Şimdi Ara

Meslek lisesinden Tıp Kazanmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene biraz geç başladım ama yine baya ilerlettim 15 tatil sonrası lys başlıcam yapabileceğimi bu sene yapacağım seneye mezuna kalmayı düşünüyorum önerebileceğiniz tavsiyleriniz var mı

Bu sene imkansız gözüküyor acilde staj yapıyorum orada doktorlarla çalışmak bile ben heyecanlandırıyor bu mesleği kesinlikle kazanmak istiyorum 1,5 sene boyunca çalışarak dershaneyede gideceğim sizce mümkün mü ailem hocalarım arkadaşlarım herkes soğuk bakıyor

• Genele bakacak olursak bu çok sık rastlanan bir şey değil öncelikle, biliyorsunuz zaten. Ama neden imkansız olsun ki? Benim fakültemde meslek lisesinden, düşük puanlı anadolu liselerinden gelenler var. Bu insanlar 15 bine girdiyse iyi bir çalışma ile sizin de girmeniz imkansız değil. 10 yıl sonra "keşke en azından deneseydim" diyeceğinize, böyle bir imkanınız varsa bence elinizden geleni yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün, eğer yeterli çabayı gösterir ve umudunuzu kaybetmezseniz ulaşabilirsiniz

Şimdiden hayırlı olsun

Başarılar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesinden Tıp Kazanmak İstiyorum
  • Hocam ben de saglik meslek mezunuyum acilde calismaktan evde ders calismiyordum eve gidince yatiyodum asagi mezuna kaldim iste hukuk icin çalıştıktan sonra olur ama bu sene sağlam calisman lazim

• Hocam inşallah kazanırsınız ben de zorlayacağım yapabildiğim yere kadar yapacağım. Sizin dediğiniz gibi stajdan gelince çok yorgun hissediyorum, birde yetmezmiş gibi sağlıkta iletişim, sağlık psikolojisi vs. gibi derslere çalışıyorum o haftalarda gidiyor.
  • nuriye.exe has found
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp'ı Kazanmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin dersleriniz yine bize göre hafif bizde hic ygsye yonelik dersler yoktu hep meslekti insallah sen de kazanirsin allah emeklerimizin karşılığını versin insallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.