Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı '2013'ün En'leri' bu akşam saat 21:00'da sizlerle (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okey diyenlerden tiksiniyorum. okeymiş.

• gelmiyor mesaj ?????????

• Sadece sesleri gelse daha iyi olur aslında.Görüntü kasınca sinir bozuyor hafiften.
  • Abi bu huawei honor x3 tr ye gelcekmi? Gelirse fiyati tahminen ne kadar olur. bi onceki incellemedr f/p urunu olucak deniyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi benim sorum şu:

2013 için değerlendirmek gerekirse, Donanım Haber adına en önemli gelişme ne oldu ve Donanım Haber'de yılın çalışanı kim olur :D

2014 için ne gibi planlarınız var.

• Abi bu programda birkaç soru soracağım umarım müsade edersin . İlki Moto X hakkında . Biliyorsun Moto X Amerika dışında başka bir yerde değil ama bana özellikleri iyi gibi geldi Türkiye'ye gelirse fiyatı da iyi olursa satacağını düşünüyorum sen ne düşünüyorsun ? Ayrıca telefon Android 4.4'ün yaratıcılarından çıkmasına rağmen has Nexus 5'deki android havasını yansıtmıyor çoğu özellikden kırpılmış acaba bundan sonra çıkacak diğer 4.4'lü gelecek telefonlarda da mı böyle olacak ? Ve BF4 videoları ne zaman gelecek :D

• Mesut abi kameranın markası ne?Canlı yayında yayın yaparken nasıl yeşil perde uyguluyorsun araştırdım ama bulamadım.Open Broadcaster Software demo programını indirdim ancak yeşil perde seçeneği bulamadım.
  • mesut ağebey hangi okuldan ne mezunusun?

• Steam machine çok gereksiz geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear of the Dark -- 25 Aralık 2013; 21:21:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Abi sence teknoloji dünyasında yılın olayı ne?

• Abi Androis os tabanlı bir Lumia gelir mi ?

• abi asus bilgisayarımı ateşle yarışmasında el emeği videolar için movie maker kullana mıyomuyuz ??

• mesut çevik ile canlı oyun devam edecek mi edecekse hangi oyunları düşünüyorsunuz...teşekkürler :)
  • Şuna cevap verirseniz sevinirim
    geçen haberlerde microsoft samsung'a 4 milyar para bağış yaptı haberi çıktı
    ee nokia'yı aldı bide samsung'a niye bağış yapıyor
    eger samsung windows phone özel olursa android silinirmi piyasadan? sadece ios vs windows phonemi kalır
  • Abi Android os tabanlı bir Lumia gelir mi ? Gelirse nasıl bir Gücü olur ?

• Xbox one resmi olarak gelecek mi bu ülkeye hiç microsoft yetkilileriyle konuştunuz mu? Xbox one vs Ps4 videosu gelecek mi? Xbox one incelemesi ne zaman gelir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi Iphone 5 oyun konusunda 3 sene daha götürür mü yoksa 64 bit işlemcili 5s mi almak gerekir Android olarak Nexus 5 mi Xperia Z1 s mi ?
  • abi asus bilgisayarımı ateşle yarışmasında el emeği videolar için movie maker kullana mıyomuyuz ??

• ben demiştim programa telefondan başlar tabletle kapatır...

• MEsut abi WP8 icinde uygulama haber yapinda w8 olanlarda uygulamalardan yararlansin cünkü ,nekadar kötü olsada iyi olur ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.