Mesut reyiz bundan sonra canlı yayınlar youtube üzerinden olsun ustream de takılmaktan izliyemiyoruz. İki player'ı da inceledim ustream hem arkadan buffer'lı hemde takılarak geliyor.
mesut abi ps4 amerikada vergi dahil kaç dolar ?
Lumia ismi altında android telefon gelicek diye bir haber görmüştük geçen günlerde ? Doğruluk oranı ?
Mesut abi GTA ONLİNE tarzındaki canlı yayınlarına PS4 üzerinden ne zaman başlamayı düşünüyorsun? Çok keyifli oluyor videoların, merakla bekliyorum
2013'ün En iyi editörü Mesut Çevik
2013'ün En iyi oyunu GTA V
2013'ün En iyi konsolu Ps4
2013'ün En iyi forumu DH
Biyerde toplanıp yapsaydınız daha güzel olurdu.
yayın 21:30 da değil miydi
Vayy Ersin.net
Abi ASUS nasıl bir anakart ve ekran kartı üreticisidir sence?
Tekel oyun firmalarından çok bahsedin lütfen yaramıza iyi geliyor!
Bağımsız yapımcılarla ilgili bir sorum var bu steamda kickstarte günlük yüzlerce yeni oyun projesi vs yapılıyor ancak benim gordugum çok az kaliteli oyun var çogu bir gazla projeyi yeni fikri duyurup sonra o vaat ettiklerini hiç yapamadan cıkarıyorlar oyunu.
ouya'da bunun bir örnegi kickstart'den en çok para toplayan proje OUYA idi.ancak alet çıktıktan sonra bir sürü sorunu oldugu ortaya çıktı ve hiç bir oyun gelmedi(çıktıktan sonra) sizce bu kickstar indie yapımcıların sitelerine /steam'e bir sınırlama getirilmelimi. kalite sınırı gibi bir şey
Abi asus yarışmasında, rüya sistem için çekilecek videodaki emek videonun kazanma olasılığını etkileyecek mi ? Senaryom hazır; fakat çekimlerimin bayağı zor olacağını düşünüyorum. Harcanan emek kriter olarak değerlendirilecek mi ?
Mesut Abi Biraz " Ses Kartları " Konusunda Bahsedermisiniz ?
Ne kadar gerekli ? Fiyatlarının karşılıklarını veriyorlar mı ?