Şimdi Ara

Meslek Lisesi Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
20.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meslek lisesinde kızlarda güzel değildir demi offfherşey aksi gidiyor ya off
  • işte o yüzden 4 senelik üni okuman daha yararlı.çünkü 2 sene direk atlayıp öğrtmenlik okuyosun.meslek lisesinde daha çok web tasarım dersi alırsın o yüzden 4 senelik için çok aşırı çalışman gerekir.belki 4 senelik güzel bi üni ye gidersen web tasarım ile ilgili daha prof olursun.
    bende bu düşünce ile düz liseye gitcem benim hedefim ise yazılım.
    ama tabi bi de lisede çok çalışmak var.

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Meslek lisesinde kızlarda güzel değildir demi offfherşey aksi gidiyor ya off

güzel olmadığını kim söyledi .aynı sorun bendede var kardeş.düz lisemi meslek lisesimi ama düze gitmeyi düşünüyom.oks de çaktım aklım başıma geldi zong etti kafama.puanım bütün meslek liselerine bütün bölümlerine yetiyo bi 10 soru yapsam and lisesindeyim neyse bak bana ablam anlattı dpü de çok meslek lisesi mezunu varmış yani okuyomuş hatta ablamın arkadaşı meslek lisesinden üniversiteye gelmiş bak yaz okuluna kalmış şu an ders çalışıyomuş kimya ve fizikten kalmış lisede öğretmiyolarki kimyayı fiziği ama ben kararlıyım düze gitcem çalışıcam.

• Abi bide ucunda inek gibi çalışıp ÖSS yi kazanamazsak yeriz o zaman Nolacak bu işler. Bi yanda Ağır dersler ve birsürü serseri diğer yanda bilgisayar.
  • Ben düze veya koleje gidemem çalışmayı sevmiyorum çok meslek lisesi benim için biçilmiş kaftandı ama şimdi öğretmenlikmi okunuyor orada off off
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

Abi bide ucunda inek gibi çalışıp ÖSS yi kazanamazsak yeriz o zaman Nolacak bu işler. Bi yanda Ağır dersler ve birsürü serseri diğer yanda bilgisayar.

eğer okumak istiyosan etrafta BURHAN ALTINTOP gibi üniversite mezunuyum demek istiyosan düze yok elimde bi işim olsun tamircilik falan yeter baaa diosan mesleğe aslında bi yeterli puanın varsa sağlık mesleklerde ii.geçen sene 30 bin kadro almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spice boy -- 24 Temmuz 2007; 20:56:36 >

• işine gelmiyosa Sanayi Şaka şaka bi tercih yap bence. Ah ulan çakal fen hayatımı bozdun. Ulan kafama tükürüyüm. O kadar yanlış yapılırmı fende.
  • Tayip erdoğan meslek liselerindeki kaç sayı farkını filan kaldırıcaz diyordu ne diyorsunuz güvenip gireyimmi mesleğeen azından meslekde öğrenmiş oluyorum diyorum kendi çalışmalarımı yaparım babamın çevresi çok şükür geniş dergi tasarımları antetli kağıt web tasarımı reklam filmleri filan yaparım ne diyorsunuz
  • sanki biz dersi çok seviyoz.hele benim gibi oyun ve teknoloji bağımlıları.bu yaşta bilgisayar mı toplanır allah aşkına.
    sen bi de imzama bak onlar beklediğim oyunlar.inan bitirdiğim oyunlar onların 10 katı(abartmıyorum.)
    allah kahretmesin keşke inek biri olarak doğsaydım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ya bırakın lütfen sanki össye girip kazanıcaksın. hadi kazandın sanki istedciğin mesleği okuyacaksın. sen şimdi bu durumda bilgisayar mühendisi olacağına inanıyomusn? git mesleğe tekniker olursun mezun olduğunda. sonra istesen 2 yıllığın ardından dgsye girersin mühendislik okursun. hem öyle her gün 8-5 gibi bi durum yok. belli günler atölye olunca öyle oluyo. ha tabi ben kasarım kendimi dershaneye giderim ineklerim dersen git düz liseye. ne kadar tepki çekiceğimi biliyorumda neyse.

DGS'ye girip mühendislik okumak çok kolay birşey sana göre herhalde... Hafta içi hergün sabah 8 - akşam 5. Ne çektiğimi 4 sene boyunca ben bilirim. Düz liseye gitmediğime bin pişmanım. Şu anda otomotiv öğretmenliği değil. Belki uluslararası ilişkiler okuyor olurdum...

• quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

sanki biz dersi çok seviyoz.hele benim gibi oyun ve teknoloji bağımlıları.bu yaşta bilgisayar mı toplanır allah aşkına.
    sen bi de imzama bak onlar beklediğim oyunlar.inan bitirdiğim oyunlar onların 10 katı(abartmıyorum.)

Arakadş inek biri bile olarak doğsan bilgisayarla tanışınca sapıtıyon. (Bakınız Ben) Sınıf Hatta Okul birinciliğine oynayan ben neyse girmeyelim o konulara ABi yardımcı olun kafa karışık. Son gün nezaman offff

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Tayip erdoğan meslek liselerindeki kaç sayı farkını filan kaldırıcaz diyordu ne diyorsunuz güvenip gireyimmi mesleğeen azından meslekde öğrenmiş oluyorum diyorum kendi çalışmalarımı yaparım babamın çevresi çok şükür geniş dergi tasarımları antetli kağıt web tasarımı reklam filmleri filan yaparım ne diyorsunuz

bende orayı yazıcaktım rehber öğretmenlerimle tam ben yazcaktım o bölümü hoca dedi boş gezme olasılığı çok fazla dedi.etrafta bi sürü web tasarımcı var önüne gelen web tasarımcı oluyo insanların bilgisayar merakından AHH AHH KEŞKE BENDE İNEK OLARAK DOĞSAYMIŞIM İLKOKUL ARKADAŞLARIM ASKERİ LİSEYİ KAZANMIŞ YAFF

• quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

sanki biz dersi çok seviyoz.hele benim gibi oyun ve teknoloji bağımlıları.bu yaşta bilgisayar mı toplanır allah aşkına.

Arakadş inek biri bile olarak doğsan bilgisayarla tanışınca sapıtıyon. (Bakınız Ben) Sınıf Hatta Okul birinciliğine oynayan ben neyse girmeyelim o konulara ABi yardımcı olun kafa karışık. Son gün nezaman offff

Babam abim ve ben pc manyağı olunca ve eve ben 7 yaşındayken gelirse böle tembel pc manyağı ortaya çıkıo.hakkaten pc ile tanışınca insan sapıtıo.

• evet beyler ben şahsen 3 arkadaş atilla uras lisesine gitmeyi düşünüyoruz.orda sıkı disiplin varmış.rahat ders dinleyeceğimizi şey ederekten gidicez ama bizimkiler orhangazi do.maltepenin en berbat,lanet lisesi.ne biçim iş anlamadım.yakın olduğundan diyolar ama atilla uras da teee e-5 de.

siz hangi liseyi düşünüonuz ?
  • Ben konyada muhittin güzelkılıçı düşünüyorum ama şey Neyse Bilgisayar bölümü daha caazip geliyor
  • Konuyu kaynatmıyalım arkadaşlar canım çok sıkıldı bu konuya yarın sabaha kadar karar vermem gerekiyor
  • Düz liseye git. Ben 14 yaşımda o hatayı yaptım. Meslek lisesine gittim. Makine bölümü okudum. O zaman çok istekliydim makine okumaya. Kulağa hoş geliyordu. Girdikten sonra anladım. Bana göre meslek değil. Ama iş işten geçti. Artık geri dönüşü yoktu. Ve şu anda 14 yaşımda verdiğim bir kara yüzünden mecburen bana dayatılmış bir bölüm okuyorum. Düz liseye gitseydim şu anda Otomotiv öğretmenliği değil, istediğim bölümü okuyordur.

Şimdiki düşüncelerinle, 4 sene sonraki düşüncelerin çok farklı olabilir. Şu yaşında böyle bir karar verme bence. Çünkü meslek lisesine gidersen bunun bir daha geri dönüşü yok. Ama düz liseye gidersen 4 sene sonra önüne bir seçim şansı daha çıkacak. Ve o zaman geleceğinle, yapmak istediğin meslekle ilgili daha sağlıklı kararlar verebilirsin... O zaman üniversite sınavına girdiğinde önünde daha fazla seçenek olacak. Belki o zaman bilgisayar okumak istemeyeceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 24 Temmuz 2007; 21:31:54 >

• Ben grafikler olmak istiyorum %98 bu işi yapıcağım büyüğünce ama üniversiteye girişlerden ben korkuyorum öğretmenmi olabilir meslek lisesinden üniversiteye girince yani
  • düze git bak bende düze gitcem mesleğe gidince kendini kısıtlıyon hatta bak benim dh de açtığım ankete bak ve oradaki yorumları dikkatlice oku ben orada yazılanlardan düzü tercih etcem LİNK BU
  • Düze gitsem koleje gidicem ve ders çalışmadığım için çift dikiş gibicem 5. sınıftan beri dersleri takip etmiyorum yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.