Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı '2013'ün En'leri' bu akşam saat 21:00'da sizlerle (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
4.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut reyiz bundan sonra canlı yayınlar youtube üzerinden olsun ustream de takılmaktan izliyemiyoruz. İki player'ı da inceledim ustream hem arkadan buffer'lı hemde takılarak geliyor.

• mesut abi ps4 amerikada vergi dahil kaç dolar ?
  • Lumia ismi altında android telefon gelicek diye bir haber görmüştük geçen günlerde ? Doğruluk oranı ?

• Mesut abi GTA ONLİNE tarzındaki canlı yayınlarına PS4 üzerinden ne zaman başlamayı düşünüyorsun? Çok keyifli oluyor videoların, merakla bekliyorum
  • 2013'ün En iyi editörü Mesut Çevik

2013'ün En iyi oyunu GTA V

2013'ün En iyi konsolu Ps4

2013'ün En iyi forumu DH
  • Biyerde toplanıp yapsaydınız daha güzel olurdu.
  • yayın 21:30 da değil miydi

• Vayy Ersin.net
  • Abi ASUS nasıl bir anakart ve ekran kartı üreticisidir sence?

• Tekel oyun firmalarından çok bahsedin lütfen yaramıza iyi geliyor!

• Bağımsız yapımcılarla ilgili bir sorum var
    bu steamda kickstarte günlük yüzlerce yeni oyun projesi vs yapılıyor ancak benim gordugum çok az kaliteli oyun var çogu bir gazla projeyi yeni fikri duyurup sonra o vaat ettiklerini hiç yapamadan cıkarıyorlar oyunu.

ouya'da bunun bir örnegi kickstart'den en çok para toplayan proje OUYA idi.ancak alet çıktıktan sonra bir sürü sorunu oldugu ortaya çıktı ve hiç bir oyun gelmedi(çıktıktan sonra)
    sizce bu kickstar indie yapımcıların sitelerine /steam'e bir sınırlama getirilmelimi.
    kalite sınırı gibi bir şey
  • Abi asus yarışmasında, rüya sistem için çekilecek videodaki emek videonun kazanma olasılığını etkileyecek mi ? Senaryom hazır; fakat
    çekimlerimin bayağı zor olacağını düşünüyorum. Harcanan emek kriter olarak değerlendirilecek mi ?

• Mesut Abi Biraz " Ses Kartları " Konusunda Bahsedermisiniz ?

Ne kadar gerekli ?
    Fiyatlarının karşılıklarını veriyorlar mı ?

LOGITECH Z-623 2+1 THX SES SİSTEMİ var.Bunların Yanına kulaklık olarak LOGITECH G230 OYUN HEADSET düşünüyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/logitech-981-000540-g230-oyun-headset/productdetails.aspx?I_ID=65944

Bunların 2'si için 200 TL'ye kadar nasıl bir kart alınabilir ve 200 TL'nin karşılığını verir mi ?

CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI
    http://www.vatanbilgisayar.com/oem-muhtelif-kart/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

• merhaba retina ekransız ipad mini'de mkv formatında 720p ve 1080p filimler oynatılabilir mi ve skype yüklenip görüntülü görüşülebilir mi?

• birisinin evinden bayan sesleri, kapı gıcırtısı falan geliyor. Mesut'ta farkında ve rahatsız.

• Korku filmi efekti gibi:)))

• Battlefield 4 1 yıl daha çıkmasa Battlefield 3 çok rahat giderdi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.