Arkadaşlar 3 yıldır meslek lisesi okuyorum yenilenebilir enerji bölümünde güneş enerjisi alanında.Sorum şu üniversite sınavını çalışmaya başladım antremanlarla matematik kitabını çözüyorum.Seneye ya dershaneye gideceğim veyahut temel liseye fakat temel liseye gidersem okuduğum okuldan gelecek olan tekniker ünvanını kaybedeceğim ayrıca kendi alanımda ki mühendislik bölümlerine metok tan aldığım ek puanı alamayacağım fakat temel liseye de gitmessem hafta içi dershaneye zar zor belki yetişeceğim hafta da 2-3 gün akşam 6 da çıkıyoruz.Ne yapmalıyım sizce?
Hedef ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Mühendisliğe gitmeyi düşünüyorum elektrik veya yenilenebilir enerji.
dostum sana bir şey diyi mi temel lise - dershaneler meslek liseliler için para tuzağı bana kalırsa hiç verim alamazsın , konularına internetten matematiği özellikle matakademiden çalışmanı tavsiye ederim , seneye staj olacak kendi bölümünü seviyorsan ve ordan devam edeceksen okuluna devam et yok ben idealistim kendime güveniyorum dersen açık liseye geç .
Ben de farkındayım para tuzağı olduğundan fakat benim temel bilgim bile yok antremanlarla matematik 1i çözüyorum daha.Ygs 2016 yı çöziyim dedim 5 net yaptım matematikten.Dershane de denemek için lys ye girdim 2 net yaptım.Çözemediğim sorular da soru soracak birilerinin olması iyi olur diye düşündüm.Ayrıca eski dershanem olduğu için fiyatı indirebildiğimiz kadar indirdik 4.800 e indirdim fiyat nasıl sizce?