Şimdi Ara

MessageMe iPad4 için yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MessageMe uygulaması iPad için var diye biliyordum fakat bugün iPad4'ten indirmeye çalıştığımda appstoreda bulamadı MessageMe'yi.
    quote:

Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad.
    yazıyo iTunes'ta.

• ipad destekli yazıyor ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad uygulaması olarak yok, iphone uygulaması olarak aratın çıkacaktır. küçük ekran çalışır, viber gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

ipad uygulaması olarak yok, iphone uygulaması olarak aratın çıkacaktır. küçük ekran çalışır, viber gibi.

evet iphone uygulaması olanı indirdim fakat küçük ekran olması hiç hoşuma gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

quote:

ipad uygulaması olarak yok, iphone uygulaması olarak aratın çıkacaktır. küçük ekran çalışır, viber gibi.

evet iphone uygulaması olanı indirdim fakat küçük ekran olması hiç hoşuma gitmedi.

ona yapabilecek bir şey yok, firma ipad versiyonunu çıkarana kadar bu böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

quote:

JB varsa RetinaPad indirin. Yazılar mükemmel oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.