökmüş durumda

• mesut abee Discovery mi yoksa galaxy win mi ?

• firmalar artık amiral gemilerini 2000 tl nin üstünde çıkarıyorlar sizce abartmıyorlar mı?

• abi asus yarışmasına bir arkadaşımla beraber katıldık o benim vidyoma yardım etti ben onunkine yani iki filmde ikimizde görüyoruz kurallarla ilgili sorun olurmu

• Sizce bu yılın f/p tlefonu hangisi lumia 520 mi general mobile discovery mi?yoksa başka bir telefonmu?
  • ersin askere gidince onun yerine gelen olucakmı ?
  • DİSCOVERY :
    çoklu ekran diğer telefonlara yani android telefonlara kurulabiliyor mu

• abi Meraba. Bilgisayarımı Ateşle Yarışmasına Arkadaşımla Ayrı Ayrı Katılıcaz Ancak Çekeceğimiz Videolarda İkimiz Olacağımız İçin (Çevremizde Oynatacak Başka İnsan Yok) Bi Problem Olur mu ??

• Mesut bey Note 2 mi yoksa lg g pro mu benim için internet performansı ve pil önemli her oyun açılsın mediumda da oynarım
  • Iwatch en azindan pil den tassaruf saglaya bilir. iphone icin önce biterse saatin pili bitter.

• Mesut abi önümüzde ki sene çıkıcak telefonlar için ekranları qhd yapmaları konusunda ne düşünüyosun? Sence bu seneki telefonlar mı yoksa gelecek seneki telefonlar mı daha iyi performans verir? Gpuları yeterli olur mu?

Edit: Mesut Abi ustreamde takılmalar olurken youtube üzerinden 480p sıfır takılmayla izledim bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleTibet -- 25 Aralık 2013; 23:32:47 >
  • Mesut Abi sence en iyi android telefon hangisi?
    sizce windows 8 li tablet alınırmı?

• Discovery:

Mesut abi benim bir arkadaşım yeni androidli bir telefon aldı note 2 ve androidten nefret etti. neden İOS yada neden android işletim kullanmalısınız diye sorarsam bana açıklar mısın.. Teşekkür ederim

• ersin abi oyuna daldı galiba hiç sesi çıkmıyo :)
  • Mesut Abi bize cevap yok mu? (Mass Effet serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Mass Effect 4'ten haber varmı?)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.